Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım nasılsın Evine geldin mi bugün çok yorucu bir gündü yazamadım Sahra Elif Sizler nasılsınız
geldim canım haftasonu evimdeydim canımcım sen neden yoruldunMerhaba canım nasılsın Evine geldin mi bugün çok yorucu bir gündü yazamadım Sahra Elif Sizler nasılsınız
ben olurumcanım misafirim vardı giremedim nete naber ne var ne yok? yaa benim sıramda gitti yetiştiremedik.
Keseyi gördük ablacım çok şükür.. pteside kalp atışı görmek için gidicez inşallah kısmetse.. inşallah sendende tüm isteyenlerden de bu güzel haberi alırız ablacımmu-mutlu lale canım nasılsın kan tahlilini yeniledin mi? keseyi gördünüz mü canım bu ay bereketli oldu peş peşe hamiş haberleri devam ediyor seviniyorum
Kuzum napayim yasiyorum :)) hadi sizin batlar yaklasti benim bu ay da umudum yok önümüzdeki aya bakacaz artık:) olmazsa da bayramdan sonra tupbebek insallah gerek kalmaz..
Allah kolaylık versin ablacımoz amntabii canım abla de kamu yönetimi mezunuyum 4 yıllık gülüm memurluk sınavlarıa hazırlanıyprum
geldim canım haftasonu evimdeydim canımcım sen neden yoruldun
ben olurumcanım misafirim vardı giremedim nete naber ne var ne yok? yaa benim sıramda gitti yetiştiremedik.![]()
DD neyse inşallah
Keseyi gördük ablacım çok şükür.. pteside kalp atışı görmek için gidicez inşallah kısmetse.. inşallah sendende tüm isteyenlerden de bu güzel haberi alırız ablacımm
Benimde yapmam lazımİŞ CANIM YAA İŞTEN GELDİM EŞİM YOK DİYE KENDİMİ BU HAFTA TEMİZLİĞE VERDİM AYLIK KADIN ALIYORDUM BU SEFER TEMİZLİK AŞKIM DEPREŞTİ KENDİM YAPTIM AMA MİSSSS OLDU
İyiyim canım benim. İşe başladın demek .kendini çok yormamaya çalışş. Yumurta akını yakaladıysan evet bencede 14günün var ama yinede belli olmaz.düşük sonrası beden yanlış sinyallerde verebiliyor. Evet kuzum önümüzdeki ay sende çalışmalara başlarsın bence. Benim iki gün var adete bekliyorum ama yine karın agrılarım başladı adet olcam galibaNASILSIN GÜZELİM. BENDE HALA ADET YOK DÜN YUMURTA AKI GİBİ BİR AKINTI OLDU DAHA YENİ YUMURTLADIM SANIRIM YAA O ZAMAN 14 GÜN VAR ÖNÜMDE
İNŞALLAH BİZİMDE SIRAMIZ GELECEK
ellerine sağlık kuzum yormuşsun kendini desene ama temiz temiz oturmak da ne güzel haİŞ CANIM YAA İŞTEN GELDİM EŞİM YOK DİYE KENDİMİ BU HAFTA TEMİZLİĞE VERDİM AYLIK KADIN ALIYORDUM BU SEFER TEMİZLİK AŞKIM DEPREŞTİ KENDİM YAPTIM AMA MİSSSS OLDU
çok sevindim canım benim hadi inşallah kalp atışını da duymaya ne kalmış kuzum ALLAH geride kalan bizlere de hayırlarla sağlıcakla nasip eder inşallah aminKeseyi gördük ablacım çok şükür.. pteside kalp atışı görmek için gidicez inşallah kısmetse.. inşallah sendende tüm isteyenlerden de bu güzel haberi alırız ablacımm
inşalllah gerek kalmaz canım umutlu ol canım ben de yarın adet olmam lazım bakalımKuzum napayim yasiyorum :)) hadi sizin batlar yaklasti benim bu ay da umudum yok önümüzdeki aya bakacaz artık:) olmazsa da bayramdan sonra tupbebek insallah gerek kalmaz..
hadi hayırlısı canım 25. sırayı bekliyoruzay ne biçim yazmışım. hiçbirşey anlaşılmıyor. yeni sıram 27 olsun bari onu dmeek istedim.