- 7 Mayıs 2016
- 575
- 355
- 103
Canımm ben de çok heyecanlandım yaa inşallah vardır hadi bakalım :)))atayım canım dur duruyor test
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm ben de çok heyecanlandım yaa inşallah vardır hadi bakalım :)))atayım canım dur duruyor test
bilmiyorum canım ya olsaydı ikinci yaptığımda da çıkardı diyorum pazartesi doktora gideceğim zaten o zaman yaptırayım eper adet olmazsam dişimi sıkayım varsa çıksın ama bilmiyourm canım sinirlendim çöpe attım ya üzerine de bir sürü pislik olmuş ben de kendi kendime testlere kızıyorum :)Hiç idrar testi ile uğraşma kan ver acil de.
Benim ilk çok silik çıktı hemen beta yaptırdım 29 Çıktı ..yani az da olsa çizgi gördüm
hoşgeldin aramıza canım hemen ekliyorum ne kadarlık evlisin canım ne zamandır istiyorsunuz bebek
Kuzum eger idrarda gebelik hormonu yoksa o testte kesinlikle ikinci cizgi görünmez. Benim de bir iki kere hafiften belli olmustu ama adetle gecmisti kimyasaldi sanırım. Hadi testi at merak ettik hepimizzz:)) dua dua dua edelim senin icin insallah hamilesindir amin Allah im aminnnnay canım benim ben de çığlık atmak istiyorum ama gülüm yeniden test yaptım yine hiç bir şey çıkmadı o zaman onda neden çıktı ya
test hep çay gübürü olmuş canım sinirlendim attım yıkasam mı yine gözükür mü nasıl sinirlendiysemKuzum eger idrarda gebelik hormonu yoksa o testte kesinlikle ikinci cizgi görünmez. Benim de bir iki kere hafiften belli olmustu ama adetle gecmisti kimyasaldi sanırım. Hadi testi at merak ettik hepimizzz:)) dua dua dua edelim senin icin insallah hamilesindir amin Allah im aminnnn
amin canım hayırlarla inşallah cümlemiz için aminHosbuldum canim 1 bucuk senedir evliyim 7 aydir istiyorum insallah buradaki ve isteyen herkesin nasibinde vardir miniciklerimiz![]()
aaynaa
Kız hiç atılır mi o ben düşen bebegimin pozitif cikan testini bile hala sakliyorum:)) hem guzel bisey hem de hüzün verici......test hep çay gübürü olmuş canım sinirlendim attım yıkasam mı yine gözükür mü nasıl sinirlendiysem![]()
ay canım ben de sabredemezdim aslında ay eskiden bir belirtiye hamişim derdim içimden bir his git diyor bir his dur diyor olumsuz test sonuçları sabretmeyi öğretti ama yeniden test yaptım onda da çıksaydı daha umutlu olurdum
canım yıkama ıslak mendille sil at fotoyu bize. eşine bahsettin mi .adam uçmustur havalara.ay canım ben de sabredemezdim aslında ay eskiden bir belirtiye hamişim derdim içimden bir his git diyor bir his dur diyor olumsuz test sonuçları sabretmeyi öğretti ama yeniden test yaptım onda da çıksaydı daha umutlu olurdum
ay canım benim ya annemi aradım o da hadi inşallah dedi az bekle pazartesi zaten gideceksin doktora dedi hem o zamana kadar adet de olmazsam ay yarın da miraç kandili zaten dua edeceğim diyordum hepimiz için şimdi var mı yok mu diye de böyle bir dua ederimayyy kuzum yaa inşallah inşallah hamilesindirrr bencede idrarda gebelik hormonu olmasa cıkmaz orda. bu testlerin hiç kimseyi hamile olmayıpta hamile gösterdiğini duymadım. ama tersi olabiliyormus
eşime bahsetmedim canım o şimdi samsunda yola çıkacak amcası ameliyat oldu kanser teşhisi kondu da ona geçmiş olsuna dedim ona kesin olmadan da demiyim ya aşılama da benden daha çok umutlandı geçen ay ya bu kadar üzüleceğini bilememiştim kuzumcanım yıkama ıslak mendille sil at fotoyu bize. eşine bahsettin mi .adam uçmustur havalara.
deme deme kesinleşsin öyle de elinde gebelik testi varsa uzunca bir süre sıvı almadan bekle ve test yap onda cıkar ama cıkmazsada çöpe atmaeşime bahsetmedim canım o şimdi samsunda yola çıkacak amcası ameliyat oldu kanser teşhisi kondu da ona geçmiş olsuna dedim ona kesin olmadan da demiyim ya aşılama da benden daha çok umutlandı geçen ay ya bu kadar üzüleceğini bilememiştim kuzum
tamam dur silip gönderiyorumcanım yıkama ıslak mendille sil at fotoyu bize. eşine bahsettin mi .adam uçmustur havalara.