2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Amin Allah razi olsun canim senin kac tane düşük oldu neden oldu.. Allah tan umit kesilmez bu sefer farkli olacak diye umut ederek yasayabiliriz ancak..

Canim sen erken oluyosun ya belki de daha erken yumurtlama oluyor sende ondan kaciriyorsun. Sen adetlerin biter bitmes basla calismaya artik bence

Amin Allah razi olsun canim senin kac tane düşük oldu neden oldu.. Allah tan umit kesilmez bu sefer farkli olacak diye umut ederek yasayabiliriz ancak..

İlki dış gebelik gerçi onu tıbben kayıp saymıyolarmış, ama sonuçta bi hayal kırıklığı yaşatıyor ... 2.si 10 haftalıkken kalp durması yani kürtaj, ona da olabilir tekrarı halinde araştırırız dendi tabi ben beklemedim gerekli testleri yaptırdık bekliyoruz bakalım

hayırlarla sağlıcakla sen de sevinirsin bizler de inşallah canım amin

Genetik testleri mi yaptirsiniz canim. Kromozom kan pihtilasmasi falan.. Ben de iki kayiptan sonra yaptırdım onlari cok şükür temiz çıktı. Insallah senin de temiz cikar canım.

Canim sen erken oluyosun ya belki de daha erken yumurtlama oluyor sende ondan kaciriyorsun. Sen adetlerin biter bitmes basla calismaya artik bence
Aynen canım ya.bir ayım öbürüne uymuyor.son üç aya bakıyorum 28,26,24 en son bi dahaki aya bakcaz artık

Kızlar bende kan pıhtılaşması var 5+2 hamileyim her gün iğne oluyorum benim gibi trombofili sorunu yaşayan var mı aranizda

Kızlar bende kan pıhtılaşması var 5+2 hamileyim her gün iğne oluyorum benim gibi trombofili sorunu yaşayan var mı aranizda
Ablam senin gibiydi canım ignesini düzenli vurularak 3 tane saglikli cocuk getirdi dünyaya çok şükür. Igne zaten cok ufak korkulacak bisey yok duzenli vurulduktan sonra diger hamilelerden farkı yok

Genetik testleri mi yaptirsiniz canim. Kromozom kan pihtilasmasi falan.. Ben de iki kayiptan sonra yaptırdım onlari cok şükür temiz çıktı. Insallah senin de temiz cikar canım.

Evet o testler inşallah bizimkilerde de sıkıntı çıkmaz, bende sağlıklı bir gebelik geçirip kucağıma alırım :)

Ablam senin gibiydi canım ignesini düzenli vurularak 3 tane saglikli cocuk getirdi dünyaya çok şükür. Igne zaten cok ufak korkulacak bisey yok duzenli vurulduktan sonra diger hamilelerden farkı yok
Ayy inşallah canım ya ignemi her gün aksatmadan vuruluyorum gerekli ilaclarimı da alıyorum hafif kanamam oldu memlekette doktorum tlfla görüştük korkulacak bişe yok aspirini keselim progestanin dozunu artiralim dedi öyle yaptık geçti çok şükür

Benim ablamin da hep kanamasi oluyordu canim. Bir ara kalkip su icse kanamasi oluyordu ama onlar belli dönemlerde oluyor. Zaten ilaclarini kullaniyorsun cok tehlikeli görse progestan hapi yerine ignesini vurur

Amin canım Allah razi olsun birazdan konrtole gidecegiz insallah keseyi görebiliriz sende hamilelik var mi canim
Çok şükür canım var . Ilk baslari da hamilelik öncesi stresi gibi stres oluyo bence . Yok kese görünecek mi kalp atışı olacak mı . Bde ultrasonla son adet tarihi tutmuyo oda kafami çok karıştırıyo

TATLIM OKUL BİTTİ GÖZÜN AYDIN BENDE İYİYİM HAFTA SONU BOL BOL ÇALIŞTIK YUMURTLAMA VARDI. BAKALIM HAYIRLISI İLE NASİP OLACAKMI

SEN NELER YAPIYORSUN

Çok şükür canım var . Ilk baslari da hamilelik öncesi stresi gibi stres oluyo bence . Yok kese görünecek mi kalp atışı olacak mı . Bde ultrasonla son adet tarihi tutmuyo oda kafami çok karıştırıyo
Evet canim ilk günler stresli malesef. Insallah hayirli saglikli bir gebeliktir tek derdimiz beklemek olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…