2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Ben de bi ara almayi düşündüm ama icindeki miktar da cok az degmeyecegini düşündüm gebelige gercekten faydası oluyormus spermlerin rahat yuzmesini sagliyormus. Ama genelde birkac ay kullaniliyor hemen ilk ay işe yarasa herkes alırdı zaten
nasip gülüm benim bilmiyorum ben de kullansam mı ama pahalı bu sıralar alamayız belki daha sonra dualarımız inşallah hayırlarla sağlıcakla bizlere de nasip olur gülüm bizlere de dua et gülüm benim..
inşallah bziler de seviniriz canım inşallah ilaçların seni çok zora sokmaz gülüm şifa olsun bebeğini korusun ALLAH hayırlarla sağlıcakla analı babalı büyütmek nasip olsun kuzum benim amin..

Bu jeli surekli kullanmak degilde yumurtlamayi ovulasyon testleriyle takip edip tam yumurtladigin gün ve sonraki iliskide kullanilsa 1 kutusu bir kac ay gider diye dusunuyorum. En azindan ben öyle yaparim heralde. Her ay okadar para verilmez pahali gercekten :eek:
Gercekten kari kocada problem yoksa gebelige katkisi olduguna inaniyorum ben de canim. Al bi dene bakalim tasarruflu kullaninca biraz idare eder seni belki :)) ay hadi inşallah. Şu topikte hamile olmasini cok istediğim arkadaslarimsiniz hepiniz olun insallah :)

nasip gülüm benim bilmiyorum ben de kullansam mı ama pahalı bu sıralar alamayız belki daha sonra dualarımız inşallah hayırlarla sağlıcakla bizlere de nasip olur gülüm bizlere de dua et gülüm benim..
inşallah bziler de seviniriz canım inşallah ilaçların seni çok zora sokmaz gülüm şifa olsun bebeğini korusun ALLAH hayırlarla sağlıcakla analı babalı büyütmek nasip olsun kuzum benim amin..
Amin amin amin insallah kuzum sagolasin. Ben hic duayı birakmadim ki sizin icin etmeye devam ediyorum. Eşimle devamli şükrediyoruz iftarda sahurda yatarken otururken ve hep Allah im evlat hasreti çeken herkese bu sevinci yaşat diye dua ediyoruz. Kabul olur inşallah

Amin amin amin insallah kuzum sagolasin. Ben hic duayı birakmadim ki sizin icin etmeye devam ediyorum. Eşimle devamli şükrediyoruz iftarda sahurda yatarken otururken ve hep Allah im evlat hasreti çeken herkese bu sevinci yaşat diye dua ediyoruz. Kabul olur inşallah
ALLAH RAZI OLSUN canım benim

Gercekten kari kocada problem yoksa gebelige katkisi olduguna inaniyorum ben de canim. Al bi dene bakalim tasarruflu kullaninca biraz idare eder seni belki :)) ay hadi inşallah. Şu topikte hamile olmasini cok istediğim arkadaslarimsiniz hepiniz olun insallah :)

Aminn canim benim Allah razi olsun. Ben onu gıdım gıdım kullanirim biraz ondan biraz benden kaysın gitsin :KK70:Seviyorum bu grubu. Hepimiz birbirimiz icin ictenlikle art niyetsiz en iyi dileklerde dualarda bulunuyoruz bu devirde birbirinin iyiligini isteyen kalben Allah rizasi icin seven dua eden az insan var.

Aminn canim benim Allah razi olsun. Ben onu gıdım gıdım kullanirim biraz ondan biraz benden kaysın gitsin :KK70:Seviyorum bu grubu. Hepimiz birbirimiz icin ictenlikle art niyetsiz en iyi dileklerde dualarda bulunuyoruz bu devirde birbirinin iyiligini isteyen kalben Allah rizasi icin seven dua eden az insan var.
Aynen canim ne guzel bulmusuz birbirimizi :))

Uyumayla canim:)) Uyuyup uyanip bidaha yatiyoruz. Hafta ici okadar yoruluyoruzki bugün yatmayla gecti valla :))
bende aynı uyudum uyandım yarına iftara misafirim var hazırlıkların bir kısmını bugün tamamlamam lazım yarına da temizlik falan onları ..

Tembel tenekeler sizi :))) ben 8.30 da kalktim bana her gün tatil yat yat nereye kadar :) ben de bayılırım iftar davetlerine esimin arkadaslari eşleri gelecekti ama artik seneye kaldi :)

Tembel tenekeler sizi :))) ben 8.30 da kalktim bana her gün tatil yat yat nereye kadar :) ben de bayılırım iftar davetlerine esimin arkadaslari eşleri gelecekti ama artik seneye kaldi :)
seneye bebişinle beraber verirsin artık canım :D:D:D bir yandan o ağlar bir yandan millete hizmet ay ne tatlı canımcım

seneye bebişinle beraber verirsin artık canım :KK70::KK70::KK70: bir yandan o ağlar bir yandan millete hizmet ay ne tatlı canımcım
Hayalini kurmaya bile korkuyorum canim yaaa :)) nasip insallah hepimizin evinde kucuk sümuklü böcekler olur önümüzdeki ramazanda :)))

Hayalini kurmaya bile korkuyorum canim yaaa :)) nasip insallah hepimizin evinde kucuk sümuklü böcekler olur önümüzdeki ramazanda :)))
hayırlısıyla bir kalp atışını duy da canım ondan sonra rahatlarsın biraz daha kuzu

İnşallah canim yaaa insallah hayal kırıklığı olmaz sonu..

İnsan bi kere üzülünce yeniden heveslenemiyor da sevinmeye korkuyor... İlki olumsuz olunca 2. de kalp atışı duymadan sevinmicem de duydum da, sevindim de, hüsran olacağını bilemezdim ... Nasip... bi sonrakine gülerim inşallah :) bu konuyu takip ediyorum sessizce, hamile olanları okuyorum dilerimki siz sonuca mutlulukla ulaşırsınız... :)

selam kızlarr bugün bi dünya misafirim vardı kayınvalidemler eltimler ve cocuklar ooo ev çok şenlikti. hepberaber iftar yaptık . epey yoruldum ama depğdi güüzel bir iftar oldu. onların peşine de adet olmasam dahada iyi olacaktı:D ama yine adet oldum öf çok erken olmaya başladı yaaa .. aynacım yeni bat ne zaman bilemiyrum artık hesaplayamaz oldum.

Back
X