- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
Kesinlikle öyle canım. Ben de bu ay cok fazla ugrastim ve yumurtlama günümde akıntı gelince yine degerlendirdim. Valla belim ağrıyor artik calismaktanÇok teşekkür ederim canım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşaAllah . Stres faktörü çok önemliymiş bunu anladım
Ben de evde sipariş dikiş yapmaya basladim canim evde boş zamanımı paraya ceviriyorum harcligim çıkıyor işte:) gerçekten birşeyle meşgale olmak lazım.Hiç ama hiç düşünme canım . Babam bana köpek aldı onun sevinciyle çocuğu falan unuttum onunla oynadım ilgilendim stres sıfırdı yani . Kendimi hiçbir şeyden sakınmadım köpeğimle koştum zıpladım ama çok şükür bu ay tuttu
hayırlı uğurlu olsun canım benim ekledim bizlere de dua et canımCanım çok şükür bende hamileyim benide hamilelere ekleyin
dikiş ne dikiyorsun canım evet kesinlikle bu enerjimizi düşüncelerimizi bebekten uzaklaştırmamız lazımBen de evde sipariş dikiş yapmaya basladim canim evde boş zamanımı paraya ceviriyorum harcligim çıkıyor işte:) gerçekten birşeyle meşgale olmak lazım.
Bende penye sepet kanaviçe havlu falan denedim geçen aylarda . Ben satınca kimse almıyor hediye versen oooo senden iyisi yokBen de evde sipariş dikiş yapmaya basladim canim evde boş zamanımı paraya ceviriyorum harcligim çıkıyor işte:) gerçekten birşeyle meşgale olmak lazım.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin canım stresten uzak dur . Rabbim hayırlı zamanda nasip etsinhayırlı uğurlu olsun canım benim ekledim bizlere de dua et canım
Amin hayırlısı ile sağlıcakla inşallah gülüm sen bebeğini ne zamandır bekliyordunRabbim isteyen herkese nasip etsin canım stresten uzak dur . Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin
Geçen mayıstan beri istiyorduk ama ara vermek zorunda kaldık sağlık sorunum nedeniyle . 6 aydır tekrar istedik 6.ayda ilk klomenim sayesinde oldu . Tabi köpeğimi de unutmamak lazımAmin hayırlısı ile sağlıcakla inşallah gülüm sen bebeğini ne zamandır bekliyordun
Elbise canim. Her şey dikebiliyorum daha dogrusu. Ama 4 tane elbise siparişim var şu andikiş ne dikiyorsun canım evet kesinlikle bu enerjimizi düşüncelerimizi bebekten uzaklaştırmamız lazım
Öyle olir zaten canim :)) ben dikis icin kimseye yalvarmiyorum valla milleg beni buluyor:)Bende penye sepet kanaviçe havlu falan denedim geçen aylarda . Ben satınca kimse almıyor hediye versen oooo senden iyisi yok
MaşaAllah sen işleri büyütmüşsünElbise canim. Her şey dikebiliyorum daha dogrusu. Ama 4 tane elbise siparişim var şu an
Kızlar size bir şey diyeceğim
Benim en son ilişkide canım çok acid i yazmıştım dün gece tam da acının olduğu yerden kan geldi ama adet değil farkındayım neyse bir iki gittim az az geldi sabah gittim bugün gittim kaç kez kan durdu bir de yatılı misafirim var
Çok yoruldum adete bir hafta var acaba bu kan yerleşme kanamasimi ya bagirasim geliyo bir yandan ağlarım yine diyorum haftaya belli olur artık dua edin dostlar
Bilmiyorum gülüm nasıl kafama takmiyayim sabrimizin son demlerindeyizNe olduğunu bilmiyorum ama bu kadar sıkma kendini .. Bak zaten az da kalmış varsa çıkar zaten artık. Allah kerim inşallah bu ay tutmuştur
Ayyyy canım yerlesme kanamasi olabilir :))) iliskide ne kadar zorlansan da kan gelmemesi lazim canim anca yara varsa kanama olur Allah korusun. Insallah yerlesme kanamasidir bekleyelim bakalimKızlar size bir şey diyeceğim
Benim en son ilişkide canım çok acid i yazmıştım dün gece tam da acının olduğu yerden kan geldi ama adet değil farkındayım neyse bir iki gittim az az geldi sabah gittim bugün gittim kaç kez kan durdu bir de yatılı misafirim var
Çok yoruldum adete bir hafta var acaba bu kan yerleşme kanamasimi ya bagirasim geliyo bir yandan ağlarım yine diyorum haftaya belli olur artık dua edin dostlar
Canim en son iliskimin öncesindeki iki arası iki gün onda hiç sorun yoktu yani yara olabilecek bir durum yoktu bilmiyorumAyyyy canım yerlesme kanamasi olabilir :))) iliskide ne kadar zorlansan da kan gelmemesi lazim canim anca yara varsa kanama olur Allah korusun. Insallah yerlesme kanamasidir bekleyelim bakalim
Insallah yakin o günler canim benim. Benim de kaynanam geldi bu akşam. Dün gece uykum kacti sabah 7 ye kadar uyuyamadim 8.30 da kalktim o kadar uykum var kiiiii.. Senin misafirlerin de madem konusmayacaklar niye geliyorlar yaaa alem insanlar :))Canim en son iliskimin öncesindeki iki arası iki gün onda hiç sorun yoktu yani yara olabilecek bir durum yoktu bilmiyorum
Gece de kasiklarim çok ağrıdı kesin bu adet bu sefer de erken gelesi geldi dedim sabah silindim hem de bastırarak kan gelmedi hâlâ da yok
Yatılı misafirim geldi ya eltimler de bende kızıyla ilgileniyor benimle konusmuyorlar artık sıkıldım bende teli aldım elime bende konuşmuyorum hayırlısı ile sağlıcakla bebeğimiz olsa cumlemizin şunlar gibi insanları kafama takmsm çocuğumla ilgilenirim hıh o günler de yakındır inşallah ya bu hafta nasıl geçecek
canımm benim inşallah yerleşme kanamasıdır. son ilişkinden sonra kaç gün geçti? eğer iki günden fazla geçtiyse tahrişle alakalı değildir canım. bende kuruluk olunca ilişkinin ardından pembemsi kan geliyordu ama ilişkiden sonra iki gün geçtikten sonra kesiliyordu. bu arada uyuz misafirlerini takma kafana geldikleri gibi giderlerCanim en son iliskimin öncesindeki iki arası iki gün onda hiç sorun yoktu yani yara olabilecek bir durum yoktu bilmiyorum
Gece de kasiklarim çok ağrıdı kesin bu adet bu sefer de erken gelesi geldi dedim sabah silindim hem de bastırarak kan gelmedi hâlâ da yok
Yatılı misafirim geldi ya eltimler de bende kızıyla ilgileniyor benimle konusmuyorlar artık sıkıldım bende teli aldım elime bende konuşmuyorum hayırlısı ile sağlıcakla bebeğimiz olsa cumlemizin şunlar gibi insanları kafama takmsm çocuğumla ilgilenirim hıh o günler de yakındır inşallah ya bu hafta nasıl geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?