2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Ben de emirsultanin üst caddesindw oturuyorum canim :) aslında yakınmısız:))) acibadem pembemavi jimer ya da jimed.. Bunlardan hangisi daha cok kafamiza yatarsa yaptiracagiz canım. Biz ortalama 8 bin tl yi göze aldık ama o kadar pahalı degiller sanırım. İnşallah degildir. Malesef devlette çok bekletiyorlar o yüzden hic düşünmüyoruz bile
Evet yakınız :) anladım cnm inşallah hayırlısı neresiyse orası olur. Bencede hiç düşünme ztn ;)

merhaba :) ben iyiyim. sen nasılsın ne zaman tekrar tahlil vereceksin? Bu arada annen ve baban için acil şifalar diliyorum. benim annemde göğüs kanseri olmuştu atlattı çok şükür 10 sene falan oluyor . çok zorlu bir süreç gerçekten. :KK43: acil şifalar baban içinde :KK66:

CANIM YARIN VERECEĞİM KAN HAFTALIK OLDU ARTIK PERŞEMBELERİ
MAŞALLAH ANNECİĞİNE BENİMKİDE ATLATTI İNŞALLAH ARTIK 3ER AYLIK KONTROLDE
BABAMDA İNŞALLAH ATLATACAK

RABBİM NERDE HASTA VARSA ŞİFA NASİP ETSİN İNŞALLAH

BENİM KIRMIZILAR KESİLDİ BUGÜN ÇOK MUTLUYUM CANIM YAA 22. GÜNLÜK KANAMA BİTTİ

sonunda yaa çok sevindim. kesildiyse kesin düşmüştür hcg bir de adet gördün mü tamamdır :)

sonunda yaa çok sevindim. kesildiyse kesin düşmüştür hcg bir de adet gördün mü tamamdır :)
canımsın yaa allah razı olsun bir tanem. şimdi sağ tarafta batma var yumurtlamamı başlayacak anlamadım
korunacağız zaten adete kadar buna bile sevindim yumurtlama ve sonrasında 20 güne kadar adet olurum inşallah

sen nasılsın güzelim

canımsın yaa allah razı olsun bir tanem. şimdi sağ tarafta batma var yumurtlamamı başlayacak anlamadım
korunacağız zaten adete kadar buna bile sevindim yumurtlama ve sonrasında 20 güne kadar adet olurum inşallah

sen nasılsın güzelim
büyük ihtimal yumurtlamadır canım. 20 güne kalmaz adet olursun bencde. hsg çektir demiş miydi doktorun?
ben iyiyim kuzum bugün doktora gittim hafif mantar olmuşum ve iltihap varmış. düşük yaptıktan sonra bende kuruluk olmuştu bende düşüğe bağlıyordum durumu. oysaki iltihaptan dolayı oluyormuş bu da cinsel ilişki sırasında canımın yanmasına neden oluyor.birde bir yumurtam varmıs 17 mm olmuş :) çok şükür başka bir sorun yokmuş. ilaç yazdı ama adet olunca kullan dedi.

büyük ihtimal yumurtlamadır canım. 20 güne kalmaz adet olursun bencde. hsg çektir demiş miydi doktorun?
ben iyiyim kuzum bugün doktora gittim hafif mantar olmuşum ve iltihap varmış. düşük yaptıktan sonra bende kuruluk olmuştu bende düşüğe bağlıyordum durumu. oysaki iltihaptan dolayı oluyormuş bu da cinsel ilişki sırasında canımın yanmasına neden oluyor.birde bir yumurtam varmıs 17 mm olmuş :) çok şükür başka bir sorun yokmuş. ilaç yazdı ama adet olunca kullan dedi.

İNŞALLAH BİR TANEM. EVET İLK ADET İLE 6-9 GÜNLER ARASI GEÇTİR DEDİ, sen çektirdin mi hiç canım

MAŞALLAH YUMOŞA İNŞALLAH BEBİŞİNİ GETİRİR BU yumoş hayırlısı ve sağlıkla

İNŞALLAH BİR TANEM. EVET İLK ADET İLE 6-9 GÜNLER ARASI GEÇTİR DEDİ, sen çektirdin mi hiç canım

MAŞALLAH YUMOŞA İNŞALLAH BEBİŞİNİ GETİRİR BU yumoş hayırlısı ve sağlıkla
ben hiç usg çektirmedim kuzum ama çektirenler narkozlu olunca çok kolay olduğunu söylüyorlar. eğer bu ayda hamile kalmazsam usg çektirmeyi düşünüyorum.

ben hiç usg çektirmedim kuzum ama çektirenler narkozlu olunca çok kolay olduğunu söylüyorlar. eğer bu ayda hamile kalmazsam usg çektirmeyi düşünüyorum.
inşallah bebişinde gelirde gerek kalmaz canım ylaa

bende nasıl çektireceğim diye düşünüyorum

Canım Allah ailene acil şifalar versin inşallah. Senin de artik kendini toparlamana sevindim

Allah sağ salim kucağına almayi da nasip etsin inşallah canım. Biz hala sonuç alamadık. Bu ay aşılama yapilacak.doktor ignenin dozunu artırdı. Yumurtalar gelişir se olacak aşılama. Artık çok yoruldum.olmassa da birakicam tedaviyi.belki kendiliğinden olur...
Anladım kuzum.. Pes etme sakın umut kaybetmek yok :super: hiç ummadığın anda gelecek meleğin inşallah ben çok inanıyorum :anne:

Benim adetim gecikeli 8.gün oluyor sabah test yaptım negatif pozitife dönme ihtimali var midir sizce ? Nerdeyse 2 haftadır ara ara hani adet olursun karnın ağrır ya o şekilde hafif ağrılarım oluyor, 5 gün varken göğüs uçlarım acımaya başladı ve bel ağrım vardı. Bugün ise göğüs ucu acım yok fakat göğsümün tamamı ağrımaya başladı

Back
X