- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
gözün aydın canım . çok sevindim senin adınaKızlar bilen lütfen baksin söylesin adete 3 gün var az önce test yaptım hamileyim sanırım çok heyecanlıyım elim ayağım tutmuyor bir şeyler söyleyin hamilesin diyin nolurrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözün aydın canım . çok sevindim senin adınaKızlar bilen lütfen baksin söylesin adete 3 gün var az önce test yaptım hamileyim sanırım çok heyecanlıyım elim ayağım tutmuyor bir şeyler söyleyin hamilesin diyin nolurrr
sanırım benim de adet geliyor kızlar bu ay da boşa sevindik heraldeaynen canım zafer bizim olacak. kaynanan gitti mi? bu kez canını sıkmadı inşallah
kızlar yine kahverengi az akıntı oldu yine durdu ay sinir oldum ya en iyisi yarın kab tahlili sonucundan sonra belli olacsktır..eğer kan gelmezse yaptıracağımsanırım benim de adet geliyor kızlar bu ay da boşa sevindik heralde
merhaba canım hoşgeldin aramıza sen ne zamandır istiyorsun hemen listeye ekliyorum seni de ilk sayfada güncel sayfamızMerhabalar... ben de bu topige katilmak istiyorum, ben de bekliyorum hamile olmayi.. hamile arkadaslarin hozu aydin olsun, saglicakla kucaklarina alsinlar inşallah bebislerini :))
aa başladı mı? olsun canım ya var bunda da hayır.sanırım benim de adet geliyor kızlar bu ay da boşa sevindik heralde
İnşallah bebişin seninledir canım gelmez kirmizilarkızlar yine kahverengi az akıntı oldu yine durdu ay sinir oldum ya en iyisi yarın kab tahlili sonucundan sonra belli olacsktır..eğer kan gelmezse yaptıracağım
ay bilemedim canım ya şimdi de siliyorum kan gelmiyor bakalım bilemedimİnşallah bebişin seninledir canım gelmez kirmizilar![]()
hamileliğini öğrendiğin ay mı canım kahverengi akıntı geldiCanınızı sıkmayın bende iki haftaya yakın kahve akıntı geldi bu ayda gitti ddim ama çok şükür tuttu . Hamileligi kafanızdan atın canlar başka türlü olmuyor
Bnde her adetten bir hafta önce ilk gün kırmızı diğer 6 gün kahve akıntı geliyordu . Eger kajve akıntı gelmezse umutlanir hamile olduğumu anlarım diyordum ama öyle olmadı . Adetin 21.günü progesteron tahlili yaptı doktor 29.8 çıktı bir gün snra adet olmuş gibi kanamam oldu snrasinda iki hafta kahve akıntı geldi . Tabi ara ara bi kaç dakika süren şiddetli bel ve kasık ağrısı olup geçiyorduhamileliğini öğrendiğin ay mı canım kahverengi akıntı geldi
dua et inşallah canım bilemedim gidip yine bakacağım kan mı geliyor kahverengi akıntı mıBu arada ilk kez klomen kullanmıştım ilk klomenimde tuttu şükürler olsun
Canim ne kadar süredir olmuyodu senin herhangi bir rahatsızlığın varmıydı hamile kalmadan önce..ilk klomen kullandigimda benim olmadi simdi regli bekliyorum klomenin dozunu yukseltcek doktorBu arada ilk kez klomen kullanmıştım ilk klomenimde tuttu şükürler olsun
aa aşılamamı yaptırdın yoksa yalnızca klomen mi kullandın?Bu arada ilk kez klomen kullanmıştım ilk klomenimde tuttu şükürler olsun
Insallah hamilesindir canım yaadua et inşallah canım bilemedim gidip yine bakacağım kan mı geliyor kahverengi akıntı mı
eşim kuş alalım diyordu acaba ben de kuş mu aldırsam yaHamilelik fikrini aklından çıkarmakla başla işe . Olmuyor biliyorum seni en iyi ben anlarım . Ama biseylerle meşgul ol . Bana vesile köpeğim oldu . Diğer aylar hep belki hamileyimdir diye bi yere uzanmazdim tehlikeli hareketler yapmazdım . Bu ay köpeğimle koştum zıpladım hic biseyden kendimi sakinmadim hic beklemedifim anda sürpriz oldu bana . Rabbim sana ve tüm isteyenmere nasip etsin insaAllah