2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

KIZLAR MERHABA BUGÜN ADET GÜNÜM VE BEYAZ SÜMÜKSÜ AZ AKINTIM OLDU AMA GENEL OLARAK KURUYUM. HAMİLELİĞİNİZİ ÖĞRNDİĞİNİZ AY BU TARZ Bİ AKINTINIZ OLDU MU HİÇ BİR ADET BELİRTİSİ YAŞAMIYORUMDA. TECRÜBELERİNİZİ BEKLİYORUM

Yok canım öyle demek istemedim. Valla Panora avm ye yakınız mesela. İncek yakın bide Yıldız... :KK49: Çok bilmiyorum da bi yerlere gitmeye yeni yeni başladım. Çok zormuş bilmediğin bi şehre ayakuydurmuk alışmak...:KK61::KK61:
ahh ahh o bilmedigin sehire ayak uydurmaya calisanlardan biri de benim.hic sevemedim ankarayi.memur ruhlu bi sehir.hatta guvercinleri bile memur ruhlu.sabah 8 aksam 5 calisiyolar.5 ten sonra guvercin goremiyosun ortalikta:)

KIZLAR MERHABA BUGÜN ADET GÜNÜM VE BEYAZ SÜMÜKSÜ AZ AKINTIM OLDU AMA GENEL OLARAK KURUYUM. HAMİLELİĞİNİZİ ÖĞRNDİĞİNİZ AY BU TARZ Bİ AKINTINIZ OLDU MU HİÇ BİR ADET BELİRTİSİ YAŞAMIYORUMDA. TECRÜBELERİNİZİ BEKLİYORUM
HİÇ HAMİLE KALMADIĞIMDAN BİLMİYORUM CANIM

Kizlar benim dunyalar tatlisi bir eltim var uc cocugu var istemeden oldu biri bi de ama o kadar nazik davranrki ben anlatmama ragmen bana ozen gosterr o konularda.. Ama arkadas cevremde yani herkesn cocugu var benden sonra evlenen herkesn fotolar bilmemneler hic mi akillarina gelmez diyorum ben iki ameliyat oldm yani bi dusununce benm bir skntimin oldugu asikarr.. Amannn iste dun o kadar cok agladimki icim hala sizliyor en cok da esimi mutlu etmeyi o haberi vermeyi o kadar cok istiyorumki
ayy oyle eltiye can kurban.benimkide kocami kayinvalidemi kayinpederimi benden kiskanir.cocugu var diye kendini dunyanin 8.harikasi sanir.oysaki benimle yasit.ne gerek var ki kiskancliklara gel arkadas dost olalim ama karakter anacim karakter

ahh ahh o bilmedigin sehire ayak uydurmaya calisanlardan biri de benim.hic sevemedim ankarayi.memur ruhlu bi sehir.hatta guvercinleri bile memur ruhlu.sabah 8 aksam 5 calisiyolar.5 ten sonra guvercin goremiyosun ortalikta:)
ben de alışamadım kafa dengi hiç bir arkadaşım da yok ağır bir şehir memur ruhlu ama memur da olamadım bursaya gitmeyi çok istiyoruz ya da samsun

valla seni umutlandırmak istemem ama aynı şey bendede oldu sümüksü akıntı ve adet sancısı gibi kasılmalar ağrılar 2 gün geçti test yaptım 2 çizgi çıktı akşamınada kan tahlili yaptım pozitif çıktı.

Hoşgeldiinnn burda herkes birbirine yakın dönemlerde hepimiz elikulağındayızda ben umudumu yitirdim bu ay çünkü sancım var ara ara yani gebe olan biri bu kadar yoğun yaşamaz yani habire geldimi diye bekliyorum yeni yılda bi sürpriz olur diyodum ama olmadı artık ocak ayını değerlendircez. Sen nezamandır deniyorsun bebiş çalışmalarını
canim hamilelik belirtileriyle adet olma belirtileri ayni diyolar.umudunu kaybetme.olmazsada bi sonraki ay var.2016 bizim yilimiz unutmayin:)

valla seni umutlandırmak istemem ama aynı şey bendede oldu sümüksü akıntı ve adet sancısı gibi kasılmalar ağrılar 2 gün geçti test yaptım 2 çizgi çıktı akşamınada kan tahlili yaptım pozitif çıktı.
aY İNŞALLAH CANIM YA BU AY ERKEN YUMURTLAMA OLDU DOKTOR SOYLEDI 14-15 ARALIKTA OLDU YUMURTLAMADAN 14 GÜN SONRA ADET OLMAM GEREKİYODU YANİ EN GEÇ DÜN OLMADIM BUGÜNDE OLMADIM GAYET KUP KURU TERTEMİZ SADECE AZ ÖNCE UFACIK Bİ SÜMÜKSÜ BEYAZ AKINTI OLDU. ARADA GAZ SANCISI GİBİ SANCI OLUYO VE GEÇİYO. GERÇİ SABAH İDRAR TESTİ YAPTIM AMA NEGATİF ÇIKTI :KK43:

Canlarım canınızı hiç sıkmayın 2016 hepimize şans getirecek inşallah.Ben 4 hafta 4 günlük hamileyim ve hepinize dua ediyorum.İnanıyorum Allahım herkese nasip edecek bu duyguyu.
canim hayirli olsun.allah kucaginada almayi nasip etsin.darisida bizim olsun:)

ben de alışamadım kafa dengi hiç bir arkadaşım da yok ağır bir şehir memur ruhlu ama memur da olamadım bursaya gitmeyi çok istiyoruz ya da samsun
insallah gonlunuze gore olur.ben izmirden geldim buraya.bizde izmire donmeyi istiyoruz ama ekmek parasi iste

insallah gonlunuze gore olur.ben izmirden geldim buraya.bizde izmire donmeyi istiyoruz ama ekmek parasi iste
öyle haklısın ben atansam gideceğiz :KK70: ama kpss den yüksek puan almam lazım ders çalışıyorum bakalım 22 mayısta sınava gireceğim hayırlısı

X