- 22 Temmuz 2014
- 30.036
- 26.829
aaa memleketler yakınmış :) leblebisi çorumun ne güzel oluyorohh afiyett olsunn bendee yeni yeni tecrübe kazanıyorum ama sarmada iddalıyız bizde çorumlu olarak hemşeri sayılırz senle :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa memleketler yakınmış :) leblebisi çorumun ne güzel oluyorohh afiyett olsunn bendee yeni yeni tecrübe kazanıyorum ama sarmada iddalıyız bizde çorumlu olarak hemşeri sayılırz senle :))
güzeldirrr birsürü çeşitt leblebisi var ama ben pek düşkün değilim :) tokatın da yaprağı çook güzel oluyor yaaaaa memleketler yakınmış :) leblebisi çorumun ne güzel oluyor
evet incecik oluyorgüzeldirrr birsürü çeşitt leblebisi var ama ben pek düşkün değilim :) tokatın da yaprağı çook güzel oluyor yaa
şuna bakın
amin canım bebek kundaklarına bakıyorum örgü takımlar yapılmış ay ne güzeller gerçi ben örgü bilmiyorum ama bakması güzel :) ay böyle netten bakmaktansa kucağımızda olur hepimizin hayırlarla sağlıklı bir şekilde inş aminrabbim tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle bize de bu bal suratlıdan nasip et amin :)
amin amin canım rabbim hayırlısıyla tez vakitte hayırlısıyla kavuşturcak bebişlerimizi bağışlıcak inşallah. bende bugün lc waikikiden hamilelik üzeri bebek baskılı tunikler bluzlere baktım çokk güzellerdi yaa :))amin canım bebek kundaklarına bakıyorum örgü takımlar yapılmış ay ne güzeller gerçi ben örgü bilmiyorum ama bakması güzel :) ay böyle netten bakmaktansa kucağımızda olur hepimizin hayırlarla sağlıklı bir şekilde inş amin
:) hehe hamiş kalsak örgü bilen tüm arkadaşlara akrabalara örmeye başlayın diyeceğim annem çok heyecanlı olur ilk torunu olacak onun kaynanam da bir şeyler yapar ama annem daha fazla ilgili olacaktır annemin komşuları falan da offf offf bekleyeceğiz hayırlısı bakalımamin amin canım rabbim hayırlısıyla tez vakitte hayırlısıyla kavuşturcak bebişlerimizi bağışlıcak inşallah. bende bugün lc waikikiden hamilelik üzeri bebek baskılı tunikler bluzlere baktım çokk güzellerdi yaa :))
ayy canımm aynen öyle ben daha çok kendimden çokk belkide her iki tarafın ilk torunu olacak çook istiyorum müjdeli haberi vermeyi onlarda her aradıklarında açık açık sormasalarda istediklerini beklediklerini hissettiriyorlar :)):) hehe hamiş kalsak örgü bilen tüm arkadaşlara akrabalara örmeye başlayın diyeceğim annem çok heyecanlı olur ilk torunu olacak onun kaynanam da bir şeyler yapar ama annem daha fazla ilgili olacaktır annemin komşuları falan da offf offf bekleyeceğiz hayırlısı bakalım
aynen canım konuyu da açmak da istemiyorlar annemle daha rahat konuşuyorum ayaklarına patik giy diyor ...ay hazırlıklar yapacaklar heyecanla onlarda bizler de eşim de çok istiyor ama ben çok üzülecğeim için kendini de kaptırmak da istemiyor RABBİM HER ŞEYİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN HEPİMİZE İNŞ ZAMAN AZALMIŞTIR bebek içinayy canımm aynen öyle ben daha çok kendimden çokk belkide her iki tarafın ilk torunu olacak çook istiyorum müjdeli haberi vermeyi onlarda her aradıklarında açık açık sormasalarda istediklerini beklediklerini hissettiriyorlar :))
aminn canım benimm inşallah eşlerimizde bizden çokk istiyorlar tabi ama biz üzülmeyelim diye belli etmiyorlar hayırlısı hakkımızda :)aynen canım konuyu da açmak da istemiyorlar annemle daha rahat konuşuyorum ayaklarına patik giy diyor ...ay hazırlıklar yapacaklar heyecanla onlarda bizler de eşim de çok istiyor ama ben çok üzülecğeim için kendini de kaptırmak da istemiyor RABBİM HER ŞEYİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN HEPİMİZE İNŞ ZAMAN AZALMIŞTIR bebek için
amin cümlemizin hepimiz sevineceğiz inş bakalım günler geçtikçe hamişlerimizi ekleyeceğiz inşaminn canım benimm inşallah eşlerimizde bizden çokk istiyorlar tabi ama biz üzülmeyelim diye belli etmiyorlar hayırlısı hakkımızda :)
Ya bilemedim yapıpta negatif görmeyeyim diye yapmadım zaten belim kasıklarım sanki regl olcam gibi agrıyor ara ara kendimi regl olcak gibi hazırladım hatta diğer ay için plan yapıyorumBence idrarda da çıkabilir yaa
hem yeni yıl sevinci hem acaba hamilemiyim heyecanı yapmadım daha test falan tutucam kendimi regl geçerse yapcam ya sabredicem yapanlardan sonuçları bekliyoruz
İnşallah sonuç pozitif olur canimYa bilemedim yapıpta negatif görmeyeyim diye yapmadım zaten belim kasıklarım sanki regl olcam gibi agrıyor ara ara kendimi regl olcak gibi hazırladım hatta diğer ay için plan yapıyorum
Inşallah Allahım duuyyy. Senin ne olacak çok merak ediyorum kan verdinmi?İnşallah sonuç pozitif olur canim