- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.952
Saol canım bır an önce baslasam güzel olur agrım var gunlerdırben umutsuz degılım hayırlısı olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canım bır an önce baslasam güzel olur agrım var gunlerdırben umutsuz degılım hayırlısı olsun canım
Adet agrısı mı? Canım bence test yapmalısın kac gun gecti?Saol canım bır an önce baslasam güzel olur agrım var gunlerdır
Okudum canım benimALLAH RAZI OLSUN canım anneme bir fatiha okursanız sevinirim
Allah kolaylık versin abla tez zamanda atlatırsınız inşallahYok canim ondan degil saniyoruz pratisyen doktor atiyor dikisi kaydirmami yapmis becerememis işte oyle zannediyorum cunku esim ameliyat olunca da hastaneden cikarken orda sislik vardi hafif ozaman hemen ameliyat oldugu gun kalkip yurudu vs zorlandi galiba ben oyle dusunuyorum .
O bisey degil ya biz neler gorduk Allah im beterinden korusun. Insanoglu ne garip neye sukrediyor iste ne yapican bunada sukur Rabbimin vardir bildigi
ALLAH RAZI OLSUN canımOkudum canım benim
CanimALLAH RAZI OLSUN canım
Aminnnn Aminnn AminnnAllah kolaylık versin abla tez zamanda atlatırsınız inşallah
daha iyiyim canım..Canim
Daha iyisindir insAllah
Allah im kucagini doldursun hayırlısıyla daha da iyi oldaha iyiyim canım..
InsAllah hepinizin diger kizlarinda AMİNAllah im kucagini doldursun hayırlısıyla daha da iyi ol
AMIN
ALLAH RAZI OLSUN canım benim sağolasın sen nasılsın eşinin kontrolleri ne durumdaAllah im kucagini doldursun hayırlısıyla daha da iyi ol
AMIN
Pandemi gecsin iyice azalsin sonra gidicezALLAH RAZI OLSUN canım benim sağolasın sen nasılsın eşinin kontrolleri ne durumda
Evvet bol bol dua zamanı canım heyecanını paylasıyoruzçarşambaya transferim var kızlar..
ALLAH RAZI OLSUN canım evet dualarınıza çok ihtiyacım varEvvet bol bol dua zamanı canım heyecanını paylasıyoruz
İyi abla çok şükür ben hep kendim idare edicem dedim kimseden destek almadan bebeğim beni üzmüyo ben de daha dirençli olmaya çalışıyorum herşey de pes etmiyorum eşim akşamları geç geliyor erken geldiğin de o destek oluyor.Aminnnn Aminnn Aminnn
Bebisin nasil bizim cok uyku sorunumuz oluyo bi gun iyiyse 1 hafta yyyyyyoooooookkkk uyku yok
Yastigi gorunce agliyo bazen hep oyun oyun istiyo
Dualarım seninle Allahım kucağını doldursun inşallahçarşambaya transferim var kızlar..
Uyumazsa benimki hep agliyor aglamasa sorun yokta isterse hiç uyumasinİyi abla çok şükür ben hep kendim idare edicem dedim kimseden destek almadan bebeğim beni üzmüyo ben de daha dirençli olmaya çalışıyorum herşey de pes etmiyorum eşim akşamları geç geliyor erken geldiğin de o destek oluyor.
Bizim de uyku sıkıntılı oluyor bazen ben de zorlamıyorum uyursa uyur uyumazsa yapcak bişey yok
Dualarim seninle canim insAllah ❤ALLAH RAZI OLSUN canım evet dualarınıza çok ihtiyacım var