2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Herhangi Bir Meşru İsteğin Olması İçin

Önce abdest alınıp niyet edilir. Sonra sırasıyla 3 defa "Zilzal" suresi 11 defa "İnşirah" suresi 11 defa " Fil" suresi okunur ve 11 defa da "Salavat" okunur. Okunacak salavat şöyledir. "Allahümme salli alâ seyyidinâ Muhammedi'nin nebiyyi'l ümmiyyi ve alâ âlihi ve sahbihi ve sellim." Daha sonra kıbleye dönülerek 786 defa "Bismillâhirrahmanirrâhim" okunur ve niyetinde istediği şey için dua edilir. Bu işleme 7 gece devam edilir. Allahın izniyle ne isterse isteğine kavuşur.

-Lein ateytene salihal lenekunenne mineş şakirin...
-Rabbi heb li mines salihin...
-Rabbi heb li mil ledunke zürriyeten tayyibeten inneke semiud dua...

Bu ayetler peygamberlerin evlat istedikleri duaları barindiriyor arkadaslar belki bilirsiniz. Ben bu ayetleri her namazlarimdan sonra ve aklima her geldikce 7 şer defa okuyordum. Bu ay çok fazla okumustum. Yagmur yagarken gök kapıları açık olurmus dualar kolay kabul olurmuş. Ezan vakitlerinde yolculuk yaparken yani kisaca akliniza geldikce okuyun kızlar. Yer gök dua üzerine kuruludur elhamdulillah ben dilegime kavustum ama siz de kavusun diye hep dua ediyorum..

Hayirli nurlu bol bereketli cumalar arkadaşlar. Rabbim dualarimizi boş çevirmesin. Bugünki dualarimizi duasi kabul olan Allahin en sevdigi kullarinin agzindan cikmis gibi kabul etsin insallah. Amin

Herhangi Bir Meşru İsteğin Olması İçin

Önce abdest alınıp niyet edilir. Sonra sırasıyla 3 defa "Zilzal" suresi 11 defa "İnşirah" suresi 11 defa " Fil" suresi okunur ve 11 defa da "Salavat" okunur. Okunacak salavat şöyledir. "Allahümme salli alâ seyyidinâ Muhammedi'nin nebiyyi'l ümmiyyi ve alâ âlihi ve sahbihi ve sellim." Daha sonra kıbleye dönülerek 786 defa "Bismillâhirrahmanirrâhim" okunur ve niyetinde istediği şey için dua edilir. Bu işleme 7 gece devam edilir. Allahın izniyle ne isterse isteğine kavuşur.

-Lein ateytene salihal lenekunenne mineş şakirin...
-Rabbi heb li mines salihin...
-Rabbi heb li mil ledunke zürriyeten tayyibeten inneke semiud dua...

Bu ayetler peygamberlerin evlat istedikleri duaları barindiriyor arkadaslar belki bilirsiniz. Ben bu ayetleri her namazlarimdan sonra ve aklima her geldikce 7 şer defa okuyordum. Bu ay çok fazla okumustum. Yagmur yagarken gök kapıları açık olurmus dualar kolay kabul olurmuş. Ezan vakitlerinde yolculuk yaparken yani kisaca akliniza geldikce okuyun kızlar. Yer gök dua üzerine kuruludur elhamdulillah ben dilegime kavustum ama siz de kavusun diye hep dua ediyorum..

Adetim bitsin bu iki duayida yapacagim insallah. Allah razi olsun

heyyy kızlarr karneleri verdik benden iyisi yok bugün :) keyifler gıcır. Birdilimkek Birdilimkek nasılsın canım? bulantın var mı? tekrar pazartesi mi gideceksin? aaynaa aaynaa bu hafta çok çalış canım :KK70:DD allah çalışanı sever . :KK70: hemde mübarek gün . A anneveoglusu sen nasılsın canım benim ?
dün akşam attım adamı yatağa :D:D:D
ay bir aklımdan çıkarayım diyorum bir düşünme diyorum bilmiyorum ya hayırlısı bakalım bizlerin de sevinmesina hayırlarla sağlıcakla az kalmıştır inşallah..amin

dün akşam attım adamı yatağa :KK70::KK70::KK70:
ay bir aklımdan çıkarayım diyorum bir düşünme diyorum bilmiyorum ya hayırlısı bakalım bizlerin de sevinmesina hayırlarla sağlıcakla az kalmıştır inşallah..amin
inşallah kuzum öyle aklımdan çıkarcam deyip çıkarılmıyor ki bir şeyle mesgul olmak lazım ; örgü , yapboz, kitap falan ne bileyim aklına ne gelirse artık..

INCIK BONCUK INCIK BONCUK canım nedense sende hamileymissin gibime geliyor hasta oldun mu?

Kiz agzin bal yesin duymasi bile ne hoş :KK19:Ama adetimin 4. Gunundeyim. Yarin adet olmam gerekiyordu 4 gun önce oldum bide. Bikac gundur bir arastirma icerisindeyim. Preseed jel diye bisey varmis okadar cok hamile kalan varki bu jelle ilk bir iki ay içinde. Cok umutlandirdi beni. Sizin bilginiz varmi ben galiba alicam bu ay.

heyyy kızlarr karneleri verdik benden iyisi yok bugün :) keyifler gıcır. Birdilimkek Birdilimkek nasılsın canım? bulantın var mı? tekrar pazartesi mi gideceksin? aaynaa aaynaa bu hafta çok çalış canım :KK70:DD allah çalışanı sever . :KK70: hemde mübarek gün . A anneveoglusu sen nasılsın canım benim ?
Iyiyim tatlim her sey yolunda çok şükür. Bulanti oyle midemi bozacak kadar yok ama çok fena baş dönmesi yaşıyorum. Ebet insallah pazartesi keseyi görebiliriz kuzum. Senin de bahanen yok artik çok çalişiciksinn artık:D ben bebeklerimizi hep beraber büyütmek istiyorum ona göre elinizi cabuk tutun :))

Kiz agzin bal yesin duymasi bile ne hoş :KK19:Ama adetimin 4. Gunundeyim. Yarin adet olmam gerekiyordu 4 gun önce oldum bide. Bikac gundur bir arastirma icerisindeyim. Preseed jel diye bisey varmis okadar cok hamile kalan varki bu jelle ilk bir iki ay içinde. Cok umutlandirdi beni. Sizin bilginiz varmi ben galiba alicam bu ay.
aaa hadi ya erken olmuşsun . preesed jeli ilk defa duyuyorum kuzum, kayganlastırıcı gibi bir şey mi?

Üç taneler canim :)) zaten birkac kere okuyunca ezberliyor insan. Bol bol oku canim gece uyandiginda her zaman aklina geldikce oku

Iki dua derken bi senin yazdigini bir de aynaa paylasmis onun yazdigi duayida yapmaya calisicam insallah:) adetim bitsin hemen ezberlicem. insallah da sık sık aklima gelirde okuyabilirim :dua:

Iyiyim tatlim her sey yolunda çok şükür. Bulanti oyle midemi bozacak kadar yok ama çok fena baş dönmesi yaşıyorum. Ebet insallah pazartesi keseyi görebiliriz kuzum. Senin de bahanen yok artik çok çalişiciksinn artık:KK70: ben bebeklerimizi hep beraber büyütmek istiyorum ona göre elinizi cabuk tutun :))
canımm oruç tutmuyorsun değil mi doktora soracaktın ne dedi. çok dinlen sık sık uzan , ani hareketlerde yapma. evet artıkın çok çalışkan olıciimmm :) geçen ayda çalıştık ama çok değil. du bakalım belki. kaliteli bir çalışma olmuştur :DDD. evet aynen bebeklerimizi beraber büyütsek süper olcak

hayırlarla bu sene biz de seviniriz inşallah gülüm benim ya biz de çoktandır bekliyoruz bakalım hayırlısı
amin canım bu sefer kesin niyetim var bubay pek önemsemicem düşünmemeye çalışcam.önümüzdeki ay zübeyde hanıma aşılama yaptırmaya gidicez ankya ailemin yanına ama rahat olabilirmiyiz bilemiyorum.birde bayramda kaynımın düğünü var. Rabbim yardımcımız olsun.

aaa hadi ya erken olmuşsun . preesed jeli ilk defa duyuyorum kuzum, kayganlastırıcı gibi bir şey mi?

Aynen canim su bazli kayganlastirici jel. Kadinlarin yumurtlama akintisina en benzeyen ürünmüs spermlere zarar vermiyormus ve spermlerin cok rahat bir sekilde yumurtaya ulasmasini sagliyormus. Hatta kadinin akintisi bile asidik oldugu icin spermlerin bir kismini oldurebiliyormus ama bu jelle öldürmeden yumurtalara ulastiriyormus. Normal ilişkide sorun yok ama yumurtlama zamani cok stres oluyorum hem daha sık iliski oluyor hemde bebek icin olmak zorunda hissi strese sokuyor ve bazen yeterince islaklik olmuyor buda spermlerin kolay ulasmasina engel oluyor yumurtaya.esimdede bendede problem yok belki bu vesile olur ne bilim cok umutlandirdi beni. Cunku ben yumurtlama zamani cok stres oluyorum ve baska gunlerdeki gibi rahat iliskiye giremiyorum surekli aklimda oldumu olcakmi gerimi akti ilerimi akti derken adapte olamiyorum. Bana psikolojik olarak bile fayda verecegine inaniyorum. Ama aramizda kullanan arkadaslar var mi acaba. Pekde pahali bisey bide

Iki dua derken bi senin yazdigini bir de aynaa paylasmis onun yazdigi duayida yapmaya calisicam insallah:) adetim bitsin hemen ezberlicem. insallah da sık sık aklima gelirde okuyabilirim :dua:
Heeee anladim :))) oku canim dua hem dileklerimizin kabul olmasini sagliyor hem de huzur veriyor insana:)

Back
X