Yok canım çarşamba vereceğim insInşallah Allahım duuyyy. Senin ne olacak çok merak ediyorum kan verdinmi?
İnş hayırlı güzel haberini alır seviniriz canımbende ankaradayim canımyarın olsun diye bekliyorum şuan
Seninde batın 31di değilmi hepimizin yakın tarihler aynı anda hamişsek bebeklerimiz yaşıt olacak.ben yaptım ama negatif çıktı ama umudum kan testi sonucunu bekleyerek kaybetmeyeceğim onda da çıkmazsa artık umutla yeni aya inş diyeceğim
inş seviniriz canım hadi ya :) ben ankarada olduğumu hiç anlayamıyorum bazen 2 ay bir çalıştım işten çıktıktan sonra evden de çıkmıyorum ya bir nötr oldum hangi semttesin canım ne kadardır ankadardasın?İnş hayırlı güzel haberini alır seviniriz canımbende ankaradayim canım
evet canım 31 aralık hehe hepsi yaşıt olur ne güzel olur isim buluruz beraber ay ALLAH isteyen herkese yaşatsın amin hayırlarla beklemedeyizSeninde batın 31di değilmi hepimizin yakın tarihler aynı anda hamişsek bebeklerimiz yaşıt olacak.
Dikmendeyim canım ben doğma büyüme buradayım sen nerdesin seviyorum ben bu şehriinş seviniriz canım hadi ya :) ben ankarada olduğumu hiç anlayamıyorum bazen 2 ay bir çalıştım işten çıktıktan sonra evden de çıkmıyorum ya bir nötr oldum hangi semttesin canım ne kadardır ankadardasın?
İnşallah canım Allah gönlüne gore versineğer hamileysem tam evlilik yıldönümümüzde doğum yapacağım 3. senemizi doldurduğumuzda :)
ben etimesguttayım canım ben de seviyorum aslında ama işte pek kafa dengim yok bir de kpss stresi falan gezmek tozmak da olmuyor memur şehri ama bir memur olamadım diyorum ders çalışıyorum işte canım bir yandan onun için pek ankaradayım havasını yaşayamıyorum..Dikmendeyim canım ben doğma büyüme buradayım sen nerdesin seviyorum ben bu şehri
AMİN CANIM CÜMLEMİZİN İNŞİnşallah canım Allah gönlüne gore versin
inş sen de biz de seviniriz canım herkes heyecanla beklemede ben yarın ak kara öğreneceğim bakalım sonra sizlerden haberleri duyacağız hayırlısıyla seviniriz inş ALLAH'IM SEN HER ŞEYE KADİRSİNya kizlar benm bat 1 yada 2 si gibi ne zaman yapsamki idrar testinii.. Hala adet olcakmisim hissi gelmedi banaa insallah gelmez allahim icimde guzel bir his var
Aslında kizilay yakın bana dolmuşla 15 dakika canım bende çok cikmiyorum soğuk malum hava sınav derdim yok benim özel sektörde çalışıyordum ayrıldım ama şimdi iş arıyorum bakalım bulursa calisacagim insben etimesguttayım canım ben de seviyorum aslında ama işte pek kafa dengim yok bir de kpss stresi falan gezmek tozmak da olmuyor memur şehri ama bir memur olamadım diyorum ders çalışıyorum işte canım bir yandan onun için pek ankaradayım havasını yaşayamıyorum..
ben aslen tokatlıyım canım dikmen bayağı uzak sanırım birkaç kez kızılaya falan gittim sıhhıye pazarı falan öyle
BEN DE KPSS PEŞİNDEYİM CANIM TAŞERON OLARAK 2 AY ÇALIŞTIM AMA MUAMELEYE DAYANAMADIM ZORUMA GİTTİ DEDİM KIZIM SEN OTUR DERSİNE ÇALIŞ ŞİMDİ DERS ÇALIŞIYORUM HAYIRLISI BAKALIMAslında kizilay yakın bana dolmuşla 15 dakika canım bende çok cikmiyorum soğuk malum hava sınav derdim yok benim özel sektörde çalışıyordum ayrıldım ama şimdi iş arıyorum bakalım bulursa calisacagim ins
ya kizlar benm bat 1 yada 2 si gibi ne zaman yapsamki idrar testinii.. Hala adet olcakmisim hissi gelmedi banaa insallah gelmez allahim icimde guzel bir his var[/QUOTE varsa test yapan çıkar canım erken gebelik testi ile ama sen bilirsin
Ya ne güzel aynı zaman:) bende yapmadım daha çıkmaz diye ya cesaretim yok sen ne zaman yapcaksın? Kimisinin 3-4gün önce bile belli oluyor kimisininde reglden sonra yumurtlamaya göre seninde yumurtlaman 18ve 20si arasımıya kizlar benm bat 1 yada 2 si gibi ne zaman yapsamki idrar testinii.. Hala adet olcakmisim hissi gelmedi banaa insallah gelmez allahim icimde guzel bir his var