- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel ya çok sevindim senin adına canim benim..inşallah sağ salim kucağına da alırsın..darısı başımıza olsun inşallah. .Vardı kuzum. Mesela ben onceki gebeligimo ogrenmeden once de kabizlik problemi yasamistim ki aslinda hic oyle sorunum olmazdi. Ve adetime bir hafta kala falan sarı akinti olmaya basladi oyle çok degil. Ben hep peçete koyarim ve her lavaboda degistiririm hijyen için. Ve pecetelerde dikkat cekeecek sekilde sari renk oluyordu. Göğüs ağrısı öyle aman aman olmadi ama adetimden on gün önce başladı ve bazen siddetli bazen normal devam etti. Istahim kapandi sadece iftarda corbanin sonra bir tabak yemegi zor yiyorum ve sahurda hic yiyrmiyorum normalde yemeyi cok severim. En onemli belirtilerden biri de kasik ağrısı ozellikle gece yatakta dönerken ve koltuktan ani kalkınca kasikta kramp gibi bir ağrı oluyor... Rabbim benim sevincime sizlerinkini de katsin inşallah hep beraber yasayalim bu heyecanlari artik batları degil dogumlari konusalim :))
7 tane keconboynuzunu kucuk kucuk kırıp suya koydum ve kaynamaya basladiktan 5 -6 dakika sonra aldim 20 dakika demledim. Suyun yarısını aksam içti yatisini sabah canim. Saracoglunun sitesinde de anlatiyorBen 3 kere asilama oldum asilama oldugum aylar resmen psikolojim bozuldu. Tedavi gordugu icin insan daha bi umutlu oluyor bi beklenti icinde oluyor olmayincada gunlerce agliyordum.doktora göre ikimizdede problem yok ama Allah nasip etmiyor iste. Bizde madem sorun yok Allah ne zaman nasip ederse dedik yil sonuna kadar tedavi olmamayi dusunuyorum. Eger yinede olmazsa 2018 in basinda tüp bebege baslariz artik insallah gerek kalmaz tabi. Tedavi sureci cok zor oluyor o kadar hormon alt ust ediyor vucudun dengesini benim psikolojim bozuluyor her aksam o igrenc igneleri vurulurken. Allahim gerek birakmaz insallah.
Esim keciboynuzu pekmezi yedi bikac gun sabahlari ama yeterli degildir tabi. Sen kürü nasil yapmistin canim
Kuzum sabah kadin dogumcuya gidelim dedik malum dusuklerden dolayi belki tedavi baslatir diye o yuzden aksam gitmedikBirdilimkek canım verdin mi kan tahlili?
Bu gece col kötü agri girdi karnimin altina insallah guzel biseyin habercisidir canim cok korktum gercekten Allah umutlarimizi bosa çıkarmasin insallah beklemek de cok zor simdi2 benim için canim.. Rabbim sizlere de bu heyecanlari yasatsin en kisa zamanda insallahNe güzel ya çok sevindim senin adına canim benim..inşallah sağ salim kucağına da alırsın..darısı başımıza olsun inşallah. .
Aynen canim beni de eşim uyardi o kpnudabenimde bir kez oldu korkma kötüyü çagırma içini rahat tut Rabbim büyük iyi yada kötü Rabbim bilir kuzum benim Hayırlısıyla saglıklı sıhhatli kavuşuruz hepimiz kuzularımza İnşallah❤❤ oruca devam edicekmisin ben ikilemde kaldım canım ya oluşum sürecinde oldugu için susuz kalmak bile bebeği etkilermiş birzz araştırdımda
ben test yaptım yine çok silik çıktı ama birsürü su falan içtim ondan sanırım.en iyisi yarın dr a görünmek İnşallah yanıltmaz beni bu test ya Allah ım hayırlı haberler almayı nasip etsin bize İnşallah canım heyecan bastı oruç,tutamamanın burukluğu var eşime dedim ama brslenmen lazım oluşum zamanı dedi artık o da onaylayınca tutmama kararı aldım :)Aynen canim beni de eşim uyardi o kpnuda
Sabah olsun bi doktora gideyim bakalim ne diyecek canim. Hadi yarin ikimiz de hayirli haberlerle geliriz insallah:)))
Canim su çok onemli ilk haftalarda hayati önem taşıyor. Ben zaten pek su içmem ama gebelikte cok içmek gerekiyor. Ben de doktora soracagim tutabilir miyim diye. İnsallah degerlerimiz de normal çıkar kuzum ya endişe ile bekliyorum.ben test yaptım yine çok silik çıktı ama birsürü su falan içtim ondan sanırım.en iyisi yarın dr a görünmek İnşallah yanıltmaz beni bu test ya Allah ım hayırlı haberler almayı nasip etsin bize İnşallah canım heyecan bastı oruç,tutamamanın burukluğu var eşime dedim ama brslenmen lazım oluşum zamanı dedi artık o da onaylayınca tutmama kararı aldım :)
ben test yaptım yine çok silik çıktı ama birsürü su falan içtim ondan sanırım.en iyisi yarın dr a görünmek İnşallah yanıltmaz beni bu test ya Allah ım hayırlı haberler almayı nasip etsin bize İnşallah canım heyecan bastı oruç,tutamamanın burukluğu var eşime dedim ama brslenmen lazım oluşum zamanı dedi artık o da onaylayınca tutmama kararı aldım :)
hadi bakalım sizlerden haber bekliyoruz değerleriniz de güzel çıkar inşallah aminCanim su çok onemli ilk haftalarda hayati önem taşıyor. Ben zaten pek su içmem ama gebelikte cok içmek gerekiyor. Ben de doktora soracagim tutabilir miyim diye. İnsallah degerlerimiz de normal çıkar kuzum ya endişe ile bekliyorum.
Canim yeni geldim doktordan edetim 2 gün gecikmiş deger 1068.. Gayet iyi çok şükür hatta baya yuksek geldi bana sanki.. Daha onceki dusuklerden dolayi riskli gebelik imiş. Çok sıkı beslenme programi verdi bir sayfa yazı harfiyen uyacaksin dedi. Bir dunya vitamin asprin folik asit progesteron ilaclari verdi... Hayırlısı olsun Insallah bakalim..hadi bakalım sizlerden haber bekliyoruz değerleriniz de güzel çıkar inşallah amin
hadi bakalım canım değerin çok güzel gülüm çok çok sevindim bizlere de dua et cnım çok sevinirim Rabbim sizi sevindirdi darısı bizlere de inşallah cümlemize hayırlarla sağlıcakla aminCanim yeni geldim doktordan edetim 2 gün gecikmiş deger 1068.. Gayet iyi çok şükür hatta baya yuksek geldi bana sanki.. Daha onceki dusuklerden dolayi riskli gebelik imiş. Çok sıkı beslenme programi verdi bir sayfa yazı harfiyen uyacaksin dedi. Bir dunya vitamin asprin folik asit progesteron ilaclari verdi... Hayırlısı olsun Insallah bakalim..
ben düngece tekrar test yaptım ilkinden daha silik çıktı bugün öğlen yaptım hiç çıkmadı..hadi bakalım sizlerden haber bekliyoruz değerleriniz de güzel çıkar inşallah amin
canım gözün aydın çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin İnşallah❤ bende durumlar kötü..Canim yeni geldim doktordan edetim 2 gün gecikmiş deger 1068.. Gayet iyi çok şükür hatta baya yuksek geldi bana sanki.. Daha onceki dusuklerden dolayi riskli gebelik imiş. Çok sıkı beslenme programi verdi bir sayfa yazı harfiyen uyacaksin dedi. Bir dunya vitamin asprin folik asit progesteron ilaclari verdi... Hayırlısı olsun Insallah bakalim..
tokata atanırsan canım görüşürüz tokata gittiğimde ben ilçeye gidiyorum ama ayarlarız
inşallah en rahat edeceğin yer olur canım, taşınmaktanda bıkmışsındır allah yardımcın olsun canım, ne zaman belli olacak?
Canim yeni geldim doktordan edetim 2 gün gecikmiş deger 1068.. Gayet iyi çok şükür hatta baya yuksek geldi bana sanki.. Daha onceki dusuklerden dolayi riskli gebelik imiş. Çok sıkı beslenme programi verdi bir sayfa yazı harfiyen uyacaksin dedi. Bir dunya vitamin asprin folik asit progesteron ilaclari verdi... Hayırlısı olsun Insallah bakalim..
aaa çıkmadımı kimyasal mı acep canım kandan baktırsa idin benim başıma gelmediben düngece tekrar test yaptım ilkinden daha silik çıktı bugün öğlen yaptım hiç çıkmadı..( neden böyle oldu acaba kızlar varmı böyle bişi yaşayan?
kimyasal da böyle mi oluyor acaba.. bugün regl günüm farkı markalarla yaptım birinde çıktı diğerinde çıkmadıaaa çıkmadımı kimyasal mı acep canım kandan baktırsa idin benim başıma gelmedi
iki kere gebe kaldım ikiside idrarla çıktı sonra kan testi ile
ay hadi inşallah canım görüşmüş oluruz kuzum...tabiki canım haber verirm evimde ağırlamak isterim seni inşallah