2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

bu hafta en azından bir tane hamişimiz çıkacak gibi geliyor ama ALLAH BİLİR tabii de umutla bekleyenlerimiz olunca insan daha çok umut ediyor

İnş hayırlı güzel haberini alır seviniriz canımbende ankaradayim canım
inş seviniriz canım hadi ya :) ben ankarada olduğumu hiç anlayamıyorum bazen 2 ay bir çalıştım işten çıktıktan sonra evden de çıkmıyorum ya bir nötr oldum hangi semttesin canım ne kadardır ankadardasın?

eğer hamileysem tam evlilik yıldönümümüzde doğum yapacağım 3. senemizi doldurduğumuzda :)

Dikmendeyim canım ben doğma büyüme buradayım sen nerdesin seviyorum ben bu şehri

ya kizlar benm bat 1 yada 2 si gibi ne zaman yapsamki idrar testinii.. Hala adet olcakmisim hissi gelmedi banaa insallah gelmez allahim icimde guzel bir his var

Dikmendeyim canım ben doğma büyüme buradayım sen nerdesin seviyorum ben bu şehri
ben etimesguttayım canım ben de seviyorum aslında ama işte pek kafa dengim yok bir de kpss stresi falan gezmek tozmak da olmuyor memur şehri ama bir memur olamadım diyorum ders çalışıyorum işte canım bir yandan onun için pek ankaradayım havasını yaşayamıyorum..
ben aslen tokatlıyım canım dikmen bayağı uzak sanırım birkaç kez kızılaya falan gittim sıhhıye pazarı falan öyle

ya kizlar benm bat 1 yada 2 si gibi ne zaman yapsamki idrar testinii.. Hala adet olcakmisim hissi gelmedi banaa insallah gelmez allahim icimde guzel bir his var
inş sen de biz de seviniriz canım herkes heyecanla beklemede ben yarın ak kara öğreneceğim bakalım sonra sizlerden haberleri duyacağız hayırlısıyla seviniriz inş ALLAH'IM SEN HER ŞEYE KADİRSİN

Aslında kizilay yakın bana dolmuşla 15 dakika canım bende çok cikmiyorum soğuk malum hava sınav derdim yok benim özel sektörde çalışıyordum ayrıldım ama şimdi iş arıyorum bakalım bulursa calisacagim ins

BEN DE KPSS PEŞİNDEYİM CANIM TAŞERON OLARAK 2 AY ÇALIŞTIM AMA MUAMELEYE DAYANAMADIM ZORUMA GİTTİ DEDİM KIZIM SEN OTUR DERSİNE ÇALIŞ ŞİMDİ DERS ÇALIŞIYORUM HAYIRLISI BAKALIM

Ya ne güzel aynı zaman:) bende yapmadım daha çıkmaz diye ya cesaretim yok sen ne zaman yapcaksın? Kimisinin 3-4gün önce bile belli oluyor kimisininde reglden sonra yumurtlamaya göre seninde yumurtlaman 18ve 20si arasımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…