- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
Allah razi olsun canim artik birer birer aliyoruz guzel haberleri.. Darisi diger arkadaslarimizin basina insallah :))Ayy çok sevindim canımmmm hayırlı olsun Rabbim sağ salim kavuştursun inşallah :) görünce heyecanlandım gerçekten :))
ayyy luliicik maşallah canım inşallah ikizdir değerin gerçektende yüksek hayırlısı rabbimden hersey yolunda gitsin çok aminnnCanim yeni geldim doktordan edetim 2 gün gecikmiş deger 1068.. Gayet iyi çok şükür hatta baya yuksek geldi bana sanki.. Daha onceki dusuklerden dolayi riskli gebelik imiş. Çok sıkı beslenme programi verdi bir sayfa yazı harfiyen uyacaksin dedi. Bir dunya vitamin asprin folik asit progesteron ilaclari verdi... Hayırlısı olsun Insallah bakalim..
oo az kalmış o zaman hayırlısı kuzucuğumm çok aminnnnyok yok taşınmaktan sıkılmadım inan eve çeki düzen geliyor fazlalıklar atılıyor düzene oturuyor 5 yılda bir çok sık çıkmıyor tam ideali inan :=)
bayramdan önce veya hemen sonrası bir tanem hakkımızda hayırlısı olsun içinde bizimde
rabbim iyi insanlara denk getirsin
kaç olduk?hamişlerin sayısı git gide çoğalıyor arkadaşlar
35 sanırım canım 2 kişiden de kan tahlili bekliyoruz onlar da hamiş en sonkaç olduk?
hayırlarla bu sene biz de seviniriz inşallah gülüm benim ya biz de çoktandır bekliyoruz bakalım hayırlısıBirdilimkek çok mutlu oldum canım görünce Rabbim tamamına erdirsin.sağlıcakla kucağına al inşallah .darısı hayırlısıyla isteyen herkese bana aaynaa sana canım hepimize olsun inşallah. Bende gene geldi kırmızılar çatlatma iğnesi vurmuştum yumurta takibi yapıp. Bat 1 temmuz canım
ne zaman kan vereceksin canımben düngece tekrar test yaptım ilkinden daha silik çıktı bugün öğlen yaptım hiç çıkmadı..( neden böyle oldu acaba kızlar varmı böyle bişi yaşayan?
yani aslında 37 oluyor :) süper yeni sıram 39 olsun mu?35 sanırım canım 2 kişiden de kan tahlili bekliyoruz onlar da hamiş en sonamaben den aldım hamiş haberi bugün
Aklima o da geliyor kuzum. Biz bir taneye hasretiz Rabbim hayitla saglikla nasip eylerse yeter bize kuzum :) hadi bakin ben bu ay cok calistim diye hep soyledim birda ise yaradi :) benim taktikleri size ogretecem onumuzdeki ay bütün topik hamile insallahayyy luliicik maşallah canım inşallah ikizdir değerin gerçektende yüksek hayırlısı rabbimden hersey yolunda gitsin çok aminnn
ahahah inşallah canım ver taktikleri tabeeAklima o da geliyor kuzum. Biz bir taneye hasretiz Rabbim hayitla saglikla nasip eylerse yeter bize kuzum :) hadi bakin ben bu ay cok calistim diye hep soyledim birda ise yaradi :) benim taktikleri size ogretecem onumuzdeki ay bütün topik hamile insallah
Sagol kuzum valla ben de kan degerim 200 lerde bişey ciksa cok sevimecegim derken 1000 lerde çıkınca şok oldum. Cumartesi ultrasonda görünür ama ben bu haftasonu calismayacagim pazartesi bakalim dedi
Bu arada kızlar eşim hepiniz için dua etti dün gece arkadaslarim icin dua et dedim :)) insallah kabul olur kimin duasi tutar belli olmaz :))
Aklima o da geliyor kuzum. Biz bir taneye hasretiz Rabbim hayitla saglikla nasip eylerse yeter bize kuzum :) hadi bakin ben bu ay cok calistim diye hep soyledim birda ise yaradi :) benim taktikleri size ogretecem onumuzdeki ay bütün topik hamile insallah
Amiiinnn kuzum insallah her şey yolundadir. Bir de doktor bana dedi ki tek tarafli cok cok siddetli agrin olmadikca dış gebelik degildir korkmadaha iyi pazartesine canım rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin
Her gün yaptik canim ve hemen belimin altina yastik koyup bir saate yakin ayaklarimi duvara diktim. Sonra da düz yatip sabaha kadar kalkmadim.
canım yumurtlama dönemi içinde ne kadar sıklıkla oldu ilişki ben bugün 11. gündeyim ovi testi yapıyorum negatif 8-9-10 günler geçen ay 13-14 günler gördüm koyu çizgiyi o günleri değerlendirdik sonrasında eşim hasta oldu kaldı nasip olmadı
Ovulasyon testi kullaniyorsan gunun yaklasinca en az iki gün onceden baslayin canim 4-5 gün devam edin. Sonra da ara ara devam edersiniz. Akintini da takip et mutlaka ben bu ay ilk defa takip ettim ve tuttu cok şükür
canım yumurtlama dönemi içinde ne kadar sıklıkla oldu ilişki ben bugün 11. gündeyim ovi testi yapıyorum negatif 8-9-10 günler geçen ay 13-14 günler gördüm koyu çizgiyi o günleri değerlendirdik sonrasında eşim hasta oldu kaldı nasip olmadı
canım ağrım olmadı benim aman aman batma şeklinde oluyordu. tek taraflıAmiiinnn kuzum insallah her şey yolundadir. Bir de doktor bana dedi ki tek tarafli cok cok siddetli agrin olmadikca dış gebelik degildir korkma
Senin öyle bir agrin olmus muydu kuzum kotu anilarini hatirlatmak istemem ama bilgi edinmek istedim
Ovulasyon testi kullaniyorsan gunun yaklasinca en az iki gün onceden baslayin canim 4-5 gün devam edin. Sonra da ara ara devam edersiniz. Akintini da takip et mutlaka ben bu ay ilk defa takip ettim ve tuttu cok şükür
canım drunuz 170 değerle keseyi göremez bu imkansız kese 1500-2000 HCG ile görülüyor. kan değerin iki günde bir iki katı artarsa korkuyacak birşey yok o lekelenme benim oğlamda da oldu 5-7 haftalar arası progestran hap kullandım geçti.Kızlae herkese merhaba bende bugün kanda kesinleştirdim gebeliği yalnız çok kafam karışık..başına gelen varsa yardım etsin bana..adetim 4 gün geçti hcg 170 çıktı dün tek damla çok açık kahve leke oldu bugün özele gittim dr nası olduysa keseyi gördü ve leke varsa her türlü sıkınto dedi bozdu moralimi.öğleden sonra devlette çok iyi dr a gittim o da kese görmedi leke olabilir devam etmiyosa sorun olmaz dedi devam etmedi de çok şükür zatten 2 gün sonra kan tekrarlıcaz haftaya kese görürüz dedi..nası oluyo anlamış değilim..sizce geç döllenme olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?