2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Arkadaslar merhaba 2016 da hamile oldugunu ogrenen yoktu ilk ben ogrendim yeni yilin 4 cu gununde bende konu actim sevincimi sizlerle paylasip sizlerle adim adim ilerleyelim hamileligim boyunca hamilelikte ne yasarsam paylasirim sizlerle diye dusundum.ben 2015 aralik ayinda dogal yolla hamile kalamadigim icin tedaviye baslamistik ilk ay klomen ve catlatma ignesi uygulandi uc gundur test yapiyorum birsey cikmadi hatta yilbasi gununde basladim esime hediye olsun diye neyse bugun adet gunumdu esim tutturdu bugun de yap ya askim yok ama istiyosun diye yapicam sende emin ol dedim.neyse yaptim nasil olsa yok ya ben adetimi bekliyorum ya biraktim testi esime gectim iceri arkamdan iki dkka sonra gelip sarildi filan askim ne oldu iyimisin dedim askim ikinci cizgi gorundudedi saka filan yapma bak uzulurum dedim gel askim bak dedi ben sok doktorumu aradim gel hemen bcg testi yapalim kesinlessin dedi testi verdik ben hala olumsuz bekliyorum tabi neyse sonucu aldik gosterdik gozunuz aydin hamilesin dedi basladim aglamaya bi sok daha ve suan hala soku atamadim ustumden esime ben mujde vercektim normalde o bana mujde verdi :)2016 buyuk ikramiye bize vurdu :)) binlerce sukur

hazırlıklarını da paylaş ben çok severim cicilerine bakarız hep beraber
Yavrum hazirliklara daha cokkk var ozamana kadar tum gelismeleri paylasicam sayfam var ordanda takip edebilirsiniz.2016 da hamile oldugunu ogrenenler benim gibi diye baslikli olan benim sayfam davetlisiniz ordanda takip edebilirsiniz.

ayy inşalah hamilesindir canım :) günün geçtimi veya kaç gün geçti?

Ya kizlar idrar testi yaptim yine tek cizgi hamile degilsem niye adetim bu kadar gecikti anlamiyorum yaa idrarda cikmama ihtimali var mi ya cildircam yardim lutfen

Ya kizlar idrar testi yaptim yine tek cizgi hamile degilsem niye adetim bu kadar gecikti anlamiyorum yaa idrarda cikmama ihtimali var mi ya cildircam yardim lutfen
Evet var gec dollenme olmustur bir kac gun daha bekle sonuclanir bi sekilde hamilelikle ya da adetle.sabirli ol stres yapma yeter.

Canim en saglami kan testi.. cunku bazilarinda idrarda gec cikiyor.. ya da diger kotu sebep de şu olabilir.. eger klomen kullandiysan ve yumurtan catlamadiysa kist olmus ve adetini geciktirmistir..sen kan testi yaptir canim

Canim en saglami kan testi.. cunku bazilarinda idrarda gec cikiyor.. ya da diger kotu sebep de şu olabilir.. eger klomen kullandiysan ve yumurtan catlamadiysa kist olmus ve adetini geciktirmistir..sen kan testi yaptir canim
Kizlar yasayan biri olarak size sunu soylemek isterim klomen ve catlatma ignesiyle hamile kaldim hee birde bi jell sayesinde o jeli hepinize tavsiye ederim ilk ay sonuc aldik iste bizde ben hala imkansiz zannediyodum bu ay ilk denemede hamilelik sonuc mu verir diye dusunuyodum cunki.neyse uc gundur test yaptim cikmadi adet gunumde hayalet cizgi belirdi.ve kan testiyle teyt etmis olduk sonuc evet pozitif mis.bi hayalet cizgi nerelere getirdi bizi.:)

benim de regle 2 gün var.
test yapıyorum negatif çıkıyo.
kasığıma ara sıra ağrı girip çıkıyor regl olmayı bekliyorum

Klomen kullanmafim canim herhangi bir ilac kullanmiyorum kan testine gidicem artik yarin sabaha

O zaman benim de yarin fln cikmasi lazim bugun 13. Gun oluyor
Bak canm bes parmagin besi bir degil benim vucudla seninkide birdegil bu durumda gec dollenme olmustur daha sonra cikar ortaya bebisin kalbini bozma rahat ol.sen benim ilk ogrendigim gunu oku gulersin cunki beklemiyodum sonuc alcagimi esim den ogrendim hamile oldugumu

İnsan stres oluyot ama iste maleseff( icim bir yandan kipir kipir bir yanfan uzgun

İnsan stres oluyot ama iste maleseff( icim bir yandan kipir kipir bir yanfan uzgun
Canim iste bunu yenmen icin oku benim sayfami:)rahatlarsin ayni seyleri tekrar yazmak istemiyorum o yuzden 2016 da hamile oldugunu ogrenenler benim gibi sayfasini oku tavsiye ederimmm

kizlar bugün adet görmem gerekiyodu gormedim iki gun once test negatifti bugun hasta olmayinca yeniden umitlendim birde beyaz akintim var neden acaba adet gormeden once oluyomu bilen varsa yardimci olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…