Evette herkeste bi rahatliköyle biraz daha beklemek en iyisi..
ortalık düzelmeye başlıyor insan seviniyor bu duruma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evette herkeste bi rahatliköyle biraz daha beklemek en iyisi..
ortalık düzelmeye başlıyor insan seviniyor bu duruma
Canım benim oluruz tabi. Allahım sabırlar verdin . Mekanı cennet olsun anneciğinin..mübarrk günde vefat etti Seher teyze .çok üzgünüm arkadasımarkadaşlar cuma günü annemi kalp krizinden kaybettim çok perişanız bugün evime döndüm annemin adı seher ona bir fatiha okur musunuz?
hayatı hastalıklarla geçti ALLAH anneme rahmet eylesin ALLAH mekanını cennet eylesin inşallah ALLAH imanlı olarak ölmüş kullarından eylesin bizler de öldüğümüzde imanlı ölenlerden olalım inşallah amin...
Canım rahim duvarı adete yakın kalınlasır ancak hamile isen bebek daha iyi tutunsun diye daha cok kalınlasır..allah gönlüne göre versinKizlar merhaba gebelikten ve kasik agrilarimdan suphelendigim icin bugun doktora gittim. Adetime 6gun falan kaldigi icin kan testi yaptirdim sonuc yarin cikacak. Ultrasonda zaten simdiden bi sonuc cikmazmis pek ama doktor agrilarimdan suphelendigi icin vajinadan ultrason bakti rahim duvari kalinlasmasi var dedi? Bu ne demek tam olarak bilen var mi soramadim doktora testi bekliyorum
Abla karın bölgesi yağlı olduğu için dikişlerde açıklık olabiliyor eşimin teyzesinin de öyle oldu o da tekrar ameliyat olacak Allah beterinden korusun inşallahEsimin
Koronodan kontrol leri aksadi. Karin bolgesinde dikişlerinde aciklik var tekrar ameliyat olacak işte onu bi atlatsak yaptiricam insAllah dedigin dogru ama nekadar tez okadar iyi katiliyorum
Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin Allah sizlere sabır versin inşallah mekanı cennet olsunarkadaşlar cuma günü annemi kalp krizinden kaybettim çok perişanız bugün evime döndüm annemin adı seher ona bir fatiha okur musunuz?
hayatı hastalıklarla geçti ALLAH anneme rahmet eylesin ALLAH mekanını cennet eylesin inşallah ALLAH imanlı olarak ölmüş kullarından eylesin bizler de öldüğümüzde imanlı ölenlerden olalım inşallah amin...
ALLAH RAZI OLSUN canım anneme bir fatiha okursanız sevinirimÇok üzüldüm Allah rahmet eylesin Allah sizlere sabır versin inşallah mekanı cennet olsun
Okumaz olurmuyum canim yaarkadaşlar cuma günü annemi kalp krizinden kaybettim çok perişanız bugün evime döndüm annemin adı seher ona bir fatiha okur musunuz?
Yok canim ondan degil saniyoruz pratisyen doktor atiyor dikisi kaydirmami yapmis becerememis işte oyle zannediyorum cunku esim ameliyat olunca da hastaneden cikarken orda sislik vardi hafif ozaman hemen ameliyat oldugu gun kalkip yurudu vs zorlandi galiba ben oyle dusunuyorum .Abla karın bölgesi yağlı olduğu için dikişlerde açıklık olabiliyor eşimin teyzesinin de öyle oldu o da tekrar ameliyat olacak Allah beterinden korusun inşallah
Canım benim, tedavini yazardın bende cok yazmıyrm nadiren bakıyorum artık buraya, cok üzgünüm ne diyebilirim anne yeri başka bir an kötü oldum Allahım sabırlar versin canım başın sağ olsun hepimizin gideceği yer orasıALLAH RAZI OLSUN canım anneme bir fatiha okursanız sevinirim
ALLAH RAZI OLSUN canım inşallah anneciğimin mekanı cennet olur günahları affolur inşallah aminCanım benim, tedavini yazardın bende cok yazmıyrm nadiren bakıyorum artık buraya, cok üzgünüm ne diyebilirim anne yeri başka bir an kötü oldum Allahım sabırlar versin canım başın sağ olsun ☹ hepimizin gideceği yer orası
Allahın izniyle umarım bu tedavide hayırlı habere ulasırsın, gönlüne bıraz dayanma gücü olsun bebeğin.. Bende bugunlerde baslıcm yeni tedavıye.ALLAH RAZI OLSUN canım inşallah anneciğimin mekanı cennet olur günahları affolur inşallah amin
hayirlisi Rabbim vesile kilsin insAllahAllahın izniyle umarım bu tedavide hayırlı habere ulasırsın, gönlüne bıraz dayanma gücü olsun bebeğin.. Bende bugunlerde baslıcm yeni tedavıye.
canım senınde hayırlı olsun tedavın. aynanın ve senın guzel haberlerınızı alalım ınsallahAllahın izniyle umarım bu tedavide hayırlı habere ulasırsın, gönlüne bıraz dayanma gücü olsun bebeğin.. Bende bugunlerde baslıcm yeni tedavıye.
Canım başın sağ olsun Allah sabır versin. Mekanı cennet olsun inşallahALLAH RAZI OLSUN canım inşallah anneciğimin mekanı cennet olur günahları affolur inşallah amin
Sağol canım, regl beklıyorum olmadı, Bugünlerde gitmem lazımdı, sen nasılsın cinsiyet belli oldumu.. İnşallah ayna ile ikimiz kaldık bu topikte. Temmuzda doğumgünüm hayırlı haber bır hedıye olur benim için.canım senınde hayırlı olsun tedavın. aynanın ve senın guzel haberlerınızı alalım ınsallah
Test yaptın mı belki ondan gelmiyo adett inşallah öyledir dogum günü hediyedi olur sanaSağol canım, regl beklıyorum olmadı, Bugünlerde gitmem lazımdı, sen nasılsın cinsiyet belli oldumu.. İnşallah ayna ile ikimiz kaldık bu topikte. Temmuzda doğumgünüm hayırlı haber bır hedıye olur benim için.
Yok be canım mayıstada öle oldu tam ümitlendık 7.gun olduTest yaptın mı belki ondan gelmiyo adett inşallah öyledir dogum günü hediyedi olur sana
ben umutsuz degılım hayırlısı olsun canımYok be canım mayıstada öle oldu tam ümitlendık 7.gun oldu