2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Sabah ağrıyla uyandım sonra geçti şuan bişey yok bakalım bazen geliyorum diyo inşallah gelmez:KK22: temizlik yaptım sildim süpürdüm hani gelen giden yok beni uğraştırıyor işte. Yarın olursam yandım hiç keyfim olmaz yeni yıla ağrılı giriceeemmm kabus gibi

Sabah ağrıyla uyandım sonra geçti şuan bişey yok bakalım bazen geliyorum diyo inşallah gelmez:KK22: temizlik yaptım sildim süpürdüm hani gelen giden yok beni uğraştırıyor işte. Yarın olursam yandım hiç keyfim olmaz yeni yıla ağrılı giriceeemmm kabus gibi
bende bakalım yarına ne olacak diye bekliyrum

Slm hanımlar.. Geçen ay klomen+çatlatma iğne si oldum hamile kalamadim bugün adetin 3. Günü doktora gittim ve tedavi ye bu ay ara verdim.. Ovulasyon testi alıp devam edicem bu ay hakkımızda hayırlısı artık :KK66:

Slm hanımlar.. Geçen ay klomen+çatlatma iğne si oldum hamile kalamadim bugün adetin 3. Günü doktora gittim ve tedavi ye bu ay ara verdim.. Ovulasyon testi alıp devam edicem bu ay hakkımızda hayırlısı artık :KK66:
hayırlısı olsun canım umutlarımız yeni yıla ocak ayına inş

BURSAMIII gelin gelin bursamız çok güzeldir
Canimmm ben yarn test yapcam sabah idrariyla gaz sancim oluyor benm ara ara dayanamicam daha fazla sabah yapcam insallah karar verdim.. Sen idrar testi yapmadn dimi? Ay hamile arkadaslar bilgi verse bize ya belirtileri adet belirtileryle ayni mi oluyor

Canimmm ben yarn test yapcam sabah idrariyla gaz sancim oluyor benm ara ara dayanamicam daha fazla sabah yapcam insallah karar verdim.. Sen idrar testi yapmadn dimi? Ay hamile arkadaslar bilgi verse bize ya belirtileri adet belirtileryle ayni mi oluyor
ay inş hamişsindir canım

Ayy insallahh yaa sizde varsa idrarda cikarmi cuma gunu adet olmam lazim normalde birgun once yapcam

ay orada mısın canım sen evet bursayı istiyoruz çok yeşil güzel bir şehir pahalı mı
Bursa çok güzel hem büyük şehir hem yaşaması kolay ve pahalı değil yani şimdi pahalı semtleride var ama yaşaması kolay. Ben merkezdeyim nilüferde çok güzel ve nezih bir şehirdir bursamız gelirseniz çok seversiniz

Ay hadi bakalım... Ben yapmadım hele bugün ağrım olunca hepten umudum gitti. Şuan gelmedi bişey ama heran olacak gibi gecen ayda böyle oldu o yüzden yapmadım. Alıştırdım kendimi regl olcağıma:oops: senden merakla haber bekliyorum inşallah gönlündeki olur ya

Ayy insallahh canimm ya rabbim bir mucize gondersin insallah ben olmasamda bizden birinden guzel bir haber alalim ins bu ay umut olsun bizlere

Gönlümüzdekini bize hayırlı kıl Allahım... Benim annem hamile kalır kalmaz kusmaya başlarmış doktora gidip iki haftalıkken doktor bravo senin gibi bukadar erken anlayan daha yok dermiş. Bünye meselesi kimide aylarca anlamaz genel yargı regl olcak gibi olup olmamak üzerine

ben hamile olduğumu hiç anlayacapımı düşünmüyorum hiç de hamile kalmadığımdan olsa da hep tereddütle yaşadğımız için hayırlısı bakalım hamile haberini kimden alacağız merakla bekliyorum

Benım 8.günüm kızlar trasnferın yarın kan verıcektım ama kar yagıyor bayagı cumaya kalabılır bakalım 2016 annesı olabılıcekmıyım bende

ben hamile olduğumu hiç anlayacapımı düşünmüyorum hiç de hamile kalmadığımdan olsa da hep tereddütle yaşadğımız için hayırlısı bakalım hamile haberini kimden alacağız merakla bekliyorum
Ben hülyadan bekliyorum ya sanki onda olumlu bişeyler var gibi

X