- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
Zaman her şeyin ilacı.. Dua her kapının anahtarı.. Selamet her sabrın sonu... Zor günler geçecek canım Ya Sabır...evet canım rahatsızdı kilosu vardı kalp krizinden aniden vefat etti..ALLAH'IM mekanını cennet eylesin inşaallah amin..kendimi biraz yalnız hissediyorum ev çok sesszi oluyor işte birkaç hafta sonra kaynanamı getiririm artık öyle bilmiyorum bakalım ne olacak
Ben pek hatırlayamadımSelam kızlar burada çoookk eskiden tanıdığım arkadaşlar var beni hatırlayan var mı pekievlat bekleyen herkesin kucağı dolsun inşallah dualarım sizinle❤
Ben de seni hiç hatırlayamadım öğretmen hanımBen pek hatırlayamadımkimdin ki sen canım ya nasılsın ikili test vaktin gelmiş. Yaptırcan mı?
Allah bi avazda kurtarsinBen de seni hiç hatırlayamadım öğretmen hanımoğlumda yaptırmadım bunda da düşünmüyorum canım. İkinci bebede daha da sakin oluyor insan. Bi kalp atışını duydum Bi cinsiyetini öğrenmeye bir de doğuma giderim diyorum şaka Bi yana testleri düşünmüyorum canım nasipse 20. Haftadan sonra detaylı usg daha önemli bence onu yaptıracağım
Amin tüm anne ve bebeklerini inşallah canımAllah bi avazda kurtarsin
Dogru söylüyorsun canım bencede en mühim olanı detaylı ultrason. Hayırla saglıcakla gelsin miniğin. Hayırlı evlat olsun inşallahBen de seni hiç hatırlayamadım öğretmen hanımoğlumda yaptırmadım bunda da düşünmüyorum canım. İkinci bebede daha da sakin oluyor insan. Bi kalp atışını duydum Bi cinsiyetini öğrenmeye bir de doğuma giderim diyorum şaka Bi yana testleri düşünmüyorum canım nasipse 20. Haftadan sonra detaylı usg daha önemli bence onu yaptıracağım
Merhaba, az kalmış doğuma şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum. Deisen birsey yok bende herkese selamlar.Dogru söylüyorsun canım bencede en mühim olanı detaylı ultrason. Hayırla saglıcakla gelsin miniğin. Hayırlı evlat olsun inşallah
Canım gün sayıyoruz artık zor geciyo hareketlerim epey kusutlandı. Sen nasılsın canım?kızlar ne yapıyorsunuz?
Merhaba canım çok çok tesekkür ederim.En kısa zamanda hayırlı haberlerinizi alalım inşallahMerhaba, az kalmış doğuma şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum. Deisen birsey yok bende herkese selamlar.
Başın sağolsun canım rabbim mekanını cennet eylesin.Allah rahmet eylesin . Canım Allah seni hiç ummadığın anda gönlünden geçenlerle sevindirsin inşallah . Bolca sabır dayanma gücü versin Allahinşaallah canım bakalım nasip senden sonra benim de 2 tüp bebeğim oldu ...
bekliyorum ALLAH'IM inşaallah hayırlısı ile sağlıcakla beni de sevindirir 3 ay önce annemi de kaybettim canım yetimdim öksüz de oldum hayırlısı ile sağlıcakla evladım olursa hüznümü onunla unuturum diyorum bana duanı eksik etme canım..
Grubun yöneticisi girmiyor 1 haftadirBenide gruba alirmisiniz
Interneti yoktur heralde girdigi zman bni ekler insGrubun yöneticisi girmiyor 1 haftadir
Seni sormali oglan buyudumu nekadarlik olduMerhabalar ablalar nasılsınız çok uzun zaman oldu girmeyeli
Merhaba canım nasılsın ? Ufaklik büyüdü mü? Nasıl gidiyo? Biz iyiyiz şükür son haftalarımız bekliyoruz miniğimiziMerhabalar ablalar nasılsınız çok uzun zaman oldu girmeyeli