2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Ilk önce yumurtlama takibi yaptirdim yumurtam 12 mm de kaldı büyümedi . Doktor ikinci ay klomen başlayacağız ddi . Ilk klomen kullanmamda tuttu şükürler olsun . 17 mm yumurtam vardı

Ilk önce yumurtlama takibi yaptirdim yumurtam 12 mm de kaldı büyümedi . Doktor ikinci ay klomen başlayacağız ddi . Ilk klomen kullanmamda tuttu şükürler olsun . 17 mm yumurtam vardı
özele mi gittin canım çatlatma iğnesi vuruldun mu vurulduysan hangi iğneyi vuruldun

eşim kuş alalım diyordu acaba ben de kuş mu aldırsam ya
Muhabbet kuşu al sevgisi çok başka bende iki tane var . Ilk alındığında yem yemiyo sesi çıkmıyor diğer kuşlardan ayrıldığı için . Kafayı ona takar unutursun çocuğu . Kuşu düşün bence

Canim ne kadar süredir olmuyodu senin herhangi bir rahatsızlığın varmıydı hamile kalmadan önce..ilk klomen kullandigimda benim olmadi simdi regli bekliyorum klomenin dozunu yukseltcek doktor
1 bucuk senedir istiyorduk canım ama ara vermek zorunda kaldık . 6 aydir tekrar denedik . 5.ay yumurtlama takibi yaptırdım 6.ay hamile kaldım

evet canım ya iyi olur aslında

1 bucuk senedir istiyorduk canım ama ara vermek zorunda kaldık . 6 aydir tekrar denedik . 5.ay yumurtlama takibi yaptırdım 6.ay hamile kaldım
Ne güzel canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..benim pco var ama doktor hic yumurtlama takibinden söz etmedi klomen kullandm olmadi glifor kullandm olmadi glifora devam ediyorum halaa..bi dahaki gittigimde klomenin dozunu yukseltelim dedi..3 kere kullanabiliyomus sanırım klomeni olmassa tüp bebek diyor insallah gerek kalmaz ya

çatladığını yumurta takibinde mi anladın canım
Yok doktor 17 mm olmuş 2-3 güne çatlar gün aşırı ilişkide bulunun dedi . Adetin 21.günü progesteron tahlili yaptı ondan anlıyormuş galiba çatlayıp çatlamadığını . Eger değerim düşük çıksaydı ve hamile olmasaydım ikinci ay catlatma ignesi vururdu

özele mi gittin canım sen

6 diye biliyorum ben . Bi komşumuzda pko vardı . Ayrıca tüm alt yollarını enfeksiyon kaplamış o halde hamile kaldı . Ama oda umudunu kesmis ve yoktur diye hayatina devam etmis 13 haftalikken falan ogrendi

Kızlar hiç Umudunuzu yitirmeyin ben geçen yıl düşük yaptım bu yil Şubat ayında da kürtaj oldum kalp atışı durmuş 2 buçuk aylıkken genetik testler yapıldı araştırıldi kan pıhtılaşmasi çıktı her gün iğne olacakmisim bugün öğrendim hamileyim allahım sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin hepinize tatlı mis kokulu bebisler diliyorum

6 diye biliyorum ben . Bi komşumuzda pko vardı . Ayrıca tüm alt yollarını enfeksiyon kaplamış o halde hamile kaldı . Ama oda umudunu kesmis ve yoktur diye hayatina devam etmis 13 haftalikken falan ogrendi
Ay böyle pcolarn hamile kaldığını duyunca umut oluyor bana..

Ben düştükten çok korkuyorum canım yaa rabbim göstermesin insaAllah . Progestan kullaniyorum yarın kalp atışı için gidicez insaAllah güzel sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…