2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

İnşallah canim ama biraz karamsarim.moralim bozuk.dokunsalar aglayacagim o derece...Hayırlısı olsun bakalim bekleyip göreceğiz. İnşallah sende daha iyi daha ilgili doktorlar bulursun canım benim.bir ay bencede çok fazla

Karamsar olma kuzum.. Benim son şansım idi. Son ay.. Sonra tupbebege baslayacaktik elhamdulillah gerek kalmadi. Ümit her zaman olmalı canım benim dua et bol bil inan ben de sizin icin ediyorum her gün

3 aydır kirm8zilari görüyorum tam bi yil korundum bu ay catlatma iğnesi olsum yine kırmızılar bana ve isteyen herkese inşallah verir rabbim...

Karamsar olma kuzum.. Benim son şansım idi. Son ay.. Sonra tupbebege baslayacaktik elhamdulillah gerek kalmadi. Ümit her zaman olmalı canım benim dua et bol bil inan ben de sizin icin ediyorum her gün
Allah razı olsun canim.sende dialarimizdasin inşallah sağ salim alırsın bebeğini kucağına. Olmuyorsa da vardır rabbimin bir bildiği elbet..

İlk aylarda ayda bir çağırmıyor mu doktor? Devlete gitsene kuzum iki haftaya bir git ayda birde özele git hem bebekini daha sık görürsün.

Canım benim karamsar olma yaa sen iyi olursan eşinde iyi hissrder daha cabuk muradınıza erersinşiz

İlk aylarda ayda bir çağırmıyor mu doktor? Devlete gitsene kuzum iki haftaya bir git ayda birde özele git hem bebekini daha sık görürsün.
Kız devlet hastaneleri suriyelilere yetistiremiyo valla birkac kere yaptim o hatayi Allah düşürmesin daha gitmem. Bursada şu an suriyeliler bizden daha kalabalik yabanci olduk iyice.

Selam kızlar nasılsınız? Birdilimkek canım ya çok sevindim Allah tamamına erdirsin bize de nasip etsin. Valla bende bir ara kötüydüm hatta girmiyordum buraya da ama ne bileyim insan hep umut ediyor ne kadar karamsar da olsa.Rabbim inşallah bu ay hepimizin yüzünü güldürür

Amin insallah canim sagolasin. Insallaj en kisa zamanda hepiniz benim heyecanima ortak olursunuz beraber bekleriz bebeklerimizi

Heyyy kızlarr noldu size yaa aaynaa hala yoksun umarım ciddi bir problem yoktur. A anneveoglusu sen taşınma işleriyle meşgulsün sanırım.yardıma geleyim mi? Birdilimkek adetime 5gün var karnım ağrıyoo ara ara bu kadar erken ağrı olur mu ?yumurtlama günümden iki gün sora göğüslerim hassaslaşır adete 4gün kala geçerdi bu sefer hiççç kıpırtı yok benim dengem şaştı galiba gene çalışmalar boşa gitti. Bana moral verinnn

Hic belli olmaz canim benim de adet belirtilerimin hepsi olmustu. Benim de adetime birkac gün kala göğüs hassasiyetim gecerdi ve o ay gecmemisti ondan da suphelenmistim ben.. Hadi hayirlisi bu ay cok calistin canim insallah emeklerinin karşılığı şu an göbüşündedir:)

Oyy tatlım ne güzel moral verdin allah razı olsun umarım öyledir

dün gece geldik canım moralimiz sıfır kaynım falan çok canımızı sıktı resmen bizi kıskanıyor size acımam sıkıntı çekeceksiniz diyor biz çektik diyor siz de çekeceksiniz daha neler neler bunlar çocuğumuzun olmadığına bile seviniyorlar EY HER ŞEYİ YARATAN RABBİM bize de hayırlarla sağlıcakla nasip eyle inşallah amin

ay kuzum ne fesatmış kaynın ya inan o kadar acınası bir adam ki ne demek biz çektik sizde cekeceksiniz? insan kardesi için böyle mi düşünür. kıskançlığı had safhada ki saklayamıyor açık açık dile getiriyr. kulak arkası yap kuzum. ailesini değiştiremessin . atsan atılmaz satsan satılmaz. allah herkesin kalnbini bilir sen kalbini temiz tutmaya bak canım benim.

Amin insallah canim benim insallah... Bütun kalbimle istiyorum evlat sahibi olmani.. İmtihan büyük ama imtihani veren daha büyük..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…