Gözün aydın canım,Kizkardesleriiiiiimmmm ben bugün regl oldum sanırımilacım bitmedi ama vallaha oldum galiba yanı
Ayaginizi kendinize cekerek deneyin dha rahat oluyor.Merhaba peki vajinada darlık oldu mu? Benimki çok dar ilacı yerleştirirken zorlanıyorum
Yok canim rahim dinlendirme yaptik 1 ayHayırlısı olsun inşallah canımtaze transfer mi taze için daha fazla ilaç oluyor sanırım herkesin tedavisi farklı inşallah sonucumuz aynı olur hep beraber pozitif görürüz
SiZde mi cem celikte yapiyorsunuzAy bende içim dışım ilaç iğne oldu. Hemen hemen aynı ilaçları kullanıyoruz sizinle.
Estoferm
Matarex
Prolutex iğne
Progestan fitil
Coraspin
ve Prolutex iğne canımı çok yakıyor
Kız hiç bu kadar sevinmemiştim bende ilacın bitmesini bekliyordumGözün aydın canım,
Ben çok su içiyorum canım 2 3 litre oda sürekli tuvalete çıkıyorum seffaf oluyor yaniTransfer olan arkadaşlar idrarınız ne renk? Renk değişimi oldu mu sizde?
Ben de çok su içiyorum ama çok şeffaf da değil koyu da değil. Değişiyor mu gebelik oluncaTransfer olan arkadaşlar idrarınız ne renk? Renk değişimi oldu mu sizde?
Benim de 6. Gün ve bana 10.gün test dediSizin kaçıncı gün embriyosu benim 5.gün ve 9 gün sonra test dedi
Bu neden peki ben de fark ettimEvet hemen idrar rengi değişiyor ya koyu sarı oluyor yada parlak yeşilimsi oluyor
Benim ilk gebeliğimde hiç değişmedi ama bilmiyorum o yüzdenEvet hemen idrar rengi değişiyor ya koyu sarı oluyor yada parlak yeşilimsi oluyor
Benim dondurulmuş 3. Gün emrıyosu hepimiz için hayırlısı olsunSizin kaçıncı gün embriyosu benim 5.gün ve 9 gün sonra test dedi
Ben yenmez diye biliyorum canım ama kanıtlanmış birşey değil bence ananasta mesela bazısı yenir bazısı yenmez diyor onun gibiKızlar yoğurtlu kereviz 2 yemek kaşığı kadar yedim ve internete bakınca yenmemesi gerekiyor diye okudum rahimin kasılmasına sebep oluyormuş yemiş bulundum ama siz duydunuz mu hiç kereviz yenir mi yenmez mi bu süreçte
İçim rahat etmediBen yenmez diye biliyorum canım ama kanıtlanmış birşey değil bence ananasta mesela bazısı yenir bazısı yenmez diyor onun gibi
Birşey olmaz okadarcıktan cnm içini ferah tutİçim rahat etmediçok yemedim aslında neyse elden bişey de gelmez
Sağol canim herşeydeen tedirgin oluyorum bende faydalı olur diye yaptırmıştım iyi ki bakmışımBirşey olmaz okadarcıktan cnm içini ferah tut
Hayır Özkan özdamar.SiZde mi cem celikte yapiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?