2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Ayyy canlarimm hayirlisii insallahh yaa.. Insallah olmustr bebegim simdi benim icimde bi yerlerdedir insallah hepimiz bir an once anne oluruz..

Yeni gelen arkadasim hayirlu olsun transferin.. Sorun neydi sizin kac yildir olmuyordu?? nerede tedavi gordunuz

canım 4 yıldır pko var sadece bende 2 denemem pozıtıftı dusuk nednelerım belırlenmedı yok yanı .. bu ucuncu olucak ınsallah evlatlarımı alırım kucagıma

Hayırlı akşamlar kızlar yazamadım ama okuyorum yazışmalarınızı takipdeyim nasılsınız :) testleri benim gibi negatif çıkan arkadaşlarım Allahdan umut kesilmez kırmızılar gelene kadarr hamiş adayıyız biz moral bozmak yok çalışmalara devam :)

Hayırlı akşamlar kızlar yazamadım ama okuyorum yazışmalarınızı takipdeyim nasılsınız :) testleri benim gibi negatif çıkan arkadaşlarım Allahdan umut kesilmez kırmızılar gelene kadarr hamiş adayıyız biz moral bozmak yok çalışmalara devam :)
Bende bekliyorum sabah ağrım oldu geçti şuan sadece göğüslerim şiş ve çok damarlı ama hemen coşup kendimi gaza getirmiycem çünkü gece ağrıyla uyanabilirim:KK5:

Adet döngüsünün tam ortasında yani 14. Gün kasık ağrısı ve hafif kanama yaşayan var mı... Kimsede duymadım bu kanama olayını...Bende 8 aydır falan var.

Bende bekliyorum sabah ağrım oldu geçti şuan sadece göğüslerim şiş ve çok damarlı ama hemen coşup kendimi gaza getirmiycem çünkü gece ağrıyla uyanabilirim:KK5:
İnşallah olmassın canım yeni yılla birlikte bebişe hoşgeldin sancılı ağrılarına elveda dersin :) bende ayın 2 sini bekliyorum :)

Canı
O pek normal bişey değil sanki doktora gittinmi düzensizlik olabilir
Canım kanama derken leke şeklinde. Bir gün sadece, ve çok az oluyor. Pembemsi. Doktor olabilir diyor. Yumurta çatladığında oluyormuş sanırım. Aslında iyi bişey,şuan korunuyoruz ama 1 ay sonra bu lekeye göre birliktelik günlerini ayarlamayı düşünüyorum. Benden başka yaşayan duymadım amao_Oo_Oo_O

Canı

Canım kanama derken leke şeklinde. Bir gün sadece, ve çok az oluyor. Pembemsi. Doktor olabilir diyor. Yumurta çatladığında oluyormuş sanırım. Aslında iyi bişey,şuan korunuyoruz ama 1 ay sonra bu lekeye göre birliktelik günlerini ayarlamayı düşünüyorum. Benden başka yaşayan duymadım amao_Oo_Oo_O
Gerçekten ilk kez duydum doğal ovulasyon testi yani ben hiç yasamadım ve ilk senden duyuyorum.

Kasiklarima dogru baski yapan gaz sancisi gobi birsey yasyrum ins bu adet olcamn sinyalu degildir

Ben tam bir yıl bekledim evet çoğunlukla umutla ama karamsarlığa düşmedim desem yalan olur
Her zaman hayırlı bir zamanda nasip et Rabbim diye dua ederdim
Bu zamanmis demek şükürler olsun hamileyim darısı olmayanların başına:anneadayı:

X