2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Insallah canim. Gercekten uzuldum Allah yardimcin olsun.

Sen duana devam et rabbim kendine sığınanı görür eşin bunu duydumu , arana mesafe koy düşmanını uzakta arama tam yanına bak derler ya haklılar vallahi..

Hiç olmicak değil ya rabbim byük elbet birgün sende anne olucaksın inşallah en kısa zamanda olur

Canim ben inaniyorum en yakin zamanda temmuzda falan bebis haberini alacaksin. Niye? Cunku bunlarin hepsi sinavin sen Allahina dua etmeyi birakma yeter
ay canım benim ALLAH söyletmiştir inşallah gülüm inşallah YA RABBİM söyletmiştir 99 ESMAÜL HÜSNA güzel sıfatlara sahip olan YÜCE RAB CELLE CELALÜ bizleri de sevindirsin öyle sevindirsin ki o laf söyleyenler dilleri düğüm olsun bizleri daha dillerine dolayamasın..
bu gözyaşları aktıkça iyi mi olurlar azıcık iyi kalpli olun ya azıcık yaraya tuz basmayın ya sen de başka imtihanlar yaşarsın yaşıyorlar da yine de akıllanmıyorlar

zaten mesafe olarak uzakta canım ayda yılda bir ararım onda da dilleri zehir

zaten mesafe olarak uzakta canım ayda yılda bir ararım onda da dilleri zehir
Öylelerinden birşey olmaz ,ne var yani sen onların bir nevi kızısın iyi geçinseler ama olurmu görümcelik yapacaklar beniökine nazar değmesin kızı yerine koyar beni...

Gerekirse hiç arama o göbüşde de birgün bebiş olacak doktorunu tedavini aksatma rabbim inşallah sana bir evlat verir

ALLAH RAZI OLSUN canım hayırlarla sağlıcakla salih ve saliha evlatlardan nasipetsin inşallah cümlemize de rüyamda ismini gösteren Rabbime çok şükür şimdiden verdiğinde de daha fazla şükredeceğim..
ahh kendi küçük oğlu rahatsz 5 yaşında olmasına rağmen dili açılmadı bir rahatszılığınn adını koyamadılar kendi sınavı da var ama konuşmayı bilmiyorlar aman bilmiyorsan da sus en iyisi dua etmeyi de bilmiyorlar genel olarak öyleler ben eşime de diyorum sizin taraf hep böyle kötüler ya

Dua edeceksin rabbime sığınacaksınki oda sana kol kanat olsun baxı bilinçsizler var işte bizi onlardan uzak tutsun rabbimm..

Aminnn canım inşallah tez zamanda yavruna kavuşursun bütün dualarım seninle hazirana anne olarak giresin inşallah...

1 bidon suya 41 gün meryem suresi oku ve iç

ALLAH RAZI OLSUN canım bir kez yapmıştım 41 meryem suresini yine yaparım inşallah bu ay içimden bir his sevineceksin diyor ama bir yandan da umutlanıp üzülmekten de korkuyorum..
Ya dua her zaman hayatımızda yer almalı ille bir muradaımız olunca daha çok ALLAH'A yalvarıyoruz ama işte ALLAH kulunu elbet sevindirir üzen kötü kalpliler

Aynen öyle sen duanı oku inşallah meryem suresiylede hamiş kalırsın olumsuz düşünme kendinide üzme moralin yüksek olsun oda çok önemli

Aynen öyle sen duanı oku inşallah meryem suresiylede hamiş kalırsın olumsuz düşünme kendinide üzme moralin yüksek olsun oda çok önemli
tam kendi kendime canım moralimi yükseltiyorum ama bir bunların hal hatrını da sormamak lazım ya kandillerde de aramayacağım ya ne bu

tam kendi kendime canım moralimi yükseltiyorum ama bir bunların hal hatrını da sormamak lazım ya kandillerde de aramayacağım ya ne bu
Arama çokmulazımlar sanki mesaj at eşinle seşam yolla yeter nasıl mutlu oluyosan öyle yap senin moralin yüksek olsunki dahada avantajın olsun

Arama çokmulazımlar sanki mesaj at eşinle seşam yolla yeter nasıl mutlu oluyosan öyle yap senin moralin yüksek olsunki dahada avantajın olsun
yani bir dahakine öyle yapacağım gerçekten de canım ya yeter bayramda görüşeceğiz yine saf saf konuşurlar bebek için konuşmazlarsa kilomu konuşurlar ahh derdi olan bile başkalarının derdini konuşmaya çok meraklı bizim toplum böyle ya kendilerini dertlerle oyalıyorlar ama kimsenin derdine deva olalım birine de el verelim yardım edelim diyince orada adam bulamazsın buldukların zaten adamdır

Dostlar nasılsınız?
dün akşam küçük görümcem bebek için diyor ki olmuyorsa çok da ısrar etmemek lazım diyor bunun ne anlamı var böyle laf mı olur ya
Vallahi fena bişey yaziyordum ama sildim bana yakışmaz diye. Dengesiz seviyesiz insanlarla ugrasmak hakatten cok zor cok... Ya sabır de içinden ve cevap verme gereği bile duyma "mal" gibi kalsınlar öyle cevap gelmeyince.. Allah im ver bizlere de utandir şu insanları.....

Bak bu sözlerine şiddetle katılıyorumm.O kadar ekmeğe muhtaç insan varki biride çıkıp gizlide olsa yardım edeyim demiyor yardım etseler evlerinin bereketi ceplerinin bereketi artar ama kimene, herkes çıkarı için yaşar oldu babaya bile güven yokki bu devirdi

Dostlar nasılsınız?
dün akşam küçük görümcem bebek için diyor ki olmuyorsa çok da ısrar etmemek lazım diyor bunun ne anlamı var böyle laf mı olur ya
Vallahi fena bişey yaziyordum ama sildim bana yakışmaz diye. Dengesiz seviyesiz insanlarla ugrasmak hakatten cok zor cok... Ya sabır de içinden ve cevap verme gereği bile duyma "mal" gibi kalsınlar öyle cevap gelmeyince.. Allah im ver bizlere de utandir şu insanları.....

amin gülüm hayırlarla sağlıcakla inşallah gülüm daha ne yaptık ki dedim birkez aşılama için uğraştık dedim yani gitmeden olur mu dedim sonra aaa belki de kendi kendine olur diyor ya mal ki ne mal he olur olur seninki de mantar gibi oldu ya kendi kendine ya ben de çok şey diyeceğim de neyse

Bu mubarek üç aylar cikmadan hepimiz sevinelim inşallah inşallah.... Keciboynuzu kürü yap canim kocana bu ay her şeyi deneyelim elimizden geleni yapalim insallah Rabbim "ol" der....

Bu mubarek üç aylar cikmadan hepimiz sevinelim inşallah inşallah.... Keciboynuzu kürü yap canim kocana bu ay her şeyi deneyelim elimizden geleni yapalim insallah Rabbim "ol" der....
yapacağım canım ahh ahh bir gün bizler de hayırlarla sağlıcakla sevineceğiz canıgönülden inanıyorum kuzum..
Hayırlarla canım ben de heyecanla bekliyorum bunlar bebek görmeye gelecekler ya o zaman gözlerinin içlerine bakacağım bunların hep bakacağız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…