- 18 Haziran 2019
- 1.175
- 1.583
- 133
evet canım bilmiyorduk zaten vazgeçtikk yasak olduğunu öğreninceKızlar bu tarz şeyler yasak sitede. Üyelikleriniz komple silinir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım bilmiyorduk zaten vazgeçtikk yasak olduğunu öğreninceKızlar bu tarz şeyler yasak sitede. Üyelikleriniz komple silinir
Testte negatif daha erken canım en doğru sonuç kan testiii5. Gün dondurulmuş embriyo 7. Günüm NEGATİF![]()
bende dün test yaptım akşam 7. günümdü tek çizgiGünaydınbugün 7. Gün kızlar test yaptım
![]()
moralim çok bozulduTestte negatif daha erken canım en doğru sonuç kan testiii![]()
Maşşallaah canım çok çok sevindimmmmmKIZLARRRRRRR 161.7 İLE HAMİLEYİM BENDE. Artık göbek değil bebek diyeceğim. Çok mutluyum yazamıyorum mutluluktan. Rabbim her birinize nasip etsin. Dualarımdasınız hepiniz.![]()
Ben de ilk transferim de her gün test yaptım evde.Tek dirayetli olan benim galiba benim bugün 8. Günüm ve cumartesi doktorda öğrenicez sonucu, bu 4. Denemem şimdiye kadar hep evde test yaptık bütün şevkimiz kırıldı bu sefer de böyle deneyelim dedik bakalım hayırlısı
Canım içinden nasıl geçiyorsa öyle yap. Ben ilk transferimde tek oldum 35 yaş altı ve ilk denemem olduğu için çift yasakmış. Tutmadı maalesef. Sonra 2. de ben istersem 2 embriyo transferi yapabileceklerini söylediler, bu sefer de tek istedim. Tutan öyle de tutar hayat şartları tek çocuk tüm imkanlar ona verilir daha iyi olur diye düşündüm.Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var. Allah nasip ederse cumartesi transfer olma ihtimalim var. İlk tüp bebek dememem ve ilk transferim olacak. Sizce 2 embriyo mu tek embriyo mu transfer olmalıyım. Şansım yüksek olsun diye 2 düşünüyorum fakat bünyem 2 taneyi kaldırır mı tutar mı bilmiyorum. Tek olup tutsun ister gönül ama emin değilim. Değerli fikirlerinize ihtiyacım var.
Benim vücutta çıktı canım ama aşırı kaşınıyor yüzümde de bir tane çıktı o da öyle çok kaşınıyor kiGünaydın kızlar
Transferin 9.gununden itibaren yüzümde kırmızı isilik gibi dokuntuler olmaya basladi.Yuzum Benek benek aynı sorunu yaşayan oldu mu acaba ilaçlardan kaynaklanıyor olabilir mi
Canım uygulama 4+5 gösteriyor bakalım doktor çağırdı inşallah görebilirizcanim uygulamalara gore kacinci haftadasin. burayada kesenin gorunumunu atar misin
Canım benim belirtim neredeyse hiç olmadı çook nadir kasıkta batma ve çook az bi göğüs acısı ama çok şükür pozitifi gördümKızlar 4-5 gün belirtisi olup sonra belirtileri kaybolan var mı benim gibi
Maşallahh canım inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız bebeleriKizlar sonucum çıktı çok şükür bebeğim benimle. Covide rağmen bırakmadı beni.
evet canım bilmiyorduk zaten vazgeçtikk yasak olduğunu öğrenince
Canım naptınn??Kızlar benim de 1-2 saat önce biraz kanamam oldu bi kaç damla normal demişler internette ama bir kaç damladan fazlaydı öncesinde de kasık ağrım vardı. Şuan kanamam durdu ama kasıklarım regl olcak gibi ağrımaya devam ediyor. Ben şuan yurt dışındayım şimdi uçağa binicem türkiyeye gelimce gece direk acile gidicem. Hemşire doktora git dedi sadece ben iğnemi yine de yaptım ama sanırım düştü. Sakin kalmaya çalışmaktan bir şey gelmiyor elimden
ahhh superr pozitifCanım benim belirtim neredeyse hiç olmadı çook nadir kasıkta batma ve çook az bi göğüs acısı ama çok şükür pozitifi gördüm
Yaa ekim de beraberdikkBidebayilistersenferiha canımm seni hatırladımmm
Nasıl gıdıyor? benımde düşük oldu ekimdeki bu cumartesi yine deneme var
![]()
benimde test günüm 25 aralık, negatif çıktı idrardaCanım sonuç alabildin mi umarım pozitiftir benim de 25 Aralık dayanamayıp test yaptım negatif çıktı günler geçmiyor sanki![]()
Canım bu sefer cidden evde yattım dinlendim.ahhh superr pozitifbu sefer izin alıp dinlendinmi sonucun kaç çıktı , ay seni gorunce cok mutlu oldum
![]()
Canımm keseyi gormeye gıttıgımızın bırgun oncesı sabah acil kanamayla oldu ;( cok ınanmıstık bu sefer yıkıldık. Ama inş o son acı’dır. Cumartesı olucam son 2 embrıyom onh kullanıcaz. Senın adına cok cok sevındımYaa ekim de beraberdikkCanım düşük olduğuna çok üzüldüm rabbim bir daha yaşatmasın. Kaçıncı haftadan oldu? Keseyi görmüş müydün?
Çok şükür ki embriyon varmış bak hemen cumartesi transferin bile gerçekleşecekmiş...
Benim çok şükür iyi gibi bugün keseyi görmeye gideceğiz. Umarım bir sorun yaşamadan sağlıklı ilerler hamileliğim. Hamileliğimiz.![]()