Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşkım güzel çiçeğimGünoooo bebeşleeeerr. Noluyo burda ayoll. Hep dedikodum yapılmış
Estofermle progestan fitili aldım şimdi tekrar yatıyorum. Çok uykum var. Gitmeden selam veriyim dedim :)) öptüm hepinizi. Gününüz güzel gelsin, çalışanlara kolay gelsin, kan verecekler pozitifle dönsün inşallllaaaaaah![]()
Hadi bakalım güzel haberlerle inşallahKan verdim geldim, Allaaaaaahhh
Canım ben özelde baktırıyorum 45 dk da falan çıkıyorArkadaşlar merkezi bir yerde oturuyorum 3 tane hastane dolaştım.Hicbiri akşam saat 19:00 dan önce sonuç vermiyor.Benim bildiğim 1 saate çıkması lazım sizde boylemi
Canım ben başkent Hastanesinde veriyorum 1 buçuk saatte çıktı geçen. Akşam çok geç ya sen nerde oturuyorsunArkadaşlar merkezi bir yerde oturuyorum 3 tane hastane dolaştım.Hicbiri akşam saat 19:00 dan önce sonuç vermiyor.Benim bildiğim 1 saate çıkması lazım sizde boylemi
Bende 3 tane özel dolaştım hepsi akşam diyor.Birde inanılmaz fiyat farkı var aralarindaCanım ben özelde baktırıyorum 45 dk da falan çıkıyor![]()
İstanbul Üsküdar 3 tane özel dolaştım valla sonuç çıkana kadar iyice strese giriyorumCanım ben başkent Hastanesinde veriyorum 1 buçuk saatte çıktı geçen. Akşam çok geç ya sen nerde oturuyorsun
Özellerde hemen çıkması lazım canım benim yakınımda tıp merkezleri var onlar da 45-50 dakikada çıkıyordur ama ben doktorum orda diye başkentte veriyorum. Bence tıp merkezlerine bak. Verdin miİstanbul Üsküdar 3 tane özel dolaştım valla sonuç çıkana kadar iyice strese giriyorum
1 tanesi tip merkeziydi hepsi akşam çıkartıyor sonuçları mecburen vermek durumunda kaldım.Özellerde hemen çıkması lazım canım benim yakınımda tıp merkezleri var onlar da 45-50 dakikada çıkıyordur ama ben doktorum orda diye başkentte veriyorum. Bence tıp merkezlerine bak. Verdin mi
Biz 200 tl verdik her seferindeBende 3 tane özel dolaştım hepsi akşam diyor.Birde inanılmaz fiyat farkı var aralarinda
Biz 200 tl verdik her seferinde![]()
Burda 250 ile 350 arası birde sonuç çıkmıyor valla rezillikBiz 200 tl verdik her seferinde![]()
Yani anlamadım saçma bi sistemleri varmış1 tanesi tip merkeziydi hepsi akşam çıkartıyor sonuçları mecburen vermek durumunda kaldım.
Simdi sordum niye boyle diye.Kendi labratuarlari yokmuş dışarıya gonderiyorlarmis tahlilleri gelmesi akşamı buluyormusYani anlamadım saçma bi sistemleri varmış
Canım sen vermedın miiiiBence 8.gün![]()
Ben bugün 3.yü vericem cnmCanım sen vermedın miiii
Maşallah cnm gözünaydın katlanmış ne güzelKızlar 411 çıktı ilki 196 idi. İyi dimi