2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Kızlar bilen lütfen baksin söylesin adete 3 gün var az önce test yaptım hamileyim sanırım çok heyecanlıyım elim ayağım tutmuyor bir şeyler söyleyin hamilesin diyin nolurrr
gözün aydın canım . çok sevindim senin adına hamilesin kuzum :) allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsin

Hamile kalan arkadaşlarımızı canı gönülden tebrik ederim..bu arada unutmayın hamile insanların duası daha çabuk ulaşırmış..duaniza bizleride eklemeyi unutmayın sizin yaşadığınız duyguyu bizlerde tadariz insallah en kısa zamanda...

Merhabalar... ben de bu topige katilmak istiyorum, ben de bekliyorum hamile olmayi.. hamile arkadaslarin hozu aydin olsun, saglicakla kucaklarina alsinlar inşallah bebislerini :))

sanırım benim de adet geliyor kızlar bu ay da boşa sevindik heralde
kızlar yine kahverengi az akıntı oldu yine durdu ay sinir oldum ya en iyisi yarın kab tahlili sonucundan sonra belli olacsktır..eğer kan gelmezse yaptıracağım

Merhabalar... ben de bu topige katilmak istiyorum, ben de bekliyorum hamile olmayi.. hamile arkadaslarin hozu aydin olsun, saglicakla kucaklarina alsinlar inşallah bebislerini :))
merhaba canım hoşgeldin aramıza sen ne zamandır istiyorsun hemen listeye ekliyorum seni de ilk sayfada güncel sayfamız

Canınızı sıkmayın bende iki haftaya yakın kahve akıntı geldi bu ayda gitti ddim ama çok şükür tuttu . Hamileligi kafanızdan atın canlar başka türlü olmuyor

Canınızı sıkmayın bende iki haftaya yakın kahve akıntı geldi bu ayda gitti ddim ama çok şükür tuttu . Hamileligi kafanızdan atın canlar başka türlü olmuyor
hamileliğini öğrendiğin ay mı canım kahverengi akıntı geldi

hamileliğini öğrendiğin ay mı canım kahverengi akıntı geldi
Bnde her adetten bir hafta önce ilk gün kırmızı diğer 6 gün kahve akıntı geliyordu . Eger kajve akıntı gelmezse umutlanir hamile olduğumu anlarım diyordum ama öyle olmadı . Adetin 21.günü progesteron tahlili yaptı doktor 29.8 çıktı bir gün snra adet olmuş gibi kanamam oldu snrasinda iki hafta kahve akıntı geldi . Tabi ara ara bi kaç dakika süren şiddetli bel ve kasık ağrısı olup geçiyordu

Hamilelik fikrini aklından çıkarmakla başla işe . Olmuyor biliyorum seni en iyi ben anlarım . Ama biseylerle meşgul ol . Bana vesile köpeğim oldu . Diğer aylar hep belki hamileyimdir diye bi yere uzanmazdim tehlikeli hareketler yapmazdım . Bu ay köpeğimle koştum zıpladım hic biseyden kendimi sakinmadim hic beklemedifim anda sürpriz oldu bana . Rabbim sana ve tüm isteyenmere nasip etsin insaAllah

Bu arada ilk kez klomen kullanmıştım ilk klomenimde tuttu şükürler olsun
Canim ne kadar süredir olmuyodu senin herhangi bir rahatsızlığın varmıydı hamile kalmadan önce..ilk klomen kullandigimda benim olmadi simdi regli bekliyorum klomenin dozunu yukseltcek doktor

eşim kuş alalım diyordu acaba ben de kuş mu aldırsam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…