- 22 Temmuz 2014
- 30.142
- 26.880
- 798
Aynen hayırlısı kuzum yoksa gerçekten sıralama böyle olursa mucize derimaynen yaa surda karnı kocaman smileylerden adımın yanında olmasını istiyorum benndeeee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen hayırlısı kuzum yoksa gerçekten sıralama böyle olursa mucize derimaynen yaa surda karnı kocaman smileylerden adımın yanında olmasını istiyorum benndeeee
Evet yakınız :) anladım cnm inşallah hayırlısı neresiyse orası olur. Bencede hiç düşünme ztnBen de emirsultanin üst caddesindw oturuyorum canim :) aslında yakınmısız:))) acibadem pembemavi jimer ya da jimed.. Bunlardan hangisi daha cok kafamiza yatarsa yaptiracagiz canım. Biz ortalama 8 bin tl yi göze aldık ama o kadar pahalı degiller sanırım. İnşallah degildir. Malesef devlette çok bekletiyorlar o yüzden hic düşünmüyoruz bile
Insallah ben de önümüzdeki ay olursam beraber gebelik yaşarız belki ayni hastanede doğum yaparizEvet yakınız :) anladım cnm inşallah hayırlısı neresiyse orası olur. Bencede hiç düşünme ztn![]()
Ay ne güzel olur ya tanisirz beraber bekleriz ne güzelInsallah ben de önümüzdeki ay olursam beraber gebelik yaşarız belki ayni hastanede doğum yaparizinsallah o gunleri görürüz..
merhaba :) ben iyiyim. sen nasılsın ne zaman tekrar tahlil vereceksin? Bu arada annen ve baban için acil şifalar diliyorum. benim annemde göğüs kanseri olmuştu atlattı çok şükür 10 sene falan oluyor . çok zorlu bir süreç gerçekten.acil şifalar baban içinde
![]()
TEBRİK EDERİM CANIM RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖSTERSİN EVLADINI İNŞALLAHAmin cnm hepinize kalpten dua edyrm inşallah hayrsyla sizlerde hamiş olcanz ben inanyrm
Amin cnm inşallah Rabbim herkese nasip etsin insallahTEBRİK EDERİM CANIM RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖSTERSİN EVLADINI İNŞALLAH
sonunda yaa çok sevindim. kesildiyse kesin düşmüştür hcg bir de adet gördün mü tamamdır :)CANIM YARIN VERECEĞİM KAN HAFTALIK OLDU ARTIK PERŞEMBELERİ
MAŞALLAH ANNECİĞİNE BENİMKİDE ATLATTI İNŞALLAH ARTIK 3ER AYLIK KONTROLDE
BABAMDA İNŞALLAH ATLATACAK
RABBİM NERDE HASTA VARSA ŞİFA NASİP ETSİN İNŞALLAH
BENİM KIRMIZILAR KESİLDİ BUGÜN ÇOK MUTLUYUM CANIM YAA 22. GÜNLÜK KANAMA BİTTİ
canımsın yaa allah razı olsun bir tanem. şimdi sağ tarafta batma var yumurtlamamı başlayacak anlamadımsonunda yaa çok sevindim. kesildiyse kesin düşmüştür hcg bir de adet gördün mü tamamdır :)
büyük ihtimal yumurtlamadır canım. 20 güne kalmaz adet olursun bencde. hsg çektir demiş miydi doktorun?canımsın yaa allah razı olsun bir tanem. şimdi sağ tarafta batma var yumurtlamamı başlayacak anlamadım
korunacağız zaten adete kadar buna bile sevindim yumurtlama ve sonrasında 20 güne kadar adet olurum inşallah
sen nasılsın güzelim
büyük ihtimal yumurtlamadır canım. 20 güne kalmaz adet olursun bencde. hsg çektir demiş miydi doktorun?
ben iyiyim kuzum bugün doktora gittim hafif mantar olmuşum ve iltihap varmış. düşük yaptıktan sonra bende kuruluk olmuştu bende düşüğe bağlıyordum durumu. oysaki iltihaptan dolayı oluyormuş bu da cinsel ilişki sırasında canımın yanmasına neden oluyor.birde bir yumurtam varmıs 17 mm olmuş :) çok şükür başka bir sorun yokmuş. ilaç yazdı ama adet olunca kullan dedi.
ben hiç usg çektirmedim kuzum ama çektirenler narkozlu olunca çok kolay olduğunu söylüyorlar. eğer bu ayda hamile kalmazsam usg çektirmeyi düşünüyorum.İNŞALLAH BİR TANEM. EVET İLK ADET İLE 6-9 GÜNLER ARASI GEÇTİR DEDİ, sen çektirdin mi hiç canım
MAŞALLAH YUMOŞA İNŞALLAH BEBİŞİNİ GETİRİR BU yumoş hayırlısı ve sağlıkla
inşallah bebişinde gelirde gerek kalmaz canım ylaaben hiç usg çektirmedim kuzum ama çektirenler narkozlu olunca çok kolay olduğunu söylüyorlar. eğer bu ayda hamile kalmazsam usg çektirmeyi düşünüyorum.
inşallah canım benim sende hiç korkma narkozlu yaptırır hiç birşey hissetmezsininşallah bebişinde gelirde gerek kalmaz canım ylaa
bende nasıl çektireceğim diye düşünüyorum
Canım Allah ailene acil şifalar versin inşallah. Senin de artik kendini toparlamana sevindimCANIM YARIN VERECEĞİM KAN HAFTALIK OLDU ARTIK PERŞEMBELERİ
MAŞALLAH ANNECİĞİNE BENİMKİDE ATLATTI İNŞALLAH ARTIK 3ER AYLIK KONTROLDE
BABAMDA İNŞALLAH ATLATACAK
RABBİM NERDE HASTA VARSA ŞİFA NASİP ETSİN İNŞALLAH
BENİM KIRMIZILAR KESİLDİ BUGÜN ÇOK MUTLUYUM CANIM YAA 22. GÜNLÜK KANAMA BİTTİ
Ayyy kızlar Allah şifa versin hsg den ben de korkuyorum çok. Ama iki kere düşük yaptim diyince hsg ye gerek yok tupler açıktır diyorlarinşallah canım benim sende hiç korkma narkozlu yaptırır hiç birşey hissetmezsin
Anladım kuzum.. Pes etme sakın umut kaybetmek yokAllah sağ salim kucağına almayi da nasip etsin inşallah canım. Biz hala sonuç alamadık. Bu ay aşılama yapilacak.doktor ignenin dozunu artırdı. Yumurtalar gelişir se olacak aşılama. Artık çok yoruldum.olmassa da birakicam tedaviyi.belki kendiliğinden olur...
Aaa tekirdağin neresindesinizBen tekirdağdayım onlar mersinde canım