- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. CANIM BENİM DIŞ GEBELİKTE BEBEK TÜPTE KALDIYA ONUN İÇİN İSTEDİ DR CANIM.hayırlarla canım benim bu oprasyonda sonra hemencik hayrlarla sağlıcakla hamiş olursun zaten sen hamike kaldığın için ben hiç kapalıdır diye düşünmedim neden çekindin doktor mu dedi ama kürtaj da parça kalma durumları için çekinenler oluyor
Kandilin mübarek dualarimiz kabul olsun insallahhhh. Tuplerinin acik olmasina sevindin rahim filminden sonra kendiginden hamile kalan cok varmis ben filmden sonra olmadim ama insallah sen en kisa zamanda tedaviye gerek kalmadan kendiliginden kalirsin canim.
Selam canim ben iyiyim sen nasilsin. Takip edemedim rahim filmi cekileceksin sanırım. İnşallah bu film sayesinde gebeligin kolaylaşır kuzum ben de soğan kürüne başladım gecen ay adetim gecikince önlem alayim dedimkızlar nasılsınız
İYİ YAPMIŞSIN BENDE DÜZENLİ YAPAMASAMDA SOĞAN KÜRÜ YAPIYORUM CANIMSelam canim ben iyiyim sen nasilsin. Takip edemedim rahim filmi cekileceksin sanırım. İnşallah bu film sayesinde gebeligin kolaylaşır kuzum ben de soğan kürüne başladım gecen ay adetim gecikince önlem alayim dedim
İYİYİM CANIM SEN NASILSINmerhaba kuzularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız dün gece çok dua ettim gülüm sizlere de kendime de..
ben de iyiyim hamdolsun gülüm..İYİYİM CANIM SEN NASILSIN
ALLAH RAZI OLSUN
Hem çalışmak hem de bu durumlarla ugrasmak cok zordur canım. Allah yardimcin olsun. Cok şükür tupler sorunsuz cikmis cok sevindim :) Ben de üniversite mezunuyum ama evlendikten sonra istedigim gibi bir iş cikmadi sagolsun kocam da pek karışmadı kararlarima. Bakalim belki ilerde çalışırım ama öncelik bebek :)))İYİ YAPMIŞSIN BENDE DÜZENLİ YAPAMASAMDA SOĞAN KÜRÜ YAPIYORUM CANIM
RAHİM FİLMİ SALI GÜNÜ ÇEKİLDİ ŞÜKÜR TÜPLER AÇIK ÇIKTI
İNŞALLAH RABBİM EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN İNŞALLAH
BENDE İYİYİM ŞÜKÜR CANIM YORUCU GEÇİYOR İŞ YERİ
SEN NASILSIN
Hem çalışmak hem de bu durumlarla ugrasmak cok zordur canım. Allah yardimcin olsun. Cok şükür tupler sorunsuz cikmis cok sevindim :) Ben de üniversite mezunuyum ama evlendikten sonra istedigim gibi bir iş cikmadi sagolsun kocam da pek karışmadı kararlarima. Bakalim belki ilerde çalışırım ama öncelik bebek :)))
ALLAH RAZI OLSUN canım benim inşallah hayırlarla sağlıcakla dualarımız kabul olur aminBende dun hepimize dua ettim. Allah im ya insallah tez zamanda dualarimiz kabul olur bakalim benim bat 19 mayis dusunmeden o gun olsa diyorum
Dostlar nasılsınız?
dün akşam küçük görümcem bebek için diyor ki olmuyorsa çok da ısrar etmemek lazım diyor bunun ne anlamı var böyle laf mı olur ya
aynen düşmana gerek yok kocamın kardeşleri yetiyor kuzum iyi dua da etme doktora da gitme diyor yaniNiye sen oyle mi yaptin deseydin. Kusura bakma ama boyle dangalak insanlara sinir oluyorum
Açıkca bir sorun var demiş belliki oda sanaDostlar nasılsınız?
dün akşam küçük görümcem bebek için diyor ki olmuyorsa çok da ısrar etmemek lazım diyor bunun ne anlamı var böyle laf mı olur ya
aynen düşmana gerek yok kocamın kardeşleri yetiyor kuzum iyi dua da etme doktora da gitme diyor yani
aklı sıra kilom var diye olmuyor diyor çok istiyormuşum istenilmez mi ya ALLAH şunlara daha fazla utandırmasın bizi kusuru zaten herkes karşısındakinde arar kandil gecesi ağlattı beni gözüme bir süre uyku girmedi dua ettim aplayarak inşallah kabul olan dualardan olur duam ahh eksiğim mi var duamda bilemedim herkese veren MEVLAM bizlere de nasip etsin inşallah hayırlarla sağlıcakla inşallah amin..Açıkca bir sorun var demiş belliki oda sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?