2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

canım 7 ve 9. günler oldu bugün 11. gün bu günde olur
Aynen canim normalde gün asiri ovulasyon gunlerinde her gün yapin bence. Çok yorucu oliyor ama değiyor:)) biz artik son zamanlarda uyuyo numarasi yapmaya başlamıştık komik oluyordu sonra mecburuz deyip yine yapiyorduk. Elhamdulillah iyi ki yapmışız:))

tebrik ederim arkadaşım sağlıkla tamamlayın inşallah

bizimde öyle olacak ramazanda olunca uyku diye birşey kalmayacak ama durmak yok :)))

Eşine mutlaka keciboynuzu kaynat canim. Ben burada herkese diyorum ama herkes üşeniyor yapmaya heralde.. Erkek saglikli olsa bile bu cok cok daha arttiriyor spermi de hizini da sperm kalitesini de..

canım kendisini yiyor birde onun eczaneden soğuk pres sıkılmış şurubunu içiyor tahta kaşıkla bu ay
ceviz ve havuç yiyor

Ben de sahraya katiliyorum canim belki erken yumurtlama olmuştur
bilmiyorum canım belki de ay nasıl kıvrandım eşim de korktu orucu boz diyor şerbet yap iç diyor :) işe gitmeyeyim falan dedi yok geçer dedim ayağıma falan patik giydim yorganı da örttüm sonra geçti

bilmiyorum canım belki de ay nasıl kıvrandım eşim de korktu orucu boz diyor şerbet yap iç diyor :) işe gitmeyeyim falan dedi yok geçer dedim ayağıma falan patik giydim yorganı da örttüm sonra geçti
e o kadar şiddetliyse yumurtlama sancısı değildir kuzum ayaklarını falan mı üsüttün yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…