- 7 Ocak 2022
- 744
- 1.586
- 63
Yaaaaa ben sana demedim mi çok az kaldı olacaksın diye hadi bakalım başlasın transfer süreciKizkardesleriiiiiimmmm ben bugün regl oldum sanırım ilacım bitmedi ama vallaha oldum galiba yanı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaaa ben sana demedim mi çok az kaldı olacaksın diye hadi bakalım başlasın transfer süreciKizkardesleriiiiiimmmm ben bugün regl oldum sanırım ilacım bitmedi ama vallaha oldum galiba yanı
Çok teşekkür ederimYok canim ben eczanede çalişiyorum ve doktorum da sordum probiyotik ligon diye bi marka var onu al dulcosoft daha doğal hamilrler ve bebekler kullanıyor ödenmiyor ikiside
Ayyy neguzpel maşallah diyelimOyyy artık kader arkadaşıyız desene. Doktorum bak 2 tane veriyorum ikiz anası olacaksın eminmisin diye sordu. 40 yaşında varsın ikiz anası olayım dedim
Ayyyy canimsin ya valla hiç bu kadar heyacanlanmamistim pazartesi ye aldım randevuuuYaaaaa ben sana demedim mi çok az kaldı olacaksın diye hadi bakalım başlasın transfer süreci
Sizin hemen transferden sonra mı değişti?Bu neden peki ben de fark ettim
Belki dikkat etmemişsiniz ben değişiyor diye biliyorum herhalde hormonlardan falan oluyorBenim ilk gebeliğimde hiç değişmedi ama bilmiyorum o yüzden
Evet 2.gün fark ettim sanırımSizin hemen transferden sonra mı değişti?
Güzel haberlerini bekliyorum kuzummmAyyyy canimsin ya valla hiç bu kadar heyacanlanmamistim pazartesi ye aldım randevuuu
Adet oldunumuz mu bilmiyorum ama adaçayı öneririm adet sokturmesi icinKizlarrrr nasilssinizzzz
Regl olamıyorum transfer hazırlığı icin gidecektim histereskopi mi etkiledi acaba ne yapmam lazım olmam icin papatya çayı da içtim
O zaman bebeğiniz tuttu benceEvet 2.gün fark ettim sanırım
Hayır ben yasamadim aksine hatta ama transfer sonrası kabızlık için dupholac yazmıştı doktor demekki olabilecek bişeyTransfer olan arkadaşlara bir sorum daha olacaktı. Afedersiniz kabızlık sorunu yaşıyor musunuz
Ay bir pozitif gelse de şenlensek şurda kızlar test günü yakın olan kim var motivasyon moral olsun bizeeeO zaman bebeğiniz tuttu bence
İnsallah canimm bende sizlerdenGüzel haberlerini bekliyorum kuzummm
2gun üst üste papatya çayı 3.gun adaçayı içtim bugün regl oldummmm canimmm çok teşekkür ediyorumAdet oldunumuz mu bilmiyorum ama adaçayı öneririm adet sokturmesi icin
Benimki daha çarşamba günü 4 günüm var yarın belki idrar testi yaparımAy bir pozitif gelse de şenlensek şurda kızlar test günü yakın olan kim var motivasyon moral olsun bizeee
Ne güzel cnm tutunmuş bebeğin sana benimde yarın 5.gün herhangi birşey olmadı bendeBugün transferin 5. Gunu ve kahverengi lekelenme oldu başka lekelenmesi olan var mı ve neden olur acaba
Birebir aynı ilaçları kullanıyorum ilk deneme pcos herhalde bu ilk standartAy bende içim dışım ilaç iğne oldu. Hemen hemen aynı ilaçları kullanıyoruz sizinle.
Estoferm
Matarex
Prolutex iğne
Progestan fitil
Coraspin
ve Prolutex iğne canımı çok yakıyor
Hiç bilmiyordum bende yedim gönlümüzü ferah tutalım olacaksa herşeye rağmen olur bir daha yemeyizİçim rahat etmedi çok yemedim aslında neyse elden bişey de gelmez