2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Ya öğlene kadarmış test gittim fos çıktı neyse öğrenemedik bugünde zaten hiç gebelik hissim yok regl olcak gibi demin sancı girdi çıktı. heran kırmızı kart görebilirim:KK16:

Ya öğlene kadarmış test gittim fos çıktı neyse öğrenemedik bugünde zaten hiç gebelik hissim yok regl olcak gibi demin sancı girdi çıktı. heran kırmızı kart görebilirim:KK16:
Hayirlisii insallah canm senin sonucunuda kendiminki kadar cok merak ediyorumm vallahii.. Hep boyle erken hisserdermison agrilarn baslarmi canm

Hayirlisii insallah canm senin sonucunuda kendiminki kadar cok merak ediyorumm vallahii.. Hep boyle erken hisserdermison agrilarn baslarmi canm
Bende çok meraklardayım kimden ne haber gelcek diye. İsterimki herkes mutlu olsun insan işin içine girince anlıyor. Ben hep regl öncesi sendrom yaşıyorum işte mutsuzluk vücut şişliği göğüs acıması karında doluluk ara ara sancı yani adetlerimde sancılı geçtiği için tuhaf gelmiyor bana heray regl olmaktan korkuyorum yine çok ağrım olcak kıvrancam diye. Genelde iğne vurunmadan iyileşemiyorum ya çocuğum olursa belki rahim gevşerde ağrım azalır bıktırıyo ya benim gibi çok sancılı geçiren pek görmedim

Kesinlikle cok haklisin canim bizde o zor sureci elimle Atlattik kimseye bahsetmedik bahsetmedigimiz halde neden cocuk yok kac sene gecti zamani coktan geldi geciyor gibi klişe Konuşmalar vs canım çok yanıyordu çocuklu hiçbir ortama Katılmak dahi istemiyordum ama inancımı hiçbir zaman kesmedim seni o kadar çok anlıyorumki o Yüzden hep duamda evlat sahibi olmak isteyenlere yer var vücudunu dinlendir tedavı aşamasında ve transferin olduğu gün kesinlikle uykunu iyi al kendini Rabb'ime emanet et canım inşallah Rabbim en kısa zamanda senin ve bütün kardeşlerimizin kucağını doldursun
amin canım. allah razı olsun.zaten bizi bizden başkası anlamaz. öncesinde bende evli olan insanlara nezaman çocuk yapacaksınız derdim. ne salakmışım.kendi başına gelmeden insan maalesef gerçekleri göremiyor.

Merhabalaarr diger topikk arkadasimm..biz burda arkadaslarla herseyin guzel olacagina inandik canim ins guzel haberlerimizi sirayla vercez birbirimize..senin icinde ins hic gerek kalmadam tedaviye bebegi sana bir supriz yapar gelir..
ahh ahh canım ağzın bal yesin inşallah:) kendiliğinden geleceğine ümidim çok yok ama umarım bu tedavimde bebeğime kavuşurum.

Önümüzdeki aylardan ümit kesmiyoruz her ne olursa olsun. Ya denk getirmek ne zormuş şu tek ilişkiyle hamile kalma durumları vardır ya filmlerde yani bana artık imkansıza yakın geliyor çok büyük şans. RABBİM hayırlısını versin. Bende son 3gün yani yaptırsammı bilmiyorum çıkar heralde. Regl belirtim dışında bişey olmadı her ay yasadığım şeyler yani göğüslerim şiş belim karnım dolu ara ara sancı hep var. Bugün hissizim sadece hani reglide olmuycak gibi ben bi gideyim sağlık ocağına olmazsa çünkü dişimde biraz apse yaptı yoksa bari ilaç kullanırım:KK69:
o tek seferde olanlar bi bize gelmiyor maalesef. eşim derki yıllarca kandırılmışız adamlar ceketini atsa hatun hamile kalıyor diye :) yalan külliyen yalan :)allahım bizi de en kısa zamanda anne yapsın inşallah

o tek seferde olanlar bi bize gelmiyor maalesef. eşim derki yıllarca kandırılmışız adamlar ceketini atsa hatun hamile kalıyor diye :) yalan külliyen yalan :)allahım bizi de en kısa zamanda anne yapsın inşallah
Benim eşimde pat diye hamile kalıcam sanıyordu çok şaşkın şuan:-)

Ay canm malesef var oyleleri cevremde korundugu halde hamile kalan bile var bu nasip meselesi galiba allah ol demeyince olmuyor iste.. Rabbim bizim icin olmazlari oldursun insallah

Etrafimda ne ailemde ne arkadaslarimda bnm yasadiklarimi yasayan yok herkes hemen hamile kaliyor.. Esim o kadar cok uzuluyorki 2.5 yil oldu evleneli kimseye birsey demiyoruz seviyesiz insanlarn cocugun olmuyor tavirlari vs sizlerde yadiyonuzfur illaki. cocuklu ortamlara giresim bile gelmiyor artik

Kızlar Allah hepinizin çocuk sahibi olma dileğini kabul etsin inşallah. umutlu olun illaki sizin de bebişiniz olacaktır. akışına bırakın kesinlikle stres yapmayın. ilişkiler stresli olunca sonrasında sperm yumurtanın etrafında dolanıp birleşmezmiş ne kadar doğru bilmiyorum ama stresin birçok konuda etkili olduğunu biliyoruz.

Ya bazen hiç dikkat etmeyen kötü alışkanlıkları olan ağır işler yapan folik asiti ağzına sürmemiş insanlarında çok sağlıklı bebekleri oluyor koca gün evde yatarsın tuvalete giderken bebeğin düşer kimisi hep ayakta kendini kollamaz tek damla kanaması bile olmaz yani biraz kısmet işi neden diye kendimizi heba etmek yerine beklemek gerekiyor

X