- 22 Temmuz 2014
- 30.142
- 26.880
- 798
listemize gelmek ister misin canımAyyy rabbim bizede hayirli haberler almayi nasip etsinnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
listemize gelmek ister misin canımAyyy rabbim bizede hayirli haberler almayi nasip etsinnn
hemen sinirlenince kendilerini çöpte buluyorlar akşam mı tekrarlayayım testi sıvı mı almayayım canım aman bu gebelik teslerine de hiç güvenmiyorumdeme deme kesinleşsin öyle de elinde gebelik testi varsa uzunca bir süre sıvı almadan bekle ve test yap onda cıkar ama cıkmazsada çöpe atma![]()
Kuzum evet sanki bir cizgi var ozellikle alt tarafi daha cok belli oluyor hadi bakalim inşallah diyelimmmm:)))tamam dur silip gönderiyorum
çokk hafif gölge gibi birşey görüyorum kuzum sanırım çokk yenii ayy dua edeceğım senin içinntamam dur silip gönderiyorum
ay canım hiç hamile olabileceğime inanaıyorum ya anca tedaviye kaldı bizim iş diye düşündüğümdenKız hiç atılır mi o ben düşen bebegimin pozitif cikan testini bile hala sakliyorum:)) hem guzel bisey hem de hüzün verici......
ay umutlansam mı kuzum ya ama sonradan çıkması normal mi birinin başına gelen dese anca kan tahlilinde belli olur ay hepimiz hayırlarla sağlıcakla seviniriz cümlemiz ya bu sene hepimiz seviniriz inşallah hayırlarla sağlıcakla kuzumKuzum evet sanki bir cizgi var ozellikle alt tarafi daha cok belli oluyor hadi bakalim inşallah diyelimmmm:)))
ALLAH'IM en kısa zamanda seni de diğer dostlarımızı da sevindirecek kuzum o zaman kan tahlil sonucunu buraya atarsın ooo neler konuşacağız inşallah isimleri aldığımız cicileri hayallerimizi gelen hediyeleriKız hiç atılır mi o ben düşen bebegimin pozitif cikan testini bile hala sakliyorum:)) hem guzel bisey hem de hüzün verici......
ay canım ALLAH RAZI OLSUN hepinizden tam da kandil de geldi ALLAH dua kapılarımızı sonuna kadar açsın da dualarımız kabul olan dualardan olur inşallah bu memlekete gidişimde çok üzüldüm çok üzdüler beni çok da ağır işler yaptım bilemiyorum yani hamile olsam çok şaşırırım demiştimçokk hafif gölge gibi birşey görüyorum kuzum sanırım çokk yenii ayy dua edeceğım senin içinn
Amin insallah kuzum benim insallah insallah. Kocamin degerleri baya duzeldi ama ben yine de her ay beklemekten vazgectim artik Rabbim hayirlisini versin :)) o cizgi gebelik hormonu olmadan girunmez kuzum zaten uzun zamandir hep zamanindan erken adet oluyordun bu sefer gecikti bile :) her sonuca hazirlikli olmak lazim ucmamak lazim tabi ki. Acil yakinsa bir git derim en azindan gece rahat uyursun ya da yarin sabah erkenden tekrar test yap canimALLAH'IM en kısa zamanda seni de diğer dostlarımızı da sevindirecek kuzum o zaman kan tahlil sonucunu buraya atarsın ooo neler konuşacağız inşallah isimleri aldığımız cicileri hayallerimizi gelen hediyeleri![]()
Evet canim ben de sana iki gebeligim de temizlik ve yolculuk yaptigim zamanlarda olmustum demistim :) bakkk ışte böyle oluyor beklemeyince geliyor surprizler :)ay canım ALLAH RAZI OLSUN hepinizden tam da kandil de geldi ALLAH dua kapılarımızı sonuna kadar açsın da dualarımız kabul olan dualardan olur inşallah bu memlekete gidişimde çok üzüldüm çok üzdüler beni çok da ağır işler yaptım bilemiyorum yani hamile olsam çok şaşırırım demiştimBirdilimkek e de
şimdi eşim de yolda ya canım eşim de olsa desem aman pazartesine kadar bekle der durur o da artık inan daha sabırlı olmaya çalışıyor kendini tutuyor ...Amin insallah kuzum benim insallah insallah. Kocamin degerleri baya duzeldi ama ben yine de her ay beklemekten vazgectim artik Rabbim hayirlisini versin :)) o cizgi gebelik hormonu olmadan girunmez kuzum zaten uzun zamandir hep zamanindan erken adet oluyordun bu sefer gecikti bile :) her sonuca hazirlikli olmak lazim ucmamak lazim tabi ki. Acil yakinsa bir git derim en azindan gece rahat uyursun ya da yarin sabah erkenden tekrar test yap canim
demek ki annemin ev sahibi camları pimapen yaptırdı canım o beton pisliklerini süpür falan içerleri kürekle onları çuvallara doldurEvet canim ben de sana iki gebeligim de temizlik ve yolculuk yaptigim zamanlarda olmustum demistim :) bakkk ışte böyle oluyor beklemeyince geliyor surprizler :)
ALLAH RAZI OLSUN canım ben de hepimiz için dua edeceğim canım hepimiz peş peşe sevineceğiz inşallah aminçokk hafif gölge gibi birşey görüyorum kuzum sanırım çokk yenii ayy dua edeceğım senin içinn
ALLAH RAZI OLSUN kelebek canım ay gerçekten gelmiş midir bebeğim bana hiç hamile kalmadım ALLAH hamilelik haberi aldığımızda hayırlarla sağlıcakla bir hamilelik yaşamamızı hayırlı sağlıklı evlatlarımızı nasip etsin sağlıcakla bir ağrıda kucağımıza alıp sağlıcakla hayrlarla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah cümlemize amin..aaynaa inşallah vardır canım. Dualarim seninle ve tüm bekleyenlere❤
Evet canim eklenmek isterimlistemize gelmek ister misin canım
Evet canim gelmek isterimmEvet canim eklenmek isterim
tamam canım ekliyorum kaç senelik evlisin ne kadardır bebek istiyorsunuz?Evet canim eklenmek isterim
Bir senelik evliyim bir senedir deniyoruztamam canım ekliyorum kaç senelik evlisin ne kadardır bebek istiyorsunuz?