Çok geçmiş olsunÇok tesekkür ederim amin hepimizin inşallah.çok kusmadım toplamDa 6-7 kez.ama benim ikizdi birşnin gelişimi durunca bulantım azaldı.10. Haftadan itibaren rahatladım büyük ölcüde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsunÇok tesekkür ederim amin hepimizin inşallah.çok kusmadım toplamDa 6-7 kez.ama benim ikizdi birşnin gelişimi durunca bulantım azaldı.10. Haftadan itibaren rahatladım büyük ölcüde.
Tesekküe ederim siz hangi asamadasınız?Çok geçmiş olsun
10.hafta benimTesekküe ederim siz hangi asamadasınız?
Yaa süper sagşıkla kucagınıza alın inşalşah bulantı var mı? Tüp bebek mi dogal yolşa mı?10.hafta benim
Hayırlı bayramlar cancagızım bayramın peşi sıra hayırlı haberlerinizi slalım inşallajhayırlı bayramlar dostlar şimdiden...
hepinize artık evlerimizdeyiz bu bayram..
Doğal yolla oldu çok şiddetli kusma ve bulantım var çok teşekkür ederimYaa süper sagşıkla kucagınıza alın inşalşah bulantı var mı? Tüp bebek mi dogal yolşa mı?
Oo kıyamam ya o dönem hep hasta gibi hissediyor insan. Ben o dönemi limonlu marul cubuk kraker ayva ike atlattım. Seni rahatlatan bir yiyecek vardır inşallah ama az kaldı şimdiden sonra azalırDoğal yolla oldu çok şiddetli kusma ve bulantım var çok teşekkür ederim
Çok sağolunOo kıyamam ya o dönem hep hasta gibi hissediyor insan. Ben o dönemi limonlu marul cubuk kraker ayva ike atlattım. Seni rahatlatan bir yiyecek vardır inşallah ama az kaldı şimdiden sonra azalır
iyi bayramlar canım nasılsın ıyı mısın ?İyi bayramlar
İyiyim sag olasın canım sen nasılsın nasıl gidiyor. Benim aynı bidegişiklik yok adet oldum yine olmadı. Hayırlısı olsuniyi bayramlar canım nasılsın ıyı mısın ?
Bende iyiyim kuzum. Vakti zamanını bekliyor kuzucuk. Tedavi baslayacaktınız dimi yanlış mı hatırlıyorum?İyiyim sag olasın canım sen nasılsın nasıl gidiyor. Benim aynı bidegişiklik yok adet oldum yine olmadı. Hayırlısı olsun
İyiyiz abla Allaha şükür biz de sünnet ettirdik bayramda eşim evde olacak diye ilgilenelim çabuk iyileşsin dedik her şey yolunda çok kusmamız dışında bir sıkıntımız yokCanım bulantılarım gecti. Doktor kıza benziyor dedi ama henüz kesin konusmak için eeken dedi. İkili test sonucunu bekliyoruz. Ölçümler güzel cuktı. Cok cabuk yorulmak ve bas agrışarı dısında iyiyim. Sen nasılsın. Bebiş nasıl?
ooo masallah masallah kuzuma hayırlı olsun canım.iyi düşünmüşsünüz. 2 yaşından önce yaptırmanızda cok ıyı olmus hıc bırsey hatırlamayacak.İyiyiz abla Allaha şükür biz de sünnet ettirdik bayramda eşim evde olacak diye ilgilenelim çabuk iyileşsin dedik her şey yolunda çok kusmamız dışında bir sıkıntımız yok
inşallah canım 15 güne kaynanamı bırakacağız nasipse memlekete...Hayırlı bayramlar cancagızım bayramın peşi sıra hayırlı haberlerinizi slalım inşallaj
Basllayamadık vürüs ten dolayı ortalık durulana kadar beklemedeyiz bakalım nasipBende iyiyim kuzum. Vakti zamanını bekliyor kuzucuk. Tedavi baslayacaktınız dimi yanlış mı hatırlıyorum?
Hayırlı olsun Rabbım damatlığınıda göstersin saglık sıhatle insallahhhİyiyiz abla Allaha şükür biz de sünnet ettirdik bayramda eşim evde olacak diye ilgilenelim çabuk iyileşsin dedik her şey yolunda çok kusmamız dışında bir sıkıntımız yok
MasAllah masAllahİyiyiz abla Allaha şükür biz de sünnet ettirdik bayramda eşim evde olacak diye ilgilenelim çabuk iyileşsin dedik her şey yolunda çok kusmamız dışında bir sıkıntımız yok
Virusten dolayi hersey durduBasllayamadık vürüs ten dolayı ortalık durulana kadar beklemedeyiz bakalım nasip