Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evet biliyorım 3. Bugündü diye hatırlıyorım ondan sordum.Ben bugün 3.yü vericem cnm
Hiç hamilelik belirtim yok ondan her defasında kesin gitti diye bakıyorumbakalım ne çıkacak katlandı mı acaba meraktayım ben de
katlandıysa cuma kese göreceğiz
inşallah
Hadi bakalım darısı keseye kalp atışına inşallahAy ben şoktayım hala![]()
Seninki de katlancak hissediyorum. Her şey yolunda merak etme. Belirti kalmıyormuş zaten bi süre sonra. Bende ara ara sol kasıkta hala iğne batması oluyor canımı sıkıyor mesela. Sanki artık olmamalı gibi düşünüyorum.Maşallah cnm gözünaydın katlanmış ne güzel![]()
Ay inşallah onları da görürüz. Biz kan vericez mi tekrar acaba ne yapıcaz şimdiHadi bakalım darısı keseye kalp atışına inşallahsuan herşey yolunda
![]()
MaşallahKızlar 411 çıktı ilki 196 idi. İyi dimi
Covid olmuşum ateşim düşmüyor eklem ağrıları ve öksürük devam. Benim doktor eyvah eyvah dedi ama korkma da dedi. Sabah eşim beta testine götürdü içim rahatlasin diye ama sonuç sabah çıkacak.Günlerdir bu şekildeyim hatta transfere de hasta girdim doktoruma da sordum sadece parol ve pastil dedi öksürmekten korktuğumu sordum o da hiç tedirgin olma alakası bile yok dedi içim rahatladı umarım sende rahatlarsın
En erken 7.gun ogrenebilirsin ama bu da bir stresi ikiye katlama olur. Pozitif olsa artar mı artmaz mi diye düşünürsün. Mis gibi zamanında öğren doğru keseye inşallah5.gün embriyosu ve 5aa kalite
Üzülmeyin bende transferimin 7. Günü çok ateşlendim öksürük hala devam ediyor ama çok şükür sıkıntı olmadı bol bol sıvı şeyler tüketin ve dua edin Allah korur inşallahCovid olmuşum ateşim düşmüyor eklem ağrıları ve öksürük devam. Benim doktor eyvah eyvah dedi ama korkma da dedi. Sabah eşim beta testine götürdü içim rahatlasin diye ama sonuç sabah çıkacak.![]()
13. Gün canımMaşallahKaçıncı gün bugün
Benim de 13.gün 396 çıkmıştı değerimiz yakın bugün 16.günüm bakalım kaç oldu 1 gibi vericem aşırı heyecanlı bi süreç13. Gün canım
Evet yakın değerimiz cuma tekrar vereyim diyorum ben. Şu acı acı batmaya ne diyorsun. Canımı sıkıyor yaBenim de 13.gün 396 çıkmıştı değerimiz yakın bugün 16.günüm bakalım kaç oldu 1 gibi vericem aşırı heyecanlı bi süreçdaha önce yaşadım elhamdulillah ama hep ağlamalarla hastaneye koşmalarla geçti düştü düşecek dendi hep
Hiç hamile gibi hissedemedim![]()
Bende sadece bi gece oldu cnm geçti yerleşmeye çalışıyordur kuzucukEvet yakın değerimiz cuma tekrar vereyim diyorum ben. Şu acı acı batmaya ne diyorsun. Canımı sıkıyor ya
Teşekkür ederim canım insallah bı sikinti olmaz. Cuma keseyi görsem rahatliyicamÜzülmeyin bende transferimin 7. Günü çok ateşlendim öksürük hala devam ediyor ama çok şükür sıkıntı olmadı bol bol sıvı şeyler tüketin ve dua edin Allah korur inşallah
Bende hiç geçmedi sol kasığım hep batıyor, dün akşamdan beri de pek hoş olmayan şekilde oluyor. Acaba diyorum değerim düşmeye mi başladı. Akşamdan düşmeye başladıysa diyorum sabaha kadar fark edilmez zatenBende sadece bi gece oldu cnm geçti yerleşmeye çalışıyordur kuzucuk![]()
Hahaha aynı bende öyle. Sıkıntıdan uyuyamıyorum ya şaka gibi. Erkenden kalkıp düşünüyorum ya ilerlemezse kan değerim?6 buçukta uyandım. Şimdi de eşimi uyandırdım birazdan çıkıcaz biz, benim psikoloğa falan gitmem lazım sanırım