• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

ay canım benim ALLAH RAZI OLSUN hakkını helal et kuzum..
misafirler yatılımıydı canım yemekliyse de bayağı yorulmuşsundur canım
Amin canim helal olsun ne demek. Yok yarin aksamkiler eşimin arkadaşı eşi ve bebekleri. Pazartesi sabahi da kayinvalidemin komşuları gelecek canim. Tabi yemek pasta börek hepsi var.. Ben çok becerikliyimdir söylemesi ayıp kocam gurur duyar bu ozelligimle o yüzden sık sık insanlari yemeğe çağırır. Insanlari güzel ağrlayinca yaptiklarim begenilince yorgunluguma da degiyor canim :)

aslında haklısın kuzum adetimin geçmesini beklemek en iyisi daha 10 gün var diyeceğim :KK43: beklemek de ne zor ya
Aynen kuzum benim de bat 28 mart. Sahranin da öyle olmasi lazim :) gerci benim durumalri biliyorsun bi beklentim yok ama bakarsin siz alirsiniz guzel haberi :) acele etme hepimiz ayni dönemdeyiz tarihi gecen test yapar :)

Amin canim helal olsun ne demek. Yok yarin aksamkiler eşimin arkadaşı eşi ve bebekleri. Pazartesi sabahi da kayinvalidemin komşuları gelecek canim. Tabi yemek pasta börek hepsi var.. Ben çok becerikliyimdir söylemesi ayıp kocam gurur duyar bu ozelligimle o yüzden sık sık insanlari yemeğe çağırır. Insanlari güzel ağrlayinca yaptiklarim begenilince yorgunluguma da degiyor canim :)
sen bu misafir perverliğinle canım ALLAH sana çifter çifter hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin gülüm..
becerikli hatunlara bayılırım ben pasta börek de çok hamarat değilim misaif varlen yaparım anca ama yemeklerde iyiyim :) biz de gelelim sana yemeğe :D:D:D yanında bir de çay...
kaynananın komşuları hayırdır neden gelecek canım kyananan da bursa da mı oturuyor

sen bu misafir perverliğinle canım ALLAH sana çifter çifter hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin gülüm..
becerikli hatunlara bayılırım ben pasta börek de çok hamarat değilim misaif varlen yaparım anca ama yemeklerde iyiyim :) biz de gelelim sana yemeğe :KK70::KK70::KK70: yanında bir de çay...
kaynananın komşuları hayırdır neden gelecek canım kyananan da bursa da mı oturuyor
Ayyy aminn aminnn insallah kuzuuummm:) biz bursanin merkezindeyiz kayinvalidem yaklaşık 3 saat uzakta bir yerde yine bursaya bağlı canım. Komsulari pazartesi merkeze gelecekmiş kayinvalidem telefon açtı kahvaltiya ağrlar misin diye ben de tabi ki söyle gelsinler dedim. Tabi hava atacak becerikli geliniyle:KK70:

Ayyy aminn aminnn insallah kuzuuummm:) biz bursanin merkezindeyiz kayinvalidem yaklaşık 3 saat uzakta bir yerde yine bursaya bağlı canım. Komsulari pazartesi merkeze gelecekmiş kayinvalidem telefon açtı kahvaltiya ağrlar misin diye ben de tabi ki söyle gelsinler dedim. Tabi hava atacak becerikli geliniyle:KK70:
ay bu kaynanalar :D:D:D hem canını sıkar sana beddua eder hem de hava atma derdin de ama sen bu iyiliklerinle ALLAH inşallah kat kat size verir inşallah hayırlarla sağlıcakla gülüm evladınızın müjdesini inşallah amin

ay bu kaynanalar :KK70::KK70::KK70: hem canını sıkar sana beddua eder hem de hava atma derdin de ama sen bu iyiliklerinle ALLAH inşallah kat kat size verir inşallah hayırlarla sağlıcakla gülüm evladınızın müjdesini inşallah amin
Yapilan iyiligi de kötülüğü de asla unutmam canım. Ama kin tutmam Allah a havale ederim. Ben karşındakini örnek davranisimla utandiririm. Tabi utanacak yüzü varsa...! Hayirlisi olsun ne diyeyim... Dedigin gibi eger bir dirhem sevap aliyorsam onun hürmetine Rabbim hayırlı saglikli salih saliha tam evlatlar nasip eylesin insallah.. Cumlemize..

Yapilan iyiligi de kötülüğü de asla unutmam canım. Ama kin tutmam Allah a havale ederim. Ben karşındakini örnek davranisimla utandiririm. Tabi utanacak yüzü varsa...! Hayirlisi olsun ne diyeyim... Dedigin gibi eger bir dirhem sevap aliyorsam onun hürmetine Rabbim hayırlı saglikli salih saliha tam evlatlar nasip eylesin insallah.. Cumlemize..
amin canım inşallah ALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin cümlemize ve de vicdanlı gün göreceğimiz evlatlarımız olur inşallah amin

Aynen kuzum benim de bat 28 mart. Sahranin da öyle olmasi lazim :) gerci benim durumalri biliyorsun bi beklentim yok ama bakarsin siz alirsiniz guzel haberi :) acele etme hepimiz ayni dönemdeyiz tarihi gecen test yapar :)
EVET KUZUM AYNEN 28 MART büyük gün bende beklemekte çok zorlanıyorum aaynaa aaynaa çok haklısın. ama bencede adet tarihinin geçmesini bekleyelim sonra test yapalım dumur olmayalım :D bu arada Birdilimkek Birdilimkek duaların için çokk çokk teşekkürlerr:KK200::dua:

Merhaba arkadaşlar nasılsınız
Ben dün maydanoz kaynattim suyunu içtim ondan beri lekelenme olan kanama pedi doldurmaya başladı yanlış mı yaptım. Ben ne varsa sokulsun diye yaptım bugün içmedim daha da arttırıyor diye
Lulicik sahra aynaa sizler nasılsınız
Sizlerin son adet ne zaman.
Fulyacığım canım yeni kürtaj oldun henüz maydanoz suyu içme kanaman bitsin ondan sora bir hafta geçince içersin. o zaman bir rahatsızlık vermez. çünkü maydanoz suyu sağlam çocuğu bile düşürecek kadar rahimde şiddetli kasılmalara yol açarmış. ama öyle bir kere içtin diyede kanama yapmaz. kanama oldukça hcg düşer kuzum ara ara aartar arada azalır endişelenme. allahın izniyle hepsi geçecek . Bu arada ben iyiyim bat 28 mart canım umutlanmamaya çalışıyuorum :) hayırlısı olsun

ayy çok imrendim sana lütfen banada öğret. ne zaman misafir gelecek olsa ben panik :) yanii yaptığıklarım gayet güzel oluyor ama sorun şu ki hazırlık yapmam 5-6 saatimi alıyor çokkk yavaşımmmmmm banada öğret becerikli olmayı.

EVET KUZUM AYNEN 28 MART büyük gün bende beklemekte çok zorlanıyorum aaynaa aaynaa çok haklısın. ama bencede adet tarihinin geçmesini bekleyelim sonra test yapalım dumur olmayalım :KK70: bu arada Birdilimkek Birdilimkek duaların için çokk çokk teşekkürlerr:KK200::dua:
limoncicegi41 limoncicegi41 kuzum o zaman birbirimizi sakinleştirelim sabır dostu olalım beklemek bana bu hafta zor gibi gelior

ayy çok imrendim sana lütfen banada öğret. ne zaman misafir gelecek olsa ben panik :) yanii yaptığıklarım gayet güzel oluyor ama sorun şu ki hazırlık yapmam 5-6 saatimi alıyor çokkk yavaşımmmmmm banada öğret becerikli olmayı.
evet bazı tariflerini alabiliriz kuzu

Masallah öyle bir zamanda yaşıyoruzki millet evinde misafir kabul etmekten imtina ediyor. Ne mutlu güzel sofralar hazırlayıp bunu sunuyorsun sevdiklerine.seni çok takdir ettim.esin çok sansli

Back
X