- 1 Ocak 2015
- 898
- 797
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canim ya..RAbbim tez zamanda bebislerimize kavuştursunöyle düşünme olmayınca da hamile kalınıyor canım bende vardı ama çıkmadı inş hamişsindir canım da yazarız senin adının yanına da hamiş diye
Hayirlisii insallah canm senin sonucunuda kendiminki kadar cok merak ediyorumm vallahii.. Hep boyle erken hisserdermison agrilarn baslarmi canmYa öğlene kadarmış test gittim fos çıktı neyse öğrenemedik bugünde zaten hiç gebelik hissim yok regl olcak gibi demin sancı girdi çıktı. heran kırmızı kart görebilirim
Bende çok meraklardayım kimden ne haber gelcek diye. İsterimki herkes mutlu olsun insan işin içine girince anlıyor. Ben hep regl öncesi sendrom yaşıyorum işte mutsuzluk vücut şişliği göğüs acıması karında doluluk ara ara sancı yani adetlerimde sancılı geçtiği için tuhaf gelmiyor bana heray regl olmaktan korkuyorum yine çok ağrım olcak kıvrancam diye. Genelde iğne vurunmadan iyileşemiyorum ya çocuğum olursa belki rahim gevşerde ağrım azalır bıktırıyo ya benim gibi çok sancılı geçiren pek görmedimHayirlisii insallah canm senin sonucunuda kendiminki kadar cok merak ediyorumm vallahii.. Hep boyle erken hisserdermison agrilarn baslarmi canm
Link atmayı bilmiyorumhaklısın canım kesinlikle link atsana canım
tamam canımLink atmayı bilmiyorum
Google dan kadınlar kulubu haftalık kilo verme yarışması yaz direk çıkar canım
amin canım. allah razı olsun.zaten bizi bizden başkası anlamaz. öncesinde bende evli olan insanlara nezaman çocuk yapacaksınız derdim. ne salakmışım.kendi başına gelmeden insan maalesef gerçekleri göremiyor.Kesinlikle cok haklisin canim bizde o zor sureci elimle Atlattik kimseye bahsetmedik bahsetmedigimiz halde neden cocuk yok kac sene gecti zamani coktan geldi geciyor gibi klişe Konuşmalar vs canım çok yanıyordu çocuklu hiçbir ortama Katılmak dahi istemiyordum ama inancımı hiçbir zaman kesmedim seni o kadar çok anlıyorumki o Yüzden hep duamda evlat sahibi olmak isteyenlere yer var vücudunu dinlendir tedavı aşamasında ve transferin olduğu gün kesinlikle uykunu iyi al kendini Rabb'ime emanet et canım inşallah Rabbim en kısa zamanda senin ve bütün kardeşlerimizin kucağını doldursun
ahh ahh canım ağzın bal yesin inşallah:) kendiliğinden geleceğine ümidim çok yok ama umarım bu tedavimde bebeğime kavuşurum.Merhabalaarr diger topikk arkadasimm..biz burda arkadaslarla herseyin guzel olacagina inandik canim ins guzel haberlerimizi sirayla vercez birbirimize..senin icinde ins hic gerek kalmadam tedaviye bebegi sana bir supriz yapar gelir..
inş canım hepimiz çok sevinirizahh ahh canım ağzın bal yesin inşallah:) kendiliğinden geleceğine ümidim çok yok ama umarım bu tedavimde bebeğime kavuşurum.
o tek seferde olanlar bi bize gelmiyor maalesef. eşim derki yıllarca kandırılmışız adamlar ceketini atsa hatun hamile kalıyor diye :) yalan külliyen yalan :)allahım bizi de en kısa zamanda anne yapsın inşallahÖnümüzdeki aylardan ümit kesmiyoruz her ne olursa olsun. Ya denk getirmek ne zormuş şu tek ilişkiyle hamile kalma durumları vardır ya filmlerde yani bana artık imkansıza yakın geliyor çok büyük şans. RABBİM hayırlısını versin. Bende son 3gün yani yaptırsammı bilmiyorum çıkar heralde. Regl belirtim dışında bişey olmadı her ay yasadığım şeyler yani göğüslerim şiş belim karnım dolu ara ara sancı hep var. Bugün hissizim sadece hani reglide olmuycak gibi ben bi gideyim sağlık ocağına olmazsa çünkü dişimde biraz apse yaptı yoksa bari ilaç kullanırım
Benim eşimde pat diye hamile kalıcam sanıyordu çok şaşkın şuano tek seferde olanlar bi bize gelmiyor maalesef. eşim derki yıllarca kandırılmışız adamlar ceketini atsa hatun hamile kalıyor diye :) yalan külliyen yalan :)allahım bizi de en kısa zamanda anne yapsın inşallah
bekliyorum canım mutlaka gel gitsin kilolar gelsin bebişlerrr:)tamam canım
haklısın canımbekliyorum canım mutlaka gel gitsin kilolar gelsin bebişlerrr:)
hehe ben de hemen hamile kalırım diyordum ama şuan ben de çok şaşkınımBenim eşimde pat diye hamile kalıcam sanıyordu çok şaşkın şuan
Regl olmadın değilmi henüz? Kanda kaç çıktıhehe ben de hemen hamile kalırım diyordum ama şuan ben de çok şaşkınım
Oran' dayım bende canımetimesguttayım sen
Ay canm malesef var oyleleri cevremde korundugu halde hamile kalan bile var bu nasip meselesi galiba allah ol demeyince olmuyor iste.. Rabbim bizim icin olmazlari oldursun insallaho tek seferde olanlar bi bize gelmiyor maalesef. eşim derki yıllarca kandırılmışız adamlar ceketini atsa hatun hamile kalıyor diye :) yalan külliyen yalan :)allahım bizi de en kısa zamanda anne yapsın inşallah