- 15 Mayıs 2015
- 356
- 340
- 39
Yavrum hazirliklara daha cokkk var ozamana kadar tum gelismeleri paylasicam sayfam var ordanda takip edebilirsiniz.2016 da hamile oldugunu ogrenenler benim gibi diye baslikli olan benim sayfam davetlisiniz ordanda takip edebilirsiniz.hazırlıklarını da paylaş ben çok severim cicilerine bakarız hep beraber
ayy inşalah hamilesindir canım :) günün geçtimi veya kaç gün geçti?arkadaşlar merhaba konu başlığı süpermiş bayıldım bende hep dua ettim 1 düşük bir servikal gebelik yaşadım 2015 de .inşallah 2016 bana bebekle gelsin diye dua attim ve galiba duam gerçek oldu...
az önce test yaptım 2 .çizgi çok silik ama diğer ikisindede aynısıydı.ayy çok heyecanlıyım allah isteyen herkese versin arkadaşlar inşallah benimkide kesindir boşuna sevinmiyorumdur dua edin lütfen
Evet var gec dollenme olmustur bir kac gun daha bekle sonuclanir bi sekilde hamilelikle ya da adetle.sabirli ol stres yapma yeter.Ya kizlar idrar testi yaptim yine tek cizgi hamile degilsem niye adetim bu kadar gecikti anlamiyorum yaa idrarda cikmama ihtimali var mi ya cildircam yardim lutfen
Canim en saglami kan testi.. cunku bazilarinda idrarda gec cikiyor.. ya da diger kotu sebep de şu olabilir.. eger klomen kullandiysan ve yumurtan catlamadiysa kist olmus ve adetini geciktirmistir..sen kan testi yaptir canimYa kizlar idrar testi yaptim yine tek cizgi hamile degilsem niye adetim bu kadar gecikti anlamiyorum yaa idrarda cikmama ihtimali var mi ya cildircam yardim lutfen
Kizlar yasayan biri olarak size sunu soylemek isterim klomen ve catlatma ignesiyle hamile kaldim hee birde bi jell sayesinde o jeli hepinize tavsiye ederim ilk ay sonuc aldik iste bizde ben hala imkansiz zannediyodum bu ay ilk denemede hamilelik sonuc mu verir diye dusunuyodum cunki.neyse uc gundur test yaptim cikmadi adet gunumde hayalet cizgi belirdi.ve kan testiyle teyt etmis olduk sonuc evet pozitif mis.bi hayalet cizgi nerelere getirdi bizi.:)Canim en saglami kan testi.. cunku bazilarinda idrarda gec cikiyor.. ya da diger kotu sebep de şu olabilir.. eger klomen kullandiysan ve yumurtan catlamadiysa kist olmus ve adetini geciktirmistir..sen kan testi yaptir canim
Belli olmuyo iste bu isler bende agrilar var diye bekledim adetimi bebek cikti altindan :) binlerce sukurbenim de regle 2 gün var.
test yapıyorum negatif çıkıyo.
kasığıma ara sıra ağrı girip çıkıyor regl olmayı bekliyorum
Klomen kullanmafim canim herhangi bir ilac kullanmiyorum kan testine gidicem artik yarin sabahaCanim en saglami kan testi.. cunku bazilarinda idrarda gec cikiyor.. ya da diger kotu sebep de şu olabilir.. eger klomen kullandiysan ve yumurtan catlamadiysa kist olmus ve adetini geciktirmistir..sen kan testi yaptir canim
18 19. Gun yumurtlafim bhgun 32. Gun kac gun sonra cikar ki idrarda ? Seninki kacinci gunde ciktiEvet var gec dollenme olmustur bir kac gun daha bekle sonuclanir bi sekilde hamilelikle ya da adetle.sabirli ol stres yapma yeter.
benim için de dua et canımBelli olmuyo iste bu isler bende agrilar var diye bekledim adetimi bebek cikti altindan :) binlerce sukur
14 gun belli oldu cnm.18 19. Gun yumurtlafim bhgun 32. Gun kac gun sonra cikar ki idrarda ? Seninki kacinci gunde cikti
Amin insallah cnm..benim için de dua et canıminşAllah benim de öyle olur
O zaman benim de yarin fln cikmasi lazim bugun 13. Gun oluyor14 gun belli oldu cnm.
Bak canm bes parmagin besi bir degil benim vucudla seninkide birdegil bu durumda gec dollenme olmustur daha sonra cikar ortaya bebisin kalbini bozma rahat ol.sen benim ilk ogrendigim gunu oku gulersin cunki beklemiyodum sonuc alcagimi esim den ogrendim hamile oldugumuO zaman benim de yarin fln cikmasi lazim bugun 13. Gun oluyor
İnsan stres oluyot ama iste maleseffBak canm ves parmagin besi bir degil benim vucudla seninkide birdegil bu durumda gec dollenme olmustur daha sonra cikar ortaya bebisin kalbini bozma rahat ol.sen benim ilk ogrendigim gunu oku gulersin cunki beklemiyodum sonuc alcagimi esim den ogrendim hamile oldugumu
Canim iste bunu yenmen icin oku benim sayfami:)rahatlarsin ayni seyleri tekrar yazmak istemiyorum o yuzden 2016 da hamile oldugunu ogrenenler benim gibi sayfasini oku tavsiye ederimmmİnsan stres oluyot ama iste maleseff( icim bir yandan kipir kipir bir yanfan uzgun