2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Ben tam bir yıl bekledim evet çoğunlukla umutla ama karamsarlığa düşmedim desem yalan olur
Her zaman hayırlı bir zamanda nasip et Rabbim diye dua ederdim
Bu zamanmis demek şükürler olsun hamileyim darısı olmayanların başına:anneadayı:
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah darısı bizlere inşallah :) duanı eksik etme bizlerden :) varmıydı belirtin nasıl öğrendin :)

Ben tam bir yıl bekledim evet çoğunlukla umutla ama karamsarlığa düşmedim desem yalan olur
Her zaman hayırlı bir zamanda nasip et Rabbim diye dua ederdim
Bu zamanmis demek şükürler olsun hamileyim darısı olmayanların başına:anneadayı:
ay inş darısı bizim başımıza hayırlarla dua et canım benim 1.5 yıldır olmuyır

Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah darısı bizlere inşallah :) duanı eksik etme bizlerden :) varmıydı belirtin nasıl öğrendin :)
amin canımm darısı başınıza inşallaah :)
belirtilerin dibini yaşadım resmen :KK70: kasıklarım çok fena canım batma bıçaklanma ağrı sızı şişlenme aklına ne gelirse :KK70::KK70:
bata 4 kala öğrendim canım rüyamda test yaptığımı gördüm pozitifti uyandığım gibi test yaptım gördüm ikinci çizgimi :)
kanda baktırdım
bata 4 kala 72
bata 2 kala 242
ikiz ihtimali bile var :emir_bebek::emir_bebek:

belirtilerin dibini yaşadım resmen :KK70: kasıklarım çok fena canım batma bıçaklanma ağrı sızı şişlenme aklına ne gelirse :KK70::KK70:
bata 4 kala öğrendim canım rüyamda test yaptığımı gördüm pozitifti uyandığım gibi test yaptım gördüm ikinci çizgimi :)
kanda baktırdım
bata 4 kala 72
bata 2 kala 242
Bende çook istiyorun ikizz ya var mı canım ailende ne güzel ya erkenden öğrenmişsin :)

kanda baktırdım
bata 4 kala 72
bata 2 kala 242
benim de canım sol kasığımda bıçak gibi batmalar mide yanması ara ara az da olsa mide bulantısı aşırı gaz hali...
ama pazartesi adetime 3 gün kala kan tahlili yaptırdım negatif çıktı yarına adet olmam lazım ama adet olacakmışım gibi de gelmiyor bakalım ne olacak

benim de canım sol kasığımda bıçak gibi batmalar mide yanması ara ara az da olsa mide bulantısı aşırı gaz hali...
ama pazartesi adetime 3 gün kala kan tahlili yaptırdım negatif çıktı yarına adet olmam lazım ama adet olacakmışım gibi de gelmiyor bakalım ne olacak
walla belirtilerin iyi canım o gaz yok mu o gaz :KK70: yedi bitirdi beni sürekli karnım şiş nasıl bişey arkadaş :KK70:
inşallah hamilesindir canım hayırlısıyla :)

walla belirtilerin iyi canım o gaz yok mu o gaz :KK70: yedi bitirdi beni sürekli karnım şiş nasıl bişey arkadaş :KK70:
inşallah hamilesindir canım hayırlısıyla :)
ay umutlarımı yitirmek istemiyorum ben de bakalım yarın adet olmazsam günüm geçerse umudum daha çok yeşerecek

Kizlar benim dunyalar tatlisi bir eltim var uc cocugu var istemeden oldu biri bi de ama o kadar nazik davranrki ben anlatmama ragmen bana ozen gosterr o konularda.. Ama arkadas cevremde yani herkesn cocugu var benden sonra evlenen herkesn fotolar bilmemneler hic mi akillarina gelmez diyorum ben iki ameliyat oldm yani bi dusununce benm bir skntimin oldugu asikarr.. Amannn iste dun o kadar cok agladimki icim hala sizliyor en cok da esimi mutlu etmeyi o haberi vermeyi o kadar cok istiyorumki
Canim emin ol arkadaslarinda bilerek yapmiyorlardir sadece sen bu konuda yarali oldugun icin biraz agir geliyor sana insallah Rabbim sanada o muhtesem duyguyu yasatacak

hülya canım evet onlarda bilerek yapmıyorlardır ama çok düşünceli bir dost da bulmak zorlaştı ben hem atanamadığım hem de bebek konusunda da sıkıntılar yaşadığımdan inan bir buraya giriyorum faceim vardı bir onu da kapatalı seneler oldu baktıkça üzülüyorum çünkü

merhaba arkadaslar bende 2016da bebek isteyen anne adaylarindan biriyim benide ekleyin beraber bekleyelim 3 aydir tedavi goruyorum pko var iki ay klomen ve catlatma ignesi denedik yumurta oldu ama tutmadi bu ay 5 gun igne vuruldum yumurtan iyi dedi bat 5 ocak dayanamadim bugun idrar testi yaptim negatif cikti biliyorum daha cok erken ama dayanamadim iste 3. haftada kasik agrim ve akintim oldu son 3 gundurde akinti ve asiri gaz var cok fena kizlarrr birde basim agriyo zaman zaman bunlar belirti olabilirmi acaba

ahh ahh o bilmedigin sehire ayak uydurmaya calisanlardan biri de benim.hic sevemedim ankarayi.memur ruhlu bi sehir.hatta guvercinleri bile memur ruhlu.sabah 8 aksam 5 calisiyolar.5 ten sonra guvercin goremiyosun ortalikta:)
Aynen canım. Kimi insanlar koşuşturmaya öyle dalmış ki bi merhaba bile zor dökülüyor dillerinden. Akşamı iple çekiyorum eşim gelsin de sohbet edelim diye. Offf anneme aileme olan özlemim de cabası tabiki bahsetmeye bile gerek yok ama buna da şükür Rabbim sağlık versin. Bi bebişimiz olsa da bize yoldaş olsa o miss kokusuyls herşeyleri unuttursa :KK33::KK33::KK61::KK68:

Merhaba arkadaşlar, benide aranıza alırsanız sevinirim. 1.5 yıldır anne olmak için bekliyorum. 2 kimyasal gebelik yaşadım bu süreçte. İnşallah 2016 da hem hamileliğimizi öğreniriz hemde bebeğimizi kucağımıza alırız. Yeni sene hepimize sağlık huzur güzellikler ve bebiş getirsin inşallah

buyrun gelin bende Bursadayım.Şehirimi hiçbir şehir ile değişmem herkesi bekleriz.
Bende Bursa'yı çok severim yakın akrabalarım orda yaşıyor sıklıkla giderim. İst. dan sonra hangi büyükşehirde yaşamak istersin deseler Bursa derim. Maneviyattan mıdır bilmem ama beni çekiyor orası kendimi iyi hissediyorum

Merhaba arkadaşlar, benide aranıza alırsanız sevinirim. 1.5 yıldır anne olmak için bekliyorum. 2 kimyasal gebelik yaşadım bu süreçte. İnşallah 2016 da hem hamileliğimizi öğreniriz hemde bebeğimizi kucağımıza alırız. Yeni sene hepimize sağlık huzur güzellikler ve bebiş getirsin inşallah
Hoşgeldin arkadaşımm:) :KK19:

Buarada yine sancıyla uyandım bugünüm zehir olcak inatlada yapmıyorum test falan gelcekse gelsin ya ara ara sancı çekmekten yoruldum :KK61:

Kızlar merhaba bugün bat ama adet olacağıma dair hiç bir belirti yok sabah idrar testi yaptım negatif doktorun dediğine göre yumurtlama 14-15 Aralıkta olmuş yumurtlama tarihine göre en geç dün adet olmam gerekmez miydi?

X