- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
SAĞLIKLA büyüt oğlunu canım gözün aydın .allah analı babalı büyütsünMerhaba canım şükür doğum yaptım. Covıd oldum covıd olunca 38.hafta bebegı rıske atmamak için sezaryen yaptılar. Bir haftalık olduk. Çok şükür şimdi ikimizde iyiyiz. Doğumda seni unutmadım tabiki burdaki rumuzunla dua ettim sana dainşallah en kısa zamanda seninde güzel haberini alalım canım
Allahim vesile kilsin stres lisindir simdi hersey olacagina variyor bosverBen iyiyim sen nasılsın çocuklar ve eşin nasıl. Tüp bebek tedavisi ne devam ikinci yumurta toplama yapılacak pazartesi günü olur sanırım.aynaa dan uzun zamandır ses soluk yok. Herkes iyidir inşallah
Amin insAllah. Allah iyilik versin. Dediğin gibi hersey olcagına varıyor.... Yumurtalarda gerileme olmuş onun için toplama iptal edildi. Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda. GörüşürüzAllahim vesile kilsin stres lisindir simdi hersey olacagina variyor bosver)
Biz Iyiyiz sukur
Hayirlisi insAllah guzel haberlerle insAllah AminAmin insAllah. Allah iyilik versin. Dediğin gibi hersey olcagına varıyor.... Yumurtalarda gerileme olmuş onun için toplama iptal edildi. Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda. Görüşürüz
Hayırdır ne oldu Bi sıkıntı yok demi. Şimdi nasılsınmerhaba arkadaşlar artık 2021 için yeni liste hazırlamaklazım uzun zamandır girmedim kayınvalimdem yanımdaydı kendimde de değildim biraz nasılsınız?
iyiyim canımkardeşim uzaktan eğitimdeydi bilgisayar ona lazımdı kayınvalidem yanımda 4 aydır telefonu da elime çok alınca iyiki şu telefonlar vardı demeye başlıyor iyice uykuya verdim kendimi de o zaman canım sıkıntı yok çok şükür... az kaldı gitmesine artık aldım bilgisayarı üzerime..Hayırdır ne oldu Bi sıkıntı yok demi. Şimdi nasılsın
Seni sormali bende uzun zamandir ayna da yok diyordumiyiyim canımkardeşim uzaktan eğitimdeydi bilgisayar ona lazımdı kayınvalidem yanımda 4 aydır telefonu da elime çok alınca iyiki şu telefonlar vardı demeye başlıyor iyice uykuya verdim kendimi de o zaman canım sıkıntı yok çok şükür... az kaldı gitmesine artık aldım bilgisayarı üzerime..
iyiyim canım tedavi için ankaraya gideceğiz bahçeciye işte gülüm bakalım ne diyecekler..Seni sormali bende uzun zamandir ayna da yok diyordum
Hayirlisi insAllah canim insAllahiyiyim canım tedavi için ankaraya gideceğiz bahçeciye işte gülüm bakalım ne diyecekler..
ŞİMDİ 2021 İÇİN YENİ LİSTE
1.@aaynaa
2021 için listeye katılmak isteyenleri bekliyorum listeme...
124 tane hamiş haberi duyurduk konumuzda...
eklerim canımhoşgeldin artık bizim senemiz bu senedir inşallah amin..@aaynaanasulsin canım beni ekleyebilirsin
Amin canım ben 2020 yi gene düşük yaptım dış gebelik bu sene olur insallah isteyen herkesin olsuneklerim canımhoşgeldin artık bizim senemiz bu senedir inşallah amin..
inşallah canım seviniriz hayırlısı ile sağlıcakla gülüm bu kadar sabrın sıonu selamettir inşallah amin birbirimize destek olalım...Amin canım ben 2020 yi gene düşük yaptım dış gebelik bu sene olur insallah isteyen herkesin olsun
her zaman dünya da olmayan yok canım anne ve baba olarak çocuklarımızıiyi yetiştirip hayırlı sağlıklı olmasını dileyp vicdanlı birer evlatlar olmasını dileyeceğiz inşallah amin..18 martta inşallah bebeğimi kucağıma alacağım. cok heyecanlı olmamın yanı sıra çok endişeliyim. Canımdan bir parça, küçük bir beden ve korkunç bir dünya...
Allah Bi avazda kurtarsin insAllah18 martta inşallah bebeğimi kucağıma alacağım. cok heyecanlı olmamın yanı sıra çok endişeliyim. Canımdan bir parça, küçük bir beden ve korkunç bir dünya...