Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de ben deYa yerim ben bu cicileriiii
Evet canim18 idi benim yaptım test öyle silik çizgi var di ki ben bile zor gördüm onun için kan testi yaptıracağım carsambaYa ne güzel aynı zaman:) bende yapmadım daha çıkmaz diye ya cesaretim yok sen ne zaman yapcaksın? Kimisinin 3-4gün önce bile belli oluyor kimisininde reglden sonra yumurtlamaya göre seninde yumurtlaman 18ve 20si arasımı
Hem bebeğin hemde kpssyi kazanırsınız 2016 yılı uğurlu gelsin sana insBEN DE KPSS PEŞİNDEYİM CANIM TAŞERON OLARAK 2 AY ÇALIŞTIM AMA MUAMELEYE DAYANAMADIM ZORUMA GİTTİ DEDİM KIZIM SEN OTUR DERSİNE ÇALIŞ ŞİMDİ DERS ÇALIŞIYORUM HAYIRLISI BAKALIM
AMİN CANIM İNŞ ALLAH RAZI OLSUNHem bebeğin hemde kpssyi kazanırsınız 2016 yılı uğurlu gelsin sana ins
Canm ben bu ay yumurtlama gunumu tespit edemedim 13. Gun basladim her gun cift cizgi cikti ama ayni koyulukta degil duzenli yapamadim ama genelde oyle oluyordu tam bat in ilk gunuden 4 hafta sayincada o gun yada bir onceki gun oluyodum.. ne zaman yapsakki yaa bilemedimm haftasonunu bekleyelm mi ayy cokk heyecanlandimYa ne güzel aynı zaman:) bende yapmadım daha çıkmaz diye ya cesaretim yok sen ne zaman yapcaksın? Kimisinin 3-4gün önce bile belli oluyor kimisininde reglden sonra yumurtlamaya göre seninde yumurtlaman 18ve 20si arasımı
Bende bunlardan var kızıma almıştım giydirmek nasip olmadı şimdi ara ara çıkarıp bakıyorum ümitle ve hasretle bekliyorumYa yerim ben bu cicileriiii
Canimm benimm insallah guzel gunlerde gelecekk aldiginn herseyii bebisine giydirceksin.. Birazdahaa sabir rabbim ins yuzunu guldurcekBende bunlardan var kızıma almıştım giydirmek nasip olmadı şimdi ara ara çıkarıp bakıyorum ümitle ve hasretle bekliyorum
İnş canım hepimizin guldursun yüzünü biliyorum gelecek yavrum kızım cennette beni bekliyor olur inşallah orda yavrum biliyorum Allahtan gelene boynum kıldan ince canım Rabbim benden daha çok sevmiş ne deyimCanimm benimm insallah guzel gunlerde gelecekk aldiginn herseyii bebisine giydirceksin.. Birazdahaa sabir rabbim ins yuzunu guldurcek
Olabilirkkizlarr bir kac gundr asiri gaz sancisi cekiyorum bu hamilelik belirtisi olabilir mi?
Senin yasadığının yanında bizimkiler hikaye geliyor. Cennette seni bekleyen evladın var Rabbim bu dünyadada nasip etsin yavrunu kucağına al sağlıklaBende bunlardan var kızıma almıştım giydirmek nasip olmadı şimdi ara ara çıkarıp bakıyorum ümitle ve hasretle bekliyorum
canım Allah kimseye yasatmasin tek dilegim bu hamile haberi alınca bile sevmiyorum dua ediyorum onlar için Allah sağlıkla kucağına nasip etsin diye bu bile acimi haffifletiyor hepimizin z alalım insSenin yasadığının yanında bizimkiler hikaye geliyor. Cennette seni bekleyen evladın var Rabbim bu dünyadada nasip etsin yavrunu kucağına al sağlıkla
Olabilir guzelimkkizlarr bir kac gundr asiri gaz sancisi cekiyorum bu hamilelik belirtisi olabilir mi?
Adet olmadiysan ümit vardır benceOvülasyon testi de yaptım bugün hep çift koyu kırmızıları yakalarsan genelde gebeliğe işaretmiş ama bende bu ay bişey yok galiba silik çıktı test önümüzdeki ay çalışmalara devamm :)))