2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

çok güzel sonucun canım maşallah cumartesine keseyi görürsünüz inşallah
sağlıkla tamamlayasın inşallah bu süreci dr iyi dinle ve uygula güzelim

yeniden tebrik ederim
Sagol kuzum valla ben de kan degerim 200 lerde bişey ciksa cok sevimecegim derken 1000 lerde çıkınca şok oldum. Cumartesi ultrasonda görünür ama ben bu haftasonu calismayacagim pazartesi bakalim dedi

hadi bakalım canım değerin çok güzel gülüm çok çok sevindim bizlere de dua et cnım çok sevinirim Rabbim sizi sevindirdi darısı bizlere de inşallah cümlemize hayırlarla sağlıcakla amin
Amin kuzum Rabbim beraber buyutmeyi nasip eyelsin2 insallah. Degerim cok güzel ama risk var ışte. Simdiden 4 tane ilacim var pazartesi günü 5 e çıkabilir

ben düngece tekrar test yaptım ilkinden daha silik çıktı bugün öğlen yaptım hiç çıkmadı.. ( neden böyle oldu acaba kızlar varmı böyle bişi yaşayan?
Kuzum o teste gore hareket etmemelisin artik. Bak benim de testim öyle silik çıktı cok koyu degildi ben dua ettim insallah 50 lerde cikmaz degerim biraz yuksek cikar 200 falan ciksa bari.. Derken bu degerle karsilasip sok oldum. Keske bugun gidip kan verseydin bak senin de dusugun var zaman kaybetmemeye çalış

Amin kuzum Rabbim beraber buyutmeyi nasip eyelsin2 insallah. Degerim cok güzel ama risk var ışte. Simdiden 4 tane ilacim var pazartesi günü 5 e çıkabilir
hayurlısıyla sağlıcakla doğana kadar biraz sıkıntı çekeceksin ama meyven evladın kucağına gelince hepsi geçecek canım

Canim Allah razi olsun ben iki kere catlatma ignesi vurulmustum bir kere asilama denemistim ama hepsi olumsuz olmustu. Uzulmek aglamak yerine senden gelen her şeye elhamdulillah Rabbim dedim sabrettim. Simdi kendiliğinden oldu. Sizlerin de olacak insallah beraber buyugecegiz minnaklarimizi. :)

inşallah kuzum Rabbim cümlemize nasip etsin tez vakitte hayırlısıyla inşallah

Aynen kuzum. Eşime de söyledim ultrasonda kalp atisini duymadan hamileyim diyemem. Insallah onu da görürüz canim
Ben de ayni durumdayim canim, burada o kadar cok sey okuyor ki insan, sadece teste bile guvenemiyorsun. Inşallah hayirlisiyla o gunleri de görürüz. Hamileligin de hayirli olsun :)

Ben de ayni durumdayim canim, burada o kadar cok sey okuyor ki insan, sadece teste bile guvenemiyorsun. Inşallah hayirlisiyla o gunleri de görürüz. Hamileligin de hayirli olsun :)
Allah razi olsun canim sen de hamile misin insallah hayirla saglikla kucagimiza aliriz yavrularimizi. Ben bebegin kalp atisini duyana kadar hamileyim diyemeyecegim sanirim. Ve karnim sismeden de durumun ciddiyetini anlayamam gibi geliyor :)

Kızlae herkese merhaba bende bugün kanda kesinleştirdim gebeliği yalnız çok kafam karışık..başına gelen varsa yardım etsin bana..adetim 4 gün geçti hcg 170 çıktı dün tek damla çok açık kahve leke oldu bugün özele gittim dr nası olduysa keseyi gördü ve leke varsa her türlü sıkınto dedi bozdu moralimi.öğleden sonra devlette çok iyi dr a gittim o da kese görmedi leke olabilir devam etmiyosa sorun olmaz dedi devam etmedi de çok şükür zatten 2 gün sonra kan tekrarlıcaz haftaya kese görürüz dedi..nası oluyo anlamış değilim..sizce geç döllenme olabilir mi?

Allah razi olsun canim sen de hamile misin insallah hayirla saglikla kucagimiza aliriz yavrularimizi. Ben bebegin kalp atisini duyana kadar hamileyim diyemeyecegim sanirim. Ve karnim sismeden de durumun ciddiyetini anlayamam gibi geliyor :)
Ben bata 4 gun kala idrar testinde pozitif gordum canim ama adet gectokten sonra doktora gitmeyi dusunuyorum ben de, cunku komyasal gebelik, dis gebelik, psikolojik gebelik vs o kadar cok sey okudum ki şimdiden umutlanmayayim dedim :) haberleselim insallah :) senin bat ne zamandi

canım içine kuşku düşmesin böyle yaşayan çok insan var önemli olan değerin yükselmişse de zaten ALLAH'IN izniyle olmaz inşallah yerleşme kanamasını daha sonradan yaşayanlar da oluyormuş o da olabilir bilemedim tam

Dün idi canim dun ogrendim ben de testte

Canim tekrar hayirli olsun gebeliğin. Rabbim korusun kollasin ona emanet. Insallah henüz kirmizilari gormeyen diger arkadaslardanda güzel haberler gelir.
Ben bu sabah sahurda adet oldum 4 gün öncesinden yine olamadi bugün hep moralim bozuktu aylar geçtikçe hepten tükeniyorum. Ilerde hamile kalsamda inanamicam kendime hayir ben olamam diye :) vardir Rabbimin bi bildigi bekliyoruz bakalim bol bol sabir diliyorum Allahtan.

Ayy çok sevindim canımmmm hayırlı olsun Rabbim sağ salim kavuştursun inşallah :) görünce heyecanlandım gerçekten :))

Ben de inanamiyorum ki canim :)) rüya gibi insan kabullenemiyor hemen. Allah korusun sanki adetim gecikmis ama olacagim gibi hissediyorum. Rabbim e emanet her türlü tedbiri aldim simdilik. Hic umutsuz olma kuru topraktan rengarek hayat çıkaran Rabbim bizlerin duasini da kabul edecek knsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…