Hayırlısı olsun aynacim belki kendiliginden gelir Allah nasip etmisse insAllahinşallah canım 15 güne kaynanamı bırakacağız nasipse memlekete...
ben de artık adeti bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun aynacim belki kendiliginden gelir Allah nasip etmisse insAllahinşallah canım 15 güne kaynanamı bırakacağız nasipse memlekete...
Ooo masAllah 4 aylik olucan nerdeyse yarilayacaksin az kaldi❤ooo masallah masallah kuzuma hayırlı olsun canım.iyi düşünmüşsünüz. 2 yaşından önce yaptırmanızda cok ıyı olmus hıc bırsey hatırlamayacak.
Hadi hayırlısıyla bitanem öümkünde sonraki 9 ay gelmesininşallah canım 15 güne kaynanamı bırakacağız nasipse memlekete...
Anladım canım hayırlısıyla şnşallah hazşranda biter de baslarsınızBasllayamadık vürüs ten dolayı ortalık durulana kadar beklemedeyiz bakalım nasip
İki haftavar daha bana zaman gecmiyorOoo masAllah 4 aylik olucan nerdeyse yarilayacaksin az kaldi❤
haftaya götüreceğiz canım kaynanamı kaynımlar gelecek memlekete bize de ev görmeye geleceklerini söylüyorlar..Hadi hayırlısıyla bitanem öümkünde sonraki 9 ay gelmesin
kışın yine gelecek ondan kaçmak yok :)Hadi hayırlısıyla bitanem öümkünde sonraki 9 ay gelmesin
Canım adetin 19-21 günleri arasında oluyır. Oyle olursa dersiniz bu hafta su iş var haftaya gelin falan filan.haftaya götüreceğiz canım kaynanamı kaynımlar gelecek memlekete bize de ev görmeye geleceklerini söylüyorlar..
inşallah tam transfer zamanı gelmezler senin transfer adetin kaçıncı gününde oldu canım kaç gün sonra
Şimdiden bu stresiyasamq ya müsait değiliz dersiniz olur biter . Lütfen aklından cokar bunları.haftaya götüreceğiz canım kaynanamı kaynımlar gelecek memlekete bize de ev görmeye geleceklerini söylüyorlar..
inşallah tam transfer zamanı gelmezler senin transfer adetin kaçıncı gününde oldu canım kaç gün sonra
evet işimiz var derim canım bakalım adet günüm ne zamana gelecek doğum kontrol hapı çtiğim için gecikir mi bilmiyorum adetCanım adetin 19-21 günleri arasında oluyır. Oyle olursa dersiniz bu hafta su iş var haftaya gelin falan filan.
yok yok takmıyorum canım ya aklıma...Şimdiden bu stresiyasamq ya müsait değiliz dersiniz olur biter . Lütfen aklından cokar bunları.
Geciikirevet işimiz var derim canım bakalım adet günüm ne zamana gelecek doğum kontrol hapı çtiğim için gecikir mi bilmiyorum adet
Ne zMandı noröalde adetin belki 3-5 gün gecikir. Bırakmadın değil mi ilacı?evet işimiz var derim canım bakalım adet günüm ne zamana gelecek doğum kontrol hapı çtiğim için gecikir mi bilmiyorum adet
yok ilacı hiç bırakmadım 5 gün daha içeceğim normalde 9 haziranda adet olmam lazım canımNe zMandı noröalde adetin belki 3-5 gün gecikir. Bırakmadın değil mi ilacı?
gecikirse iyi olur şu kaynmgili gönderdikten sonrasına transferim olur inşallah amin bu sefer gizlemek için elimden geleni yapacağımGeciikir
Süpersin aferin canım. İlk günlerdeki gibi etkilemiyor değil mi? İlacta kac tane var?yok ilacı hiç bırakmadım 5 gün daha içeceğim normalde 9 haziranda adet olmam lazım canım
ilaçta 21 tane var canım biraz daralma yapıyor ama ilk başlardaki kadar deil canım nasipse çarşamba kaynanamı götürüyoruz az kaldı şimdi tam tedavi zamanı dinlenerek uzanırım uyurum falan yok bir de onunla ilgilenerek olmaz..Süpersin aferin canım. İlk günlerdeki gibi etkilemiyor değil mi? İlacta kac tane var?
Oh iyi iyi süper . Kaynn gil bi gece kalacakmış cok değil sevindim. Kalp atısı 6+2 den sonra duyuluyor ultrason cihazının iyi olmasına da baglıilaçta 21 tane var canım biraz daralma yapıyor ama ilk başlardaki kadar deil canım nasipse çarşamba kaynanamı götürüyoruz az kaldı şimdi tam tedavi zamanı dinlenerek uzanırım uyurum falan yok bir de onunla ilgilenerek olmaz..
işte bir gün kaynımgil öğleden sonraya doğru gelp ertesi gün de kahvaltıdan sonra giderler..