- 13 Kasım 2023
- 324
- 535
- 23
- 41
Hayırlı olsun canım bebiş tutunmuş darısı kan sonucuna sağlıkla ilerlesin inşaAllahTest yaptım kızlar Eki Görüntüle 3355221

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım bebiş tutunmuş darısı kan sonucuna sağlıkla ilerlesin inşaAllahTest yaptım kızlar Eki Görüntüle 3355221
Kaçıncı gün bugünAmin inşallah
Benim 5. Ve 7.gunde negatif çıktı.Cok uzuldum ama cok sükür 9. Gün pozitif gordumBende sordum bu soruyu arkadaşlar en erken 7.gün yap dediler bence sen bugün yap artık yani sabırsızsan ben öyle yapacağım
Hatta toplu mesaj göndermeye çalısıyorum ama olmuyor. Üye grubunuz 1 kişiye mesaj gönderebilirsiniz yazıyorkızlar selamlarr nasılsınızzzzzz
WP grubu kurmak çok mantıklı yada instagramda grup kurmaaakk
ben 2020 grubundan taa 3.5 sene önce arkadas olduklarımla hala görüşüyorum. İnanılmaz bir bağ oluyor![]()
İnstagram olmaz kız benim yok sosyal medyamHatta toplu mesaj göndermeye çalısıyorum ama olmuyor. Üye grubunuz 1 kişiye mesaj gönderebilirsiniz yazıyor
fake aç kız ne olcak oradan numaralarımızı verip wp grubu açarız.İnstagram olmaz kız benim yok sosyal medyam![]()
Aşqo burası dışında grup kurmak yasak buradan atılırsınız bi çok arkadaşım böyle yaptı atıldı burdankızlar selamlarr nasılsınızzzzzz
ben 2020 grubundan taa 3.5 sene önce arkadas olduklarımla hala görüşüyorum. İnanılmaz bir bağ oluyor![]()
abooo bilmiyordum bebeşimmmAşqo burası dışında grup kurmak yasak buradan atılırsınız bi çok arkadaşım böyle yaptı atıldı burdan
O hataya zamanında bende düştüm akıllandım siz yapman guzumabooo bilmiyordum bebeşimmm![]()
MErhaba ben de 13 aralıkta tek transfer olmuştum bugün idrar testi yaptım çok net olarak negatif moralim aşırı bozulduMerhaba Arkadaslar Kasım Transferındeydm burayı yenı gördüm 13 Aralıkda çift transfer oldum.
7. Gunumdeyım Idrar trstı yaptım Negatıf cıktı Morelım bozuldu 13. Aralıkda transfer olanlar sızde durumlar nedır. Yarın kan test vercem
Canım benim ilk kimyasala döndüğünde ilacı bıraktıktan sonraki 3. Gün adet olmuştumMerhaba arkadaşlar, ben 9 aralık transfer olmuştum,4ab 5.gün embriyo olmasına rağmen sonucum negatif, yani 3 gündür ilaç kullanmıyorum, genelde ilacı durdurduktan kaç gün sonra adet olur bilginiz var mı
Canım ben ilk transferimde negatif görmüştüm 9. gün kanda, ilaçları bıraktım 3. gün adet olmuştumMerhaba arkadaşlar, ben 9 aralık transfer olmuştum,4ab 5.gün embriyo olmasına rağmen sonucum negatif, yani 3 gündür ilaç kullanmıyorum, genelde ilacı durdurduktan kaç gün sonra adet olur bilginiz var mı
Ay evet anlayanlar halletsin :))) beni ekleyin. Telegram kullanmıyorum ama benkızlar selamlarr nasılsınızzzzzz
ben deeAy evet anlayanlar halletsin :))) beni ekleyin. Telegram kullanmıyorum ama ben![]()
Telegram mantıklı bence numarasını paylaşmak istemeyende olur belkifake aç kız ne olcak oradan numaralarımızı verip wp grubu açarız.Ya özel mesaj yazmaya çalısıyorum ama 1 kişi ekleniyor 2. kişiyi ekleyemiyorummm
mesajım geldi miiTelegram mantıklı bence numarasını paylaşmak istemeyende olur belki