2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

ayyy luliicik maşallah canım inşallah ikizdir değerin gerçektende yüksek hayırlısı rabbimden hersey yolunda gitsin çok aminnn

oo az kalmış o zaman hayırlısı kuzucuğumm çok aminnnn

hayırlarla bu sene biz de seviniriz inşallah gülüm benim ya biz de çoktandır bekliyoruz bakalım hayırlısı

ayyy luliicik maşallah canım inşallah ikizdir değerin gerçektende yüksek hayırlısı rabbimden hersey yolunda gitsin çok aminnn
Aklima o da geliyor kuzum. Biz bir taneye hasretiz Rabbim hayitla saglikla nasip eylerse yeter bize kuzum :) hadi bakin ben bu ay cok calistim diye hep soyledim birda ise yaradi :) benim taktikleri size ogretecem onumuzdeki ay bütün topik hamile insallah

ahahah inşallah canım ver taktikleri tabee

Sagol kuzum valla ben de kan degerim 200 lerde bişey ciksa cok sevimecegim derken 1000 lerde çıkınca şok oldum. Cumartesi ultrasonda görünür ama ben bu haftasonu calismayacagim pazartesi bakalim dedi

daha iyi pazartesine canım rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin

canım yumurtlama dönemi içinde ne kadar sıklıkla oldu ilişki ben bugün 11. gündeyim ovi testi yapıyorum negatif 8-9-10 günler geçen ay 13-14 günler gördüm koyu çizgiyi o günleri değerlendirdik sonrasında eşim hasta oldu kaldı nasip olmadı

daha iyi pazartesine canım rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin
Amiiinnn kuzum insallah her şey yolundadir. Bir de doktor bana dedi ki tek tarafli cok cok siddetli agrin olmadikca dış gebelik degildir korkma
Senin öyle bir agrin olmus muydu kuzum kotu anilarini hatirlatmak istemem ama bilgi edinmek istedim

Her gün yaptik canim ve hemen belimin altina yastik koyup bir saate yakin ayaklarimi duvara diktim. Sonra da düz yatip sabaha kadar kalkmadim.

Ovulasyon testi kullaniyorsan gunun yaklasinca en az iki gün onceden baslayin canim 4-5 gün devam edin. Sonra da ara ara devam edersiniz. Akintini da takip et mutlaka ben bu ay ilk defa takip ettim ve tuttu cok şükür

canım ağrım olmadı benim aman aman batma şeklinde oluyordu. tek taraflı
yok merak etme sende yoktur inşallah güzel düsün

Ovulasyon testi kullaniyorsan gunun yaklasinca en az iki gün onceden baslayin canim 4-5 gün devam edin. Sonra da ara ara devam edersiniz. Akintini da takip et mutlaka ben bu ay ilk defa takip ettim ve tuttu cok şükür

canım 7 ve 9. günler oldu bugün 11. gün bu günde olur

canım drunuz 170 değerle keseyi göremez bu imkansız kese 1500-2000 HCG ile görülüyor. kan değerin iki günde bir iki katı artarsa korkuyacak birşey yok o lekelenme benim oğlamda da oldu 5-7 haftalar arası progestran hap kullandım geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…