- 22 Temmuz 2014
- 30.036
- 26.829
amin inşİnşallah bu sene bize iyi gelecek, bebişlerimize kavuşacağız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin inşİnşallah bu sene bize iyi gelecek, bebişlerimize kavuşacağız.
hayırlısıyla inş ALLAH hepimizi bu sene sevindirir aminTemmuzun sonunda bebeğim karnımda öldü isyan etmiyorum vardır elbet Rabbim'in bir bildiği.
Bu yıldan en büyük dileğim sağlık ve sağlıklı,ömürlü,hayırlı bir evlat sahibi olmak.
Canım benimde ilk gebelik karnında öldü ikinci kimyasalg gebelik oldu bu üçüncü Rabbim büyük zamanı nezamansa o zaman geliyoru umudu kaybetme yeterkiTemmuzun sonunda bebeğim karnımda öldü isyan etmiyorum vardır elbet Rabbim'in bir bildiği.
Bu yıldan en büyük dileğim sağlık ve sağlıklı,ömürlü,hayırlı bir evlat sahibi olmak.
Umarım düşündüğün gibidir kaçıncı denemen canım?Günaydın kızlar regl tarihime 1 hafta olmasına rağmen bugün sabah test yaptım sonuç negatif bu testi yapmama sebep olan şey işe 1 hafta önce açık kırmızı damla şeklinde kanama olması yerleşme kanaması diye umutlanmistim ama yazdıklarınızı okuyunca kendimi çok yolun başında hissettim ınş hepimiz 2016 da minnaklarımıza kavusuruz
Ayy canim benmm insallah sen hamissim ben oyle hissediyorum seninle ilgilii bi idrar testi mi yapsanki acaba ya muhtemelen gec dollenme olmus olabilir seninki baya geciktin sen cunkuhayırlısıyla inş ALLAH hepimizi bu sene sevindirir amin
Biz kırmızıları gördük önümüzdeki günler yeni heyecanlar yaşatacak bize sabırsızlanıyoruuuuzzselam kızlar napıyorsunuzz :)) bugün yedim kırmızı kartı :)) çalışmalaraa tüm hızıyla devam edicemm hayırlısı olsun hakkımızda :)
Ay canim ben hala kirmizi karti gormedim yaa seninle ayniydi normalde satBiz kırmızıları gördük önümüzdeki günler yeni heyecanlar yaşatacak bize sabırsızlanıyoruuuuzz
Aynen canım heyecanla bitmesini bekliyorum ki başlıyalım çalışmalara:))Biz kırmızıları gördük önümüzdeki günler yeni heyecanlar yaşatacak bize sabırsızlanıyoruuuuzz
******************2016 ANNE ADAYLARI*********************
1.aaynaa=========>31 aralık
2.pinkneoneffect===>29 ocak
3.mavimart
4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak
6.Hulya90=========>1 ocak
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>26 ocak
10.krkr
11.smay
12.miray30
13.mavimli
14.kremalicorek
15.hijabiqueen
16.1234emremelek
17.avucdolusudua
18.yagmur559
19.umut-90
20.askininaskisi
21.echomare
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA
24.Mezura
25.sinsirella
26.zeynep lia
27.emelocco
28.nlgn2616
29.hayatimin_rengi =====>5 0cak
30.Ters Lale ==========>19 ocak
31.Bet_can
32.ruziyye ===========>12 ocak
33.elay1993
34.
hamişlerimiz çoğalacak en kısa zamanda buna inanıyorummmmmmmmmmmmmmm
Oo gecikmiş bayağı peki durum nedir varmı bir gelişmeAy canim ben hala kirmizi karti gormedim yaa seninle ayniydi normalde sat
Bilmiyom canm ya valla test yaptrmya korkuyom bnOo gecikmiş bayağı peki durum nedir varmı bir gelişme
Ben bu battaniyeyi beğendim ama içindeki bebişi daha çok beğendim benimde böle bebişim olsa olmaz mııı
Ben kullandım canım kısa süren hamilelik serüvenim de lekelenmem başladığında kullanmıştım ama bi faydası olmadı yine de düşük oldu. Hayırdır neden sordunProgestan kullanan oldumu aranızda bende 2senedir evliyim ama hamiş olamıyorum
Hoşgeldin canım inşallah daha fazla beklemeden güzel haberi alırsınGünaydın kızlar benide aranıza alırmısınız yeniyim 6 aylık evliyim 4 aydır bebis istiyorum ama olmuyoo Allahım anne olmayı hak eden herkese nasip etsin
Temmuzun sonunda bebeğim karnımda öldü isyan etmiyorum vardır elbet Rabbim'in bir bildiği.
ah be ne zor biliyorum. benimki 7 aylıktı cennete gitti. atlatmam çok zaman aldı. bir sene sonra da boş gebelik yaşadım, onu da 9 haftalıkken aldılar hem çok istiyorum hem de ölesiye korkuyorum şimdi hamile kalırsam ne olacak kucağıma alabilecek miyim diye.
Canım hamile olabilirsin bence sen ya çok geçti adetinin üstünden hayırlısı inşallahcanım kaynanamgil geldi ya 11.30 gibi sağlık ocağına gittim gebelik tahlili için 11 e kadar kan verebilirsin dedi almadılar kanı yarına kaldı dün akşam bir de diş ağrısında uyuyamadım hap içmedim sıktım kendimi ama çok ağrıdı bakalım ne olacak hala kırmızılar gelmedi ve hiç bir adet belirtisi yok
Canım kimyasal gebelikten sonra bi tedavi gördün mü benimde 2 kere oldu ama kimyasalın bi tedavisi yok şansı dedi gittiğim dr larCanım benimde ilk gebelik karnında öldü ikinci kimyasalg gebelik oldu bu üçüncü Rabbim büyük zamanı nezamansa o zaman geliyoru umudu kaybetme yeterki
kimyasal dan sonra genetik test yaptırdım kanında pirtilasma çıktı som hamileligimde clexan kullaniyorumCanım kimyasal gebelikten sonra bi tedavi gördün mü benimde 2 kere oldu ama kimyasalın bi tedavisi yok şansı dedi gittiğim dr lar