- 1 Ocak 2015
- 898
- 797
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bakalım yarına ne olacak diye bekliyrumSabah ağrıyla uyandım sonra geçti şuan bişey yok bakalım bazen geliyorum diyo inşallah gelmez temizlik yaptım sildim süpürdüm hani gelen giden yok beni uğraştırıyor işte. Yarın olursam yandım hiç keyfim olmaz yeni yıla ağrılı giriceeemmm kabus gibi
hayırlısı olsun canım umutlarımız yeni yıla ocak ayına inşSlm hanımlar.. Geçen ay klomen+çatlatma iğne si oldum hamile kalamadim bugün adetin 3. Günü doktora gittim ve tedavi ye bu ay ara verdim.. Ovulasyon testi alıp devam edicem bu ay hakkımızda hayırlısı artık
Aynen öyle olacak Allah ın izniylehayırlısı olsun canım umutlarımız yeni yıla ocak ayına inş
Aynen öyle olacak Allah ın izniyle
BURSAMIII gelin gelin bursamız çok güzeldirben de alışamadım kafa dengi hiç bir arkadaşım da yok ağır bir şehir memur ruhlu ama memur da olamadım bursaya gitmeyi çok istiyoruz ya da samsun
ay orada mısın canım sen evet bursayı istiyoruz çok yeşil güzel bir şehir pahalı mıBURSAMIII gelin gelin bursamız çok güzeldir
Canimmm ben yarn test yapcam sabah idrariyla gaz sancim oluyor benm ara ara dayanamicam daha fazla sabah yapcam insallah karar verdim.. Sen idrar testi yapmadn dimi? Ay hamile arkadaslar bilgi verse bize ya belirtileri adet belirtileryle ayni mi oluyorBURSAMIII gelin gelin bursamız çok güzeldir
ay inş hamişsindir canımCanimmm ben yarn test yapcam sabah idrariyla gaz sancim oluyor benm ara ara dayanamicam daha fazla sabah yapcam insallah karar verdim.. Sen idrar testi yapmadn dimi? Ay hamile arkadaslar bilgi verse bize ya belirtileri adet belirtileryle ayni mi oluyor
Bursa çok güzel hem büyük şehir hem yaşaması kolay ve pahalı değil yani şimdi pahalı semtleride var ama yaşaması kolay. Ben merkezdeyim nilüferde çok güzel ve nezih bir şehirdir bursamız gelirseniz çok seversinizay orada mısın canım sen evet bursayı istiyoruz çok yeşil güzel bir şehir pahalı mı
Ay hadi bakalım... Ben yapmadım hele bugün ağrım olunca hepten umudum gitti. Şuan gelmedi bişey ama heran olacak gibi gecen ayda böyle oldu o yüzden yapmadım. Alıştırdım kendimi regl olcağıma senden merakla haber bekliyorum inşallah gönlündeki olur yaCanimmm ben yarn test yapcam sabah idrariyla gaz sancim oluyor benm ara ara dayanamicam daha fazla sabah yapcam insallah karar verdim.. Sen idrar testi yapmadn dimi? Ay hamile arkadaslar bilgi verse bize ya belirtileri adet belirtileryle ayni mi oluyor
Ben hülyadan bekliyorum ya sanki onda olumlu bişeyler var gibiben hamile olduğumu hiç anlayacapımı düşünmüyorum hiç de hamile kalmadığımdan olsa da hep tereddütle yaşadğımız için hayırlısı bakalım hamile haberini kimden alacağız merakla bekliyorum
ay hadi bakalm inş isminin yanına hamişi konduralımBenım 8.günüm kızlar trasnferın yarın kan verıcektım ama kar yagıyor bayagı cumaya kalabılır bakalım 2016 annesı olabılıcekmıyım bende