- 22 Temmuz 2014
- 30.036
- 26.829
bakalım canım inş hayırlısıyla bu haftasonuna kadar birkaç hamişimiz olacak gibiBen hülyadan bekliyorum ya sanki onda olumlu bişeyler var gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakalım canım inş hayırlısıyla bu haftasonuna kadar birkaç hamişimiz olacak gibiBen hülyadan bekliyorum ya sanki onda olumlu bişeyler var gibi
İnş 2016 annesi olursun bebeğin tutunmustur sanaBenım 8.günüm kızlar trasnferın yarın kan verıcektım ama kar yagıyor bayagı cumaya kalabılır bakalım 2016 annesı olabılıcekmıyım bende
ay hadi bakalm inş isminin yanına hamişi konduralım
hayırlısı olsun inşla da bebişin seninledir test sonucunu bildir ha isminin yanına ekleyelim ay hadi bakalım sevineceğiz peş peşe inş hepimiz de aminben test yapmadan takvimimi yaptın inşallah 9 ay kalır canım
Benım 8.günüm kızlar trasnferın yarın kan verıcektım ama kar yagıyor bayagı cumaya kalabılır bakalım 2016 annesı olabılıcekmıyım bende
Maşallah bizede umut oluyor inşallah duan kabul olurben test yapmadan takvimimi yaptın inşallah 9 ay kalır canım
Insallahh canmm rabbim yuzunu guldurdun bu seferrcanım 4 yıldır pko var sadece bende 2 denemem pozıtıftı dusuk nednelerım belırlenmedı yok yanı .. bu ucuncu olucak ınsallah evlatlarımı alırım kucagıma
İnşallah canım Allah bu sefer sana bağışlar bebeğinicanım 4 yıldır pko var sadece bende 2 denemem pozıtıftı dusuk nednelerım belırlenmedı yok yanı .. bu ucuncu olucak ınsallah evlatlarımı alırım kucagıma
Bende bekliyorum sabah ağrım oldu geçti şuan sadece göğüslerim şiş ve çok damarlı ama hemen coşup kendimi gaza getirmiycem çünkü gece ağrıyla uyanabilirimHayırlı akşamlar kızlar yazamadım ama okuyorum yazışmalarınızı takipdeyim nasılsınız :) testleri benim gibi negatif çıkan arkadaşlarım Allahdan umut kesilmez kırmızılar gelene kadarr hamiş adayıyız biz moral bozmak yok çalışmalara devam :)
O pek normal bişey değil sanki doktora gittinmi düzensizlik olabilirAdet döngüsünün tam ortasında yani 14. Gün kasık ağrısı ve hafif kanama yaşayan var mı... Kimsede duymadım bu kanama olayını...Bende 8 aydır falan var.
İnşallah olmassın canım yeni yılla birlikte bebişe hoşgeldin sancılı ağrılarına elveda dersin :) bende ayın 2 sini bekliyorum :)Bende bekliyorum sabah ağrım oldu geçti şuan sadece göğüslerim şiş ve çok damarlı ama hemen coşup kendimi gaza getirmiycem çünkü gece ağrıyla uyanabilirim
Canım kanama derken leke şeklinde. Bir gün sadece, ve çok az oluyor. Pembemsi. Doktor olabilir diyor. Yumurta çatladığında oluyormuş sanırım. Aslında iyi bişey,şuan korunuyoruz ama 1 ay sonra bu lekeye göre birliktelik günlerini ayarlamayı düşünüyorum. Benden başka yaşayan duymadım amaO pek normal bişey değil sanki doktora gittinmi düzensizlik olabilir
Gerçekten ilk kez duydum doğal ovulasyon testi yani ben hiç yasamadım ve ilk senden duyuyorum.Canı
Canım kanama derken leke şeklinde. Bir gün sadece, ve çok az oluyor. Pembemsi. Doktor olabilir diyor. Yumurta çatladığında oluyormuş sanırım. Aslında iyi bişey,şuan korunuyoruz ama 1 ay sonra bu lekeye göre birliktelik günlerini ayarlamayı düşünüyorum. Benden başka yaşayan duymadım ama