- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
Sagol kuzum da noldu agzini hayra açcanım gözün aydın çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin İnşallah❤ bende durumlar kötü..
Sagol kuzum valla ben de kan degerim 200 lerde bişey ciksa cok sevimecegim derken 1000 lerde çıkınca şok oldum. Cumartesi ultrasonda görünür ama ben bu haftasonu calismayacagim pazartesi bakalim dediçok güzel sonucun canım maşallah cumartesine keseyi görürsünüz inşallah
sağlıkla tamamlayasın inşallah bu süreci dr iyi dinle ve uygula güzelim
yeniden tebrik ederim
Amin kuzum Rabbim beraber buyutmeyi nasip eyelsin2 insallah. Degerim cok güzel ama risk var ışte. Simdiden 4 tane ilacim var pazartesi günü 5 e çıkabilirhadi bakalım canım değerin çok güzel gülüm çok çok sevindim bizlere de dua et cnım çok sevinirim Rabbim sizi sevindirdi darısı bizlere de inşallah cümlemize hayırlarla sağlıcakla amin
Kuzum o teste gore hareket etmemelisin artik. Bak benim de testim öyle silik çıktı cok koyu degildi ben dua ettim insallah 50 lerde cikmaz degerim biraz yuksek cikar 200 falan ciksa bari.. Derken bu degerle karsilasip sok oldum. Keske bugun gidip kan verseydin bak senin de dusugun var zaman kaybetmemeye çalışben düngece tekrar test yaptım ilkinden daha silik çıktı bugün öğlen yaptım hiç çıkmadı..( neden böyle oldu acaba kızlar varmı böyle bişi yaşayan?
hayurlısıyla sağlıcakla doğana kadar biraz sıkıntı çekeceksin ama meyven evladın kucağına gelince hepsi geçecek canımAmin kuzum Rabbim beraber buyutmeyi nasip eyelsin2 insallah. Degerim cok güzel ama risk var ışte. Simdiden 4 tane ilacim var pazartesi günü 5 e çıkabilir
Canim Allah razi olsun ben iki kere catlatma ignesi vurulmustum bir kere asilama denemistim ama hepsi olumsuz olmustu. Uzulmek aglamak yerine senden gelen her şeye elhamdulillah Rabbim dedim sabrettim. Simdi kendiliğinden oldu. Sizlerin de olacak insallah beraber buyugecegiz minnaklarimizi. :)Birdilimkek çok mutlu oldum canım görünce Rabbim tamamına erdirsin.sağlıcakla kucağına al inşallah .darısı hayırlısıyla isteyen herkese bana aaynaa sana canım hepimize olsun inşallah. Bende gene geldi kırmızılar çatlatma iğnesi vurmuştum yumurta takibi yapıp. Bat 1 temmuz canım
Aynen kuzum. Eşime de söyledim ultrasonda kalp atisini duymadan hamileyim diyemem. Insallah onu da görürüz canimhayurlısıyla sağlıcakla doğana kadar biraz sıkıntı çekeceksin ama meyven evladın kucağına gelince hepsi geçecek canım
inşallah kuzum Rabbim cümlemize nasip etsin tez vakitte hayırlısıyla inşallahCanim Allah razi olsun ben iki kere catlatma ignesi vurulmustum bir kere asilama denemistim ama hepsi olumsuz olmustu. Uzulmek aglamak yerine senden gelen her şeye elhamdulillah Rabbim dedim sabrettim. Simdi kendiliğinden oldu. Sizlerin de olacak insallah beraber buyugecegiz minnaklarimizi. :)
Ben de ayni durumdayim canim, burada o kadar cok sey okuyor ki insan, sadece teste bile guvenemiyorsun. Inşallah hayirlisiyla o gunleri de görürüz. Hamileligin de hayirli olsun :)Aynen kuzum. Eşime de söyledim ultrasonda kalp atisini duymadan hamileyim diyemem. Insallah onu da görürüz canim
Allah razi olsun canim sen de hamile misin insallah hayirla saglikla kucagimiza aliriz yavrularimizi. Ben bebegin kalp atisini duyana kadar hamileyim diyemeyecegim sanirim. Ve karnim sismeden de durumun ciddiyetini anlayamam gibi geliyor :)Ben de ayni durumdayim canim, burada o kadar cok sey okuyor ki insan, sadece teste bile guvenemiyorsun. Inşallah hayirlisiyla o gunleri de görürüz. Hamileligin de hayirli olsun :)
Ben bata 4 gun kala idrar testinde pozitif gordum canim ama adet gectokten sonra doktora gitmeyi dusunuyorum ben de, cunku komyasal gebelik, dis gebelik, psikolojik gebelik vs o kadar cok sey okudum ki şimdiden umutlanmayayim dedim :) haberleselim insallah :) senin bat ne zamandiAllah razi olsun canim sen de hamile misin insallah hayirla saglikla kucagimiza aliriz yavrularimizi. Ben bebegin kalp atisini duyana kadar hamileyim diyemeyecegim sanirim. Ve karnim sismeden de durumun ciddiyetini anlayamam gibi geliyor :)
canım içine kuşku düşmesin böyle yaşayan çok insan var önemli olan değerin yükselmişse de zaten ALLAH'IN izniyle olmaz inşallah yerleşme kanamasını daha sonradan yaşayanlar da oluyormuş o da olabilir bilemedim tamKızlae herkese merhaba bende bugün kanda kesinleştirdim gebeliği yalnız çok kafam karışık..başına gelen varsa yardım etsin bana..adetim 4 gün geçti hcg 170 çıktı dün tek damla çok açık kahve leke oldu bugün özele gittim dr nası olduysa keseyi gördü ve leke varsa her türlü sıkınto dedi bozdu moralimi.öğleden sonra devlette çok iyi dr a gittim o da kese görmedi leke olabilir devam etmiyosa sorun olmaz dedi devam etmedi de çok şükür zatten 2 gün sonra kan tekrarlıcaz haftaya kese görürüz dedi..nası oluyo anlamış değilim..sizce geç döllenme olabilir mi?
Dün idi canim dun ogrendim ben de testteBen bata 4 gun kala idrar testinde pozitif gordum canim ama adet gectokten sonra doktora gitmeyi dusunuyorum ben de, cunku komyasal gebelik, dis gebelik, psikolojik gebelik vs o kadar cok sey okudum ki şimdiden umutlanmayayim dedim :) haberleselim insallah :) senin bat ne zamandi
Canim yeni geldim doktordan edetim 2 gün gecikmiş deger 1068.. Gayet iyi çok şükür hatta baya yuksek geldi bana sanki.. Daha onceki dusuklerden dolayi riskli gebelik imiş. Çok sıkı beslenme programi verdi bir sayfa yazı harfiyen uyacaksin dedi. Bir dunya vitamin asprin folik asit progesteron ilaclari verdi... Hayırlısı olsun Insallah bakalim..
Ayy çok sevindim canımmmm hayırlı olsun Rabbim sağ salim kavuştursun inşallah :) görünce heyecanlandım gerçekten :))Kizlarrrr
Yalnizim zaten kuzum keske sarilabilsek biri beni yatistirsa:)) kocamla dun konuştuk ona dedim ki isyerinde sana haber versem naparsin. Sakin verme ağlarım rezil olurum herkese dedi. Ona soylemeyecektim ama tsm testi damlatirken beni aradi. Ben de nasilsa negatif diye konusuyordum baska seylerden bahsediyordum. Ikinci cizgiyi gorunce ciglik attim. Noldu noldu diye korktu. Askim elimde test var pozitif dedim. Cocuk gibi aglamaya başladı.. Rabbim bu kez evladimizi almasin bizden insallah saglikla hayirla dogsun
Canim tekrar hayirli olsun gebeliğin. Rabbim korusun kollasin ona emanet. Insallah henüz kirmizilari gormeyen diger arkadaslardanda güzel haberler gelir.
Ben bu sabah sahurda adet oldum 4 gün öncesinden yine olamadibugün hep moralim bozuktu aylar geçtikçe hepten tükeniyorum. Ilerde hamile kalsamda inanamicam kendime hayir ben olamam diye :) vardir Rabbimin bi bildigi bekliyoruz bakalim bol bol sabir diliyorum Allahtan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?