• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

MERHABA ARKADAŞLAR KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
NASILSINIZ

BEN DÜN RAHİM FİLMİ ÇEKTİRDİM ŞÜKÜR BİR SORUN ÇIKMADI TÜPLER AÇIK ÇIKTI

Kandilin mübarek dualarimiz kabul olsun insallahhhh. Tuplerinin acik olmasina sevindin rahim filminden sonra kendiginden hamile kalan cok varmis ben filmden sonra olmadim ama insallah sen en kisa zamanda tedaviye gerek kalmadan kendiliginden kalirsin canim.

olumsuz cümlelere hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
bak kuzum ben de çok üzülüyorum beşiklere bakıyorum bebek kıyafetlerine içim cız ediyor aha demin komşu sordu bebek nasıl dedi tedavi gördüğümü biliyordu yok dedim nasip olmadı olsun olur yine gidersiniz dedi bayramdan sonra inşallah dedim bugünü boş geçrmeyelim bol bol dualar ile bir gün biz de sevinçlerimizi paylaşacağz burada hamiş olduktan sonra bu konuyu unutursunuz benim halimi hatrımı sormazsanız o zaman görürüz :KK70::KK70::KK70: peşinizi bırakırım sanki sanki yakalamam sizi sitede hehehehehe

Insallahh canim hep birlikte sevinclerimizi paylasiriz burada. Bir cok konu takip ediyordum ama burasi bana en sicak gelen ortam. Sevdim ben bu grubu:) Tek konusabildigim icimi dokebildigim yer burasi.

Önumuzde ramazan nasil olcak bilmiyorum. Bu iki aydan da ümidim yok :KK43: Birde bu ay bitkisel destek almak istiyorum. Ben bal tarçin çorek otu karisimina başlayım diyorum. Esimde keciboynuzu kürüne başlasin. Ama nasil oluyor o kür. Bende keciboynuzu özü var eczaneden almistim o olur mu?

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardimci olabilir mi?

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardimci olabilir mi?
Canim keciboynuzu soguk press pekmezini de alabilirsin ya da evde kur de yapabilirsin. 6-7 tane keciboynuzunu ifak ufak kiriyorsun iki bucuk su bardagi su lave edip kaynamaya basladiktan sonra ortalama 8 dakika falan kaynatiip ikiye böluyorsun. Yarisini sabah yarisini aksam içeceği sekilde.

ederim canım sende et aciziz, kuluz duamız olmasa bir önemimiz yok... Allah senden de razı olsun, güzel haberi mutlaka haber et, görüşürüz gene canım:)
görüşürüz canım benim dua edeceğim inşallah haber ederim canım etmem mi sağolasın beni sevindirdin ALLAH da seni sevindirsin inşallah amin

Kandiliniz mübarek olsunn kızlarr. Allah hepimizin günahlarını affetsin. Hepimizin kucağını hiççç bekletmeden bebişlerle doldursun. herkese sevgilerr musmuncurukk :)
Amin canım benim cümlemizin inşallah...
hayırlarla sağlıcakla inşallah sevincimiz yakındır amin

Hayırlı kandiller arkadaşlar, mübarek gecede Allah kalbimizden geçenleri en kısa zamanda nasip eder inşallah.. beklediğim adet tarihi 7 mayıstı çok içten bekledim heralde hemen geldi, hayaller bir sonraki aya kaldı, tek tüple ilk aydan kalmayı beklemesem de bi bozulmadım değil yani :)

Aminn canim. Sen listede benim üstümdeki arkadaştin yanlis hatirlamiyorsam. Insallah uğurun banada geçer. Dua ederken bizide aklindan geçir bizim icinde dua et. Hamilelerin duasi kabul olurmuş. Allah sana da hayirlisi ile dogum yapmani saglikli bir sekilde kucagina almani hayirli bir evlat olmasini nasip etsin.

Amın cnm allah razı olsun. Dualarmda eksık etmıyorm sızlerı ıntmadm cektklerımı allah cok buyuk vaktı gelnce nasıp edıyor vazgecmeyn yeterkı

Back
X