2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

evet donmuşlarda şans daha yüksek diyorlar şimdi doğum kontrol hapı ve vitamin kullanıyorum doğum kontrol hapı şaftımı kaydrdı çok gerginim bugün 5. gün bakalım umarım geçeçektir ..
ALLAH hayırlarla sağlıcakla evatlarımıza kavuşmayı nasip etsin canım çok bekledik gerçekten de ..
şu illet salgın da ALLAH'IN izniyle ortadan temizlenir inşallah da rahat nefes alrız..
senin kontrol ne zaman canım iğne falan sen ne kullanıyorsun şuan
 
Canım şu mübarek gün allah duaşarımızı kabul etsin inşallah bu tedavide sende bebeğine kavus.
ben kan sulandırıcıiğne ce vitamin kulkanıyorum canım
 
Canım şu mübarek gün allah duaşarımızı kabul etsin inşallah bu tedavide sende bebeğine kavus.
ben kan sulandırıcıiğne ce vitamin kulkanıyorum canım
hayırlısıyla inşallah canım benim..
dualarımız hayırlarla sağlıcakla YÜCE MEVLAM kabul etmiştir inşallah gün sayacağız artık adeti bekleyeceğiz..
 
Canım şu mübarek gün allah duaşarımızı kabul etsin inşallah bu tedavide sende bebeğine kavus.
ben kan sulandırıcıiğne ce vitamin kulkanıyorum canım
Maşallah takvimini görünce sevindim bizede umut oldun bizlerde bir takvim yaparmıyız
Bende ıkıncı deneme de şükürler olsun tedavimde donduruldu şu an ve tekrar deneyeceğiz duruma göre hareket edilecek, size yazayım dedim şükür biraz aşama kaydettik gibi.
 
Yaaa kuzum benim tabiki olacak ben ne kadar umutsuz bir vakaydım bilmiyorsun tabi. Allah izin verirse olacak insallah. Nerde yaptırıyorsun tedavıyı? Kac embriyo var? Kacıncı gün embriyosu? Ne zaman transfer olacaksın? Çok sevindim canım en zor asamaları atlatmışsın.
 
Şu an transfer olmuyorum gelcek ay sanırım tekrar toplama hatta taze transfer olucam zaman ne gösterir bilemiyorum şimdilik böyle.
Devlete gittim ama bu sefer farklı bir hastaneye gittim ve donduruldu 2 iyi kalite 1tane geriden gelen var besinci gün embriyosu. takviyelere devam ettm sadece birazda arısutu bal polen yesem cok iyi olurdu tedavı ıcın cok önemli ama ben kullanamadım.
 
2020 listemizin ilk hamişini eklemiş bulunmaktayım listemize limoncuğumun ayağı uğurlu gelecek inşallah peş peşe gelir inşallah listeyi kontrol de etmedim çoktandır vardır bir hamiş daha belki
 
Abla cinsiyeti belli mi ne durumdasın bulantın falan nasılsın?
Canım bulantılarım gecti. Doktor kıza benziyor dedi ama henüz kesin konusmak için eeken dedi. İkili test sonucunu bekliyoruz. Ölçümler güzel cuktı. Cok cabuk yorulmak ve bas agrışarı dısında iyiyim. Sen nasılsın. Bebiş nasıl?
 
Ayyy Allah im hayirli evlat eylesin vatana millete anasina babasina hayirli evlat nasip etsin
Hepsi evlat kiz erkek farketmez ama kiz evlat baska insanin eli ayagi oluyo bi yastan sonra benimki 10 yaşın da kardesiyle ilgilenir ufak tefek is yapar . Hepsi evlat erkek kiz saglikli olsunda gerisi bos cokkkkk cokkk sevindim test sonuçların guzel ciktigina artik biraz psikolojik olarakta rahatlarsin bundan sonra daha sakin gecer.
Nediyelim darisi diger kizlara insAllah hepsine Rabbim hayirli evlatlar nasip eylesin Amin Amin Aminbu mubarek arefe gununde Rabbim dualarinizi kabul etsin kizlar insAllah
 
Rabbim duaları nizi kabul etsin hayirli saglikli evlatlar nasip eylesin isteyen herkese.
BAYRAMINIZ SIMDIDEN MUBAREK OLSUN
Bu buruk bayram insAllah bi daha olmaz nediyelim bunada sukur
 
Amin amin canım inşallah rabbim isteyen herkese versin tabi ama öok bekleyen cok emek verenlere daha önce versin inşallah . Dediğin gibi hepsi evlat allah hayırlısını versin yeter ki. Rahatlar mıyım o zor kuzum ya maalesef hep diken üstündeyim keske rahatlamayı becerebilsem
 
Allah kucağınıza almayı nasip etsin çok kustununux mu acaba serum alacak kadar. Kaçıncı haftada geçti
 
Dikkatli olda gerisi hayirlisi
Ama bundan gerisi kolay olacak insAllah
 
Allah kucağınıza almayı nasip etsin çok kustununux mu acaba serum alacak kadar. Kaçıncı haftada geçti
Çok tesekkür ederim amin hepimizin inşallah.çok kusmadım toplamDa 6-7 kez.ama benim ikizdi birşnin gelişimi durunca bulantım azaldı.10. Haftadan itibaren rahatladım büyük ölcüde.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…