2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Ben ocak 8 de olacam daha çok var ama klomen kullandım bu ay ins verimli olur sekiz aydır deniyoruz daha hiçbirsey yok
benim de 1.5 senedir olmuyor canım daha fazla bekleyen arkadaşlarımız da var umutlu ol bugün olmazsa yarın olacaktır buna inan

Kizlarr hamis kalmak icin boyle ozel kurler fln deneyen var mii?? Ya ben birsuru sey arastiriyorum denesemmi bilemiyorumm

ALLAH DAHA ACI YAŞATMASIN CANIM BEN DE 2 SENEYİ GEÇTİ EVLENELİ 1.5 YILDIR İSTİYORUZ BİR KİMYASAL GEBELİK OLDU ONUN HARİCİNDE HİÇ HAMİLE KALAMADIM 2016 HEPİMİZ İÇİN HAYIRLI OLUR İNŞ BİR ARKADAŞIM VARDI ONUNDA KAYIPLARI OLDU BİRİSİNİ DOĞURDU ÖYLE KAYBETTİ ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN AMA ŞİMDİ EVLADI VAR SEN DE EVLATLARINI KOLLARINA ALDIĞIN GÜNÜ HAYAL ET CANIM VE OLACAKTIR DA RABBİM YETER Kİ DUALARIMIZI KABUL ETSİN BİRBİRİMİZE BOL BOL DUA EDELİM
Amin canım inş hepimize versin saglikla

Kizlarr hamis kalmak icin boyle ozel kurler fln deneyen var mii?? Ya ben birsuru sey arastiriyorum denesemmi bilemiyorumm
Annemde biryerden duymus ısırgan otu tohumu almış bana ama ne için nasıl kullanıyor bulamadım evde duruyor bende pko var bu arada ama hormon sonuçlarım iyi ve adetim düzenli sadece görünürde varmıs :KK43:

Rahim iltihabı olan servist rahatsızlığı olanlar soğan ve maydonoz kürü uyguluyor ben soğanı yapmadım yani kokabileceği için çocuk sahibi olcaz derken kocam benden kaçmasın:cool: maydonozu yaptım ama yumurtlamadan önce yapıyorum çünkü söktürücü etkisi var tehlikeyi göze alamam eğer gebelik oluşmuşsa diye

Ben bütün kayıplarına ayrı üzüldüm ama 34+ 2 de kaybettiğimiz kızımın acisi hepsinden büyük ama umidimi hiç kaybetmedi inş olacak bebegim

İltihaptan olmayan servist rahatsızlığı olanlar soğan ve maydonoz kürü uyguluyor ben soğanı yapmadım yani kokabileceği için çocuk sahibi olcaz derken kocam benden kaçmasın:cool: maydonozu yaptım ama yumurtlamadan önce yapıyorum çünkü söktürücü etkisi var tehlikeyi göze alamam eğer gebelik oluşmuşsa diye
Maydonozu duymadım ama soganı on gün yaptım idrarda değişiklik vardı ama bir etkisi olmadı sanki bana yaa tabi onu belirli bir süre kullanmak gerekiyor

X