- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
Amin Allah razi olsun canim senin kac tane düşük oldu neden oldu.. Allah tan umit kesilmez bu sefer farkli olacak diye umut ederek yasayabiliriz ancak..İnsan bi kere üzülünce yeniden heveslenemiyor da sevinmeye korkuyor... İlki olumsuz olunca 2. de kalp atışı duymadan sevinmicem de duydum da, sevindim de, hüsran olacağını bilemezdim ... Nasip... bi sonrakine gülerim inşallah :) bu konuyu takip ediyorum sessizce, hamile olanları okuyorum dilerimki siz sonuca mutlulukla ulaşırsınız... :)
Canim sen erken oluyosun ya belki de daha erken yumurtlama oluyor sende ondan kaciriyorsun. Sen adetlerin biter bitmes basla calismaya artik benceselam kızlarr bugün bi dünya misafirim vardı kayınvalidemler eltimler ve cocuklar ooo ev çok şenlikti. hepberaber iftar yaptık . epey yoruldum ama depğdi güüzel bir iftar oldu. onların peşine de adet olmasam dahada iyi olacaktıama yine adet oldum öf çok erken olmaya başladı yaaa .. aynacım yeni bat ne zaman bilemiyrum artık hesaplayamaz oldum.
Amin Allah razi olsun canim senin kac tane düşük oldu neden oldu.. Allah tan umit kesilmez bu sefer farkli olacak diye umut ederek yasayabiliriz ancak..
hayırlarla sağlıcakla sen de sevinirsin bizler de inşallah canım aminİlki dış gebelik gerçi onu tıbben kayıp saymıyolarmış, ama sonuçta bi hayal kırıklığı yaşatıyor ... 2.si 10 haftalıkken kalp durması yani kürtaj, ona da olabilir tekrarı halinde araştırırız dendi tabi ben beklemedim gerekli testleri yaptırdık bekliyoruz bakalım
Genetik testleri mi yaptirsiniz canim. Kromozom kan pihtilasmasi falan.. Ben de iki kayiptan sonra yaptırdım onlari cok şükür temiz çıktı. Insallah senin de temiz cikar canım.İlki dış gebelik gerçi onu tıbben kayıp saymıyolarmış, ama sonuçta bi hayal kırıklığı yaşatıyor ... 2.si 10 haftalıkken kalp durması yani kürtaj, ona da olabilir tekrarı halinde araştırırız dendi tabi ben beklemedim gerekli testleri yaptırdık bekliyoruz bakalım
Aynen canım ya.bir ayım öbürüne uymuyor.son üç aya bakıyorum 28,26,24 en son bi dahaki aya bakcaz artıkCanim sen erken oluyosun ya belki de daha erken yumurtlama oluyor sende ondan kaciriyorsun. Sen adetlerin biter bitmes basla calismaya artik bence
Çalışınca oluyor.bakalım biz de bu gece bir şeyler yapmamız lazım
Aynen canim başarının sırrı çok çalışmak ben bunu anladim :))Çalışınca oluyor.
Aynen canim başarının sırrı çok çalışmak ben bunu anladim :))Çalışınca oluyor.
Ablam senin gibiydi canım ignesini düzenli vurularak 3 tane saglikli cocuk getirdi dünyaya çok şükür. Igne zaten cok ufak korkulacak bisey yok duzenli vurulduktan sonra diger hamilelerden farkı yokKızlar bende kan pıhtılaşması var 5+2 hamileyim her gün iğne oluyorum benim gibi trombofili sorunu yaşayan var mı aranizda
Genetik testleri mi yaptirsiniz canim. Kromozom kan pihtilasmasi falan.. Ben de iki kayiptan sonra yaptırdım onlari cok şükür temiz çıktı. Insallah senin de temiz cikar canım.
Ayy inşallah canım ya ignemi her gün aksatmadan vuruluyorum gerekli ilaclarimı da alıyorum hafif kanamam oldu memlekette doktorum tlfla görüştük korkulacak bişe yok aspirini keselim progestanin dozunu artiralim dedi öyle yaptık geçti çok şükürAblam senin gibiydi canım ignesini düzenli vurularak 3 tane saglikli cocuk getirdi dünyaya çok şükür. Igne zaten cok ufak korkulacak bisey yok duzenli vurulduktan sonra diger hamilelerden farkı yok
Benim ablamin da hep kanamasi oluyordu canim. Bir ara kalkip su icse kanamasi oluyordu ama onlar belli dönemlerde oluyor. Zaten ilaclarini kullaniyorsun cok tehlikeli görse progestan hapi yerine ignesini vururAyy inşallah canım ya ignemi her gün aksatmadan vuruluyorum gerekli ilaclarimı da alıyorum hafif kanamam oldu memlekette doktorum tlfla görüştük korkulacak bişe yok aspirini keselim progestanin dozunu artiralim dedi öyle yaptık geçti çok şükür
Amin canım Allah razi olsun birazdan konrtole gidecegiz insallah keseyi görebiliriz sende hamilelik var mi canimBirdilimkek mesajları yeni okudum senin adına gerçekten çok sevindim . Rabbim sagliklica kucagimiza almayı nasip etsin insaAllah
Çok şükür canım var . Ilk baslari da hamilelik öncesi stresi gibi stres oluyo bence . Yok kese görünecek mi kalp atışı olacak mı . Bde ultrasonla son adet tarihi tutmuyo oda kafami çok karıştırıyoAmin canım Allah razi olsun birazdan konrtole gidecegiz insallah keseyi görebiliriz sende hamilelik var mi canim
heyyy kızlarr karneleri verdik benden iyisi yok bugün :) keyifler gıcır.Birdilimkek nasılsın canım? bulantın var mı? tekrar pazartesi mi gideceksin? aaynaa bu hafta çok çalış canım DD allah çalışanı sever . hemde mübarek gün . A anneveoglusu sen nasılsın canım benim ?
Evet canim ilk günler stresli malesef. Insallah hayirli saglikli bir gebeliktir tek derdimiz beklemek olsun..Çok şükür canım var . Ilk baslari da hamilelik öncesi stresi gibi stres oluyo bence . Yok kese görünecek mi kalp atışı olacak mı . Bde ultrasonla son adet tarihi tutmuyo oda kafami çok karıştırıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?