- 21 Aralık 2021
- 249
- 193
- 53
- 32
Merhaba 5 Aralık tek embriyo transferi benide eklermisiniz inşallah hepimize pozitif sonuçlar görmek nasip olurKızlar herkese merhaba. İnşallah herkes hayırlısıyla hayırlı bir evlada kavuşur. Ben aralık ayı transfer olacaklar diye bir başlık göremediğim için açtım burayı. Aralık ayında transfer olacakları bekliyorum
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM@Mystery306 14 KASIM @nevra07 16 ARALIK 2 Embriyo @tadella 8 ARALIK @whiterabbit 21-22 ARALIK @nazlidrc 4-5 ARALIK @Safransari 23-25 KASIM @Semsem21 27-30 KASIM @Umut9692 6 ARALIK ilaybelis 7 ARALIK 2 Embriyo @ShErlok92 9 ARALIK 2 Embriyo Maviyasemin 1 ARALIK @pinar7834 13 ARALIK E Esra2015 5 ARALIK M mucize12 11 ARALIK @fsrgnr 20 ARALIK 2 Embriyo @zxcjkl 5 ARALIK @Glsm89 4 ARALIK b1k2 1 ARALIK 2 Embriyo @kbrkddd61 14 ARALIK @flower00 30 KASIM @Htc1059 8 ARALIK E Edebiyatcii 4 ARALIK @Dfn1903 4 ARALIK Mujdem1825 2 ARALIK @anneolmakkistiyorumm 29 ARALIK @Aliece 7 ARALIK 2 Embriyo @pofolperisi 11-15 ARALIK M Merii1010 11 ARALIK @Maviboncuk58 9 ARALIK @Meryembess 11 ARALIK 2 Embriyo M mrsdeniz1111 6 ARALIK 2 Embriyo @ffffffff 6 ARALIK @sutlac40 12 ARALIK @seygok 22 ARALIK @nehirgibi99 5 ARALIK
Ben kullanıyorumArkadaşlar merhaba yeniyim buralarda. Transferim 12 aralık da olacak inşallah. Bi çok ilaç kullanıyorum ama beni en çok Progestan dex zorluyor sabah akşam göbekten yapıyorum ve acıtıyor. Başka kullanan var mı
Ay kaçıncı gün en az 7. Günde yap bence yada hiç yapma idrara güven olmuyor diyorlarBenimki daha çarşamba günü4 günüm var yarın belki idrar testi yaparım
kuzuuum yerleşme kanaması olabilir bak bende heyecanlandımBugün transferin 5. Gunu ve kahverengi lekelenme oldu başka lekelenmesi olan var mı ve neden olur acaba
Ne bilim ya bakıyorum hep 5 6 günler teste çıkmış çıkmazsa da üzülürüm tabiAy kaçıncı gün en az 7. Günde yap bence yada hiç yapma idrara güven olmuyor diyorlar
kuzuuum yerleşme kanaması olabilir bak bende heyecanlandım
Canim sen ne kadar yedin bi yerde 3 kaşıktan fazlası zararlı diye okudum ama Bencede bişey olmazHiç bilmiyordum bende yedim gönlümüzü ferah tutalım olacaksa herşeye rağmen olur bir daha yemeyiz
Canim inşallah güzel sonuçlar alırsınızKızlar pazartesi saat 2 de bende 1 embriyo transferi oluyorum rahime giremedikleri için anestezili olacak benim dua edin lütfen hepimiz olumlu sonuçlar alırız inşallah
Kuzum belirtin varmıydı pekiNe bilim ya bakıyorum hep 5 6 günler teste çıkmış çıkmazsa da üzülürüm tabi
Esracım senle aynıyız hiç belirtimiz yok inşallah bize sürpriz olurNe bilim ya bakıyorum hep 5 6 günler teste çıkmış çıkmazsa da üzülürüm tabi
Kızlar kasmayın bu kadar ya eskiden insanlar bu kadar dikkat mi ediyordu akışına bırakınCanim sen ne kadar yedin bi yerde 3 kaşıktan fazlası zararlı diye okudum ama Bencede bişey olmaz
Internette falan öyle yazıyor doktoruma sordum kanama olabilir endiselenme dedi sadece inşallah öyledir bakalım bu arada benim de iki embriyo yazmamışım onuAy kaçıncı gün en az 7. Günde yap bence yada hiç yapma idrara güven olmuyor diyorlar
kuzuuum yerleşme kanaması olabilir bak bende heyecanlandım
Merhaba hoşgeldinKızlar pazartesi saat 2 de bende 1 embriyo transferi oluyorum rahime giremedikleri için anestezili olacak benim dua edin lütfen hepimiz olumlu sonuçlar alırız inşallah
Ben anlamadım neden anestezili transfer yapılıyorMerhaba hoşgeldinbenim 2. Transferim bu eğer tutmazsa son bir embriyom kaldı onu anestezili yapmayı düşünüyorum bende. inşallah senin de çok güzel geçer sürecin. Bakalım zaman bize neler gösterecek
Ben çok takıntılı biri olduğum için transfer anında aklım sürekli o bölgede oluyor stres yapıyorum. Bu nedenle anestezili düşünüyorum bide kendimi acayip kasıyorum. Bide biraz araştırdım anestezili yapan herkesin embriyosu tutmuş neredeyse. Ve bunu transferden sonra öğrendimBen anlamadım neden anestezili transfer yapılıyor
Ben genel olarak yattım ama evin yakınındaki markete gittim pazartesi ise başlayacagim diyetisyenim kırmızı meyve soya sütü önerdi ben Mayıs ayından beri bu sürece yönelik besleniyorum son üç dört gündür biraz simardim bir de kilo stresi yaşamak istemedimBu arada transfer sonrasında yatıyor musunuz ne yiyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz benim bu 2. Denemem olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?