- 3 Ocak 2013
- 698
- 409
- 303
İnşallah canim ama biraz karamsarim.moralim bozuk.dokunsalar aglayacagim o derece...Hayırlısı olsun bakalim bekleyip göreceğiz. İnşallah sende daha iyi daha ilgili doktorlar bulursun canım benim.bir ay bencede çok fazlaIyi gidiyordur insallah canim kalp atisindan sonra daha gitmedim doktora merak ediyorum ama doktor ayin 20 sina randevu verdi şaka gibi herkes haftada bir iki haftada bir gider ben tam bir ay sonra. Yeni doktor arayisi icindeyiz insallah buluruz. Benim de hamile kalmadan önce ilk defa adetim 7 gün geçmişti delirmistim resmen. Ama sonraki ay adet olmadim hamile kaldim :) insallah senin de yakindir canim o günlerin:)
Karamsar olma kuzum.. Benim son şansım idi. Son ay.. Sonra tupbebege baslayacaktik elhamdulillah gerek kalmadi. Ümit her zaman olmalı canım benim dua et bol bil inan ben de sizin icin ediyorum her günİnşallah canim ama biraz karamsarim.moralim bozuk.dokunsalar aglayacagim o derece...Hayırlısı olsun bakalim bekleyip göreceğiz. İnşallah sende daha iyi daha ilgili doktorlar bulursun canım benim.bir ay bencede çok fazla
Allah razı olsun canim.sende dialarimizdasin inşallah sağ salim alırsın bebeğini kucağına. Olmuyorsa da vardır rabbimin bir bildiği elbet..Karamsar olma kuzum.. Benim son şansım idi. Son ay.. Sonra tupbebege baslayacaktik elhamdulillah gerek kalmadi. Ümit her zaman olmalı canım benim dua et bol bil inan ben de sizin icin ediyorum her gün
Aynen ya kızlar bayram tatili bitti Sayfayı canlandıralımaaynaa . Canim nerelerdesin hic bu kadar uzak kalmazdin buralardan yaaa ne oldu iyi misin kizlar herkes bi sessiz huuuuuuu
İlk aylarda ayda bir çağırmıyor mu doktor? Devlete gitsene kuzum iki haftaya bir git ayda birde özele git hem bebekini daha sık görürsün.Iyi gidiyordur insallah canim kalp atisindan sonra daha gitmedim doktora merak ediyorum ama doktor ayin 20 sina randevu verdi şaka gibi herkes haftada bir iki haftada bir gider ben tam bir ay sonra. Yeni doktor arayisi icindeyiz insallah buluruz. Benim de hamile kalmadan önce ilk defa adetim 7 gün geçmişti delirmistim resmen. Ama sonraki ay adet olmadim hamile kaldim :) insallah senin de yakindir canim o günlerin:)
Canım benim karamsar olma yaa sen iyi olursan eşinde iyi hissrder daha cabuk muradınıza erersinşizİnşallah canim ama biraz karamsarim.moralim bozuk.dokunsalar aglayacagim o derece...Hayırlısı olsun bakalim bekleyip göreceğiz. İnşallah sende daha iyi daha ilgili doktorlar bulursun canım benim.bir ay bencede çok fazla
Kız devlet hastaneleri suriyelilere yetistiremiyo vallaİlk aylarda ayda bir çağırmıyor mu doktor? Devlete gitsene kuzum iki haftaya bir git ayda birde özele git hem bebekini daha sık görürsün.
Tey allahım yarebbim bizim bura o kadar fena değilKız devlet hastaneleri suriyelilere yetistiremiyo vallabirkac kere yaptim o hatayi Allah düşürmesin daha gitmem. Bursada şu an suriyeliler bizden daha kalabalik yabanci olduk iyice.
Dogru söylüyorsun canım inşallah..sen nasılsınCanım benim karamsar olma yaa sen iyi olursan eşinde iyi hissrder daha cabuk muradınıza erersinşiz
Ben iyiyim kuzum tatildeyim evde yatıp duruyorum :)) adetime bir hafta falan var inşallah bu kez hamileyimdirDogru söylüyorsun canım inşallah..sen nasılsın
Amin insallah canim sagolasin. Insallaj en kisa zamanda hepiniz benim heyecanima ortak olursunuz beraber bekleriz bebeklerimiziSelam kızlar nasılsınız?Birdilimkek canım ya çok sevindim Allah tamamına erdirsin bize de nasip etsin. Valla bende bir ara kötüydüm hatta girmiyordum buraya da ama ne bileyim insan hep umut ediyor ne kadar karamsar da olsa.Rabbim inşallah bu ay hepimizin yüzünü güldürür
Hic belli olmaz canim benim de adet belirtilerimin hepsi olmustu. Benim de adetime birkac gün kala göğüs hassasiyetim gecerdi ve o ay gecmemisti ondan da suphelenmistim ben.. Hadi hayirlisi bu ay cok calistin canim insallah emeklerinin karşılığı şu an göbüşündedir:)Heyyy kızlarr noldu size yaaaaynaa hala yoksun umarım ciddi bir problem yoktur. A anneveoglusu sen taşınma işleriyle meşgulsün sanırım.yardıma geleyim mi? Birdilimkek adetime 5gün var karnım ağrıyoo ara ara bu kadar erken ağrı olur mu ?yumurtlama günümden iki gün sora göğüslerim hassaslaşır adete 4gün kala geçerdi bu sefer hiççç kıpırtı yok benim dengem şaştı galiba gene çalışmalar boşa gitti. Bana moral verinnn
Oyy tatlım ne güzel moral verdin allah razı olsun umarım öyledirHic belli olmaz canim benim de adet belirtilerimin hepsi olmustu. Benim de adetime birkac gün kala göğüs hassasiyetim gecerdi ve o ay gecmemisti ondan da suphelenmistim ben.. Hadi hayirlisi bu ay cok calistin canim insallah emeklerinin karşılığı şu an göbüşündedir:)
dün gece geldik canım moralimiz sıfır kaynım falan çok canımızı sıktı resmen bizi kıskanıyor size acımam sıkıntı çekeceksiniz diyor biz çektik diyor siz de çekeceksiniz daha neler neler bunlar çocuğumuzun olmadığına bile seviniyorlar EY HER ŞEYİ YARATAN RABBİM bize de hayırlarla sağlıcakla nasip eyle inşallah aminHeyyy kızlarr noldu size yaaaaynaa hala yoksun umarım ciddi bir problem yoktur. A anneveoglusu sen taşınma işleriyle meşgulsün sanırım.yardıma geleyim mi? Birdilimkek adetime 5gün var karnım ağrıyoo ara ara bu kadar erken ağrı olur mu ?yumurtlama günümden iki gün sora göğüslerim hassaslaşır adete 4gün kala geçerdi bu sefer hiççç kıpırtı yok benim dengem şaştı galiba gene çalışmalar boşa gitti. Bana moral verinnn
ay kuzum ne fesatmış kaynın ya inan o kadar acınası bir adam ki ne demek biz çektik sizde cekeceksiniz? insan kardesi için böyle mi düşünür. kıskançlığı had safhada ki saklayamıyor açık açık dile getiriyr. kulak arkası yap kuzum. ailesini değiştiremessin . atsan atılmaz satsan satılmaz. allah herkesin kalnbini bilir sen kalbini temiz tutmaya bak canım benim.dün gece geldik canım moralimiz sıfır kaynım falan çok canımızı sıktı resmen bizi kıskanıyor size acımam sıkıntı çekeceksiniz diyor biz çektik diyor siz de çekeceksiniz daha neler neler bunlar çocuğumuzun olmadığına bile seviniyorlar EY HER ŞEYİ YARATAN RABBİM bize de hayırlarla sağlıcakla nasip eyle inşallah amin
Amin insallah canim benim insallah... Bütun kalbimle istiyorum evlat sahibi olmani.. İmtihan büyük ama imtihani veren daha büyük..dün gece geldik canım moralimiz sıfır kaynım falan çok canımızı sıktı resmen bizi kıskanıyor size acımam sıkıntı çekeceksiniz diyor biz çektik diyor siz de çekeceksiniz daha neler neler bunlar çocuğumuzun olmadığına bile seviniyorlar EY HER ŞEYİ YARATAN RABBİM bize de hayırlarla sağlıcakla nasip eyle inşallah amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?