2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Ben adet oldum kızlar bu gün 14. Gün yumurtlamisim eşim hasta diye olmamıştı çalışma yani beklediğimgibi

23 haziran yeni bat

Ben adet oldum kızlar bu gün 14. Gün yumurtlamisim eşim hasta diye olmamıştı çalışma yani beklediğimgibi

23 haziran yeni bat
Bu ay olmaman bence daha iyi kuzum az rahimin dinlensin kendini toparlasin insallah onumuzdeki ay bebisin tutunmak icin de daha rahat ortam bulur :) benim de adete az kaldi bakacizz artikk

Bu ay olmaman bence daha iyi kuzum az rahimin dinlensin kendini toparlasin insallah onumuzdeki ay bebisin tutunmak icin de daha rahat ortam bulur :) benim de adete az kaldi bakacizz artikk
benim de bakalım bugün yarın olmam lazım rüyamda çift çizgiyi gördüm ama idrar testinde yine çıkmadı yarın hastaneye gideceğim artık ..
nefret ettim idrar testinden artk

benim de bakalım bugün yarın olmam lazım rüyamda çift çizgiyi gördüm ama idrar testinde yine çıkmadı yarın hastaneye gideceğim artık ..
nefret ettim idrar testinden artk
En iyisi adetin gecmesini beklemek canim insallah hamilesindir ruyan gercektir.

hayırlarla inşallah canım sizlerin duasını isterim dualarımdasınız dostlar seviniriz inşallah hayırlarla sağlıcakla amin..
Ben hep her zaman ismini bildigim bilmedigim tüm arkadaslarim için kıymet bilecek herkes icin istiyorum kuzum. Insallah bu mubarek aylar cikmadan yavrumuz baglanir bize

Canim yaa ne guzel dua etmissin. Rabbim dualarini dualarimizi tez vakitte kabul eder insallah. Allah razi olsun gruptaki tüm arkadaslarla hep dualarimdasiniz. Hamile haberleri geldikce daha bi umutlaniyoruz insallah bi kac ay icinde hamile kalmayan arkadasimiz kalmaz.bu ifadeleri bizde kullaniriz artik

Ne guzel dualar yazilmis,umut dolu mesajlar..icim acildi:)bende dualarima anne olmak isteyen herkesi ekliyorum.beni de unutmayin kizlarrrrrr.rabbim herkesin yuzunu guldursun
amin canım inşallah hoşgeldin aramıza seni de listeye ekleyeyim mi canım sen ne kadardır bebek istiyorsun

amin canım inşallah hoşgeldin aramıza seni de listeye ekleyeyim mi canım sen ne kadardır bebek istiyorsun
Tabiki eklersenin memnun olurum.1 yildir istioruz.gecen sene tam bu zamanlar istemistik ama olmadi. Esimde sperm sayisi cok dusuk direkt tup dediler.siz de ne vardi

Tabiki eklersenin memnun olurum.1 yildir istioruz.gecen sene tam bu zamanlar istemistik ama olmadi. Esimde sperm sayisi cok dusuk direkt tup dediler.siz de ne vardi
çok ileri derecede olmasa da pko var canım kilom var tedavilerde falan aldım yani eşimin spermleri nırmal ama bakalım bizim de 3 yıl oldu canım bol bol dua edelim bu mübarek aylarda seviniriz inşallah canım..
hiç umutsuz olma bir bakmışsın olmuş ..
bu dönemlerde ramazan bol bol hurma yiyelim hurma hamileliği kolaylaştırıyormuş seni de ekledim listeye canım hadi uğur getirsin inşallah ..
bat tarihin ne zaman canım

daha iyi olmuş canım düşüğün üstünden iki adet geçince rahim daha hazır oluyormuş.

olmayanda da hayır var canım ben zaten ilk aydan olsa şoka girerdim zaten hemen gebe kalabilen bir kadın değilim.

Sen nasılsın güzelim batın ne zaman

sahrayada yazdım gebe kalsam şoka girerdim zaten canım ben ilk denemede

hayırlısı buymuş demek tespitlerin doğru

senden ve aaynaa umutluyum bu ay allah hayırlısı ve sağlıkla nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…