- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
Aynen canim normalde gün asiri ovulasyon gunlerinde her gün yapin bence. Çok yorucu oliyor ama değiyor:)) biz artik son zamanlarda uyuyo numarasi yapmaya başlamıştık komik oluyordu sonra mecburuz deyip yine yapiyorduk. Elhamdulillah iyi ki yapmışız:))canım 7 ve 9. günler oldu bugün 11. gün bu günde olur
Ben bata 4 gun kala idrar testinde pozitif gordum canim ama adet gectokten sonra doktora gitmeyi dusunuyorum ben de, cunku komyasal gebelik, dis gebelik, psikolojik gebelik vs o kadar cok sey okudum ki şimdiden umutlanmayayim dedim :) haberleselim insallah :) senin bat ne zamandi
bizimde öyle olacak ramazanda olunca uyku diye birşey kalmayacak ama durmak yok :)))Aynen canim normalde gün asiri ovulasyon gunlerinde her gün yapin bence. Çok yorucu oliyor ama değiyor:)) biz artik son zamanlarda uyuyo numarasi yapmaya başlamıştık komik oluyordu sonra mecburuz deyip yine yapiyorduk. Elhamdulillah iyi ki yapmışız:))
Eşine mutlaka keciboynuzu kaynat canim. Ben burada herkese diyorum ama herkes üşeniyor yapmaya heralde.. Erkek saglikli olsa bile bu cok cok daha arttiriyor spermi de hizini da sperm kalitesini de..bizimde öyle olacak ramazanda olunca uyku diye birşey kalmayacak ama durmak yok :)))
Eşine mutlaka keciboynuzu kaynat canim. Ben burada herkese diyorum ama herkes üşeniyor yapmaya heralde.. Erkek saglikli olsa bile bu cok cok daha arttiriyor spermi de hizini da sperm kalitesini de..
Aynen benimki kilo kilo ceviz tuketti canim.taze sıkılmış havuc suyu da icebilirsiniz gece yatmadan once.canım kendisini yiyor birde onun eczaneden soğuk pres sıkılmış şurubunu içiyor tahta kaşıkla bu ay
ceviz ve havuç yiyor
Allah razi olsun canim, Rabbim isteyen herkese nasip etsin..tebrik ederim arkadaşım sağlıkla tamamlayın inşallah
olsun canım benim..yani aslında 37 oluyor :) süper yeni sıram 39 olsun mu?
Teşekkür ederim, Rabbim iateyen herkese nasip etsin canim, sizler icin de dua ediyorumtebrik ederim arkadaşım sağlıkla tamamlayın inşallah
Sagol kuzucukk senin günün de mikkkemmel olsun :)Heyy kızlar kimsenin sesi soluğu çıkmıyor ? Gününüz harika olsun.
bugün kasık ağrısıyla uyandım ben de gülüm böyle bir ağrı bu zamana kadar olmadı hayıt suyu içiyorum ya ondan mı bilemedimHeyy kızlar kimsenin sesi soluğu çıkmıyor ? Gününüz harika olsun.
hayıt suyu yapar mı bilemiyorum , yumurtlama dönemin mi eğer öyleyse yumurtlama ağrısıdır.bugün kasık ağrısıyla uyandım ben de gülüm böyle bir ağrı bu zamana kadar olmadı hayıt suyu içiyorum ya ondan mı bilemedim
Ben de sahraya katiliyorum canim belki erken yumurtlama olmuşturbugün kasık ağrısıyla uyandım ben de gülüm böyle bir ağrı bu zamana kadar olmadı hayıt suyu içiyorum ya ondan mı bilemedim
bilmiyorum canım belki de ay nasıl kıvrandım eşim de korktu orucu boz diyorBen de sahraya katiliyorum canim belki erken yumurtlama olmuştur
adetin ilk günüyle bugün 11. gün canım yumurtlama zamanı demi yani bu kadar ağrılı hiç olmadıhayıt suyu yapar mı bilemiyorum , yumurtlama dönemin mi eğer öyleyse yumurtlama ağrısıdır.
e o kadar şiddetliyse yumurtlama sancısı değildir kuzum ayaklarını falan mı üsüttün yoksa?bilmiyorum canım belki de ay nasıl kıvrandım eşim de korktu orucu boz diyorşerbet yap iç diyor :) işe gitmeyeyim falan dedi yok geçer dedim ayağıma falan patik giydim yorganı da örttüm sonra geçti
sanırım bilemedim canım ya sonra geçti bakalım bu akşam yine hayıt suyunu içeceğime o kadar şiddetliyse yumurtlama sancısı değildir kuzum ayaklarını falan mı üsüttün yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?