Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı gün embriyosuYa kızlar transfer günü dahil 5.gün test için çok mu erken olur ?
Ayy çok şükür kuzum yaYaaaaa yuppiiiiiiiiiiiiimukemmeeeeeeel gözüküyor yaaaahuuu
![]()
Merhaba beni de ekler misiniz cumartesi günü transfer olacağım inşallahKızlar herkese merhaba. İnşallah herkes hayırlısıyla hayırlı bir evlada kavuşur. Ben aralık ayı transfer olacaklar diye bir başlık göremediğim için açtım burayı. Aralık ayında transfer olacakları bekliyorum
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM@Mystery306 14 KASIM @nevra07 16 ARALIK 2 Embriyo @tadella 8 ARALIK @whiterabbit 23 ARALIK @nazlidrc 4-5 ARALIK @Safransari 23-25 KASIM @Semsem21 27-30 KASIM @Umut9692 6 ARALIK @ilaybelis 7 ARALIK 2 Embriyo S ShErlok92 5 OCAK 2 Embriyo @Maviyasemin 1 ARALIK @pinar7834 13 ARALIK @Esra2015 5 ARALIK @mucize12 11 ARALIK @fsrgnr 20 ARALIK 2 Embriyo @zxcjkl 5 ARALIK @Glsm89 4 ARALIK @b1k2 1 ARALIK 2 Embriyo @kbrkddd61 14 ARALIK @flower00 30 KASIM @Htc1059 8 ARALIK @yarinsiz 4 ARALIK @Dfn1903 4 ARALIK @Mujdem1825 2 ARALIK @anneolmakkistiyorumm 29 ARALIK @Aliece 7 ARALIK 2 Embriyo @pofolperisi 11-15 ARALIK M Merii1010 11 ARALIK @Maviboncuk58 9 ARALIK @Meryembess 11 ARALIK 2 Embriyo @mrsdeniz1111 6 ARALIK 2 Embriyo @ffffffff 6 ARALIK S sutlac40 12 ARALIK A Aselbadeninannesi 22 ARALIK @nehirgibi99 5 ARALIK @Lilaa91 5 ARALIK @dunyadabiri 5 ARALIK @gunes916 9 ARALIK @mucize12 11 ARALIK @gzmist34 15 ARALIK @Bidebayilistersenferiha 6 ARALIK @Ebkebk 25-26 ARALIK @Edebiyatcii 4 ARALIK 2 Embriyo @Mukaddes33 4 ARALIK 2 Embriyo @brcdrsn 5 ARALIK @Efo2023 7 ARALIK @MrsDerya 7 ARALIK 0 06hk06 16 ARALIK @chapter 11 ARALIK 2 Embriyo @namuzmr 12 ARALIK pastakek
4 ARALIK @Mrs-cicek 4 ARALIK @Papatya_30 4 ARALIK @gunesh9 5 ARALIK @mrsbussy 11 ARALIK @huzur 7735 4 ARALIK @Kivirbas95 20 ARALIK @Sneeuwvlok 14 ARALIK @evamaysa 11 ARALIK 2 Embriyo @ayfers 9 ARALIK @Suzi17 12 ARALIK 2 Embriyo @Gulumse90 21 ARALIK 2 Embriyo @Turkan mammadova 4 ARALIK @maviportakalcicegi 7 ARALIK @Garipserce 11 ARALIK 2 Embriyo @yasemin9191 14 ARALIK @frdn 23 ARALIK @1649y 25 ARALIK @Nalandgn 13 ARALIK @SabrveDua 15 ARALIK @Colorfull48 4 OCAK @ykdeniz 14 ARALIK @Ftm00 12 ARALIK 2 Embriyo @kubra712 15 ARALIK @Slnmrtt 21 ARALIK 2 Embriyo @merry06 13 ARALIK 2 Embriyo @papatya157 13 ARALIK 2 Embriyo O Ozzy84 11 ARALIK
Çok teşekkür ederim.sağlıkla kucağınıza alın inşallahaşırı gaz hep gaz mideme bıçak saplanır gibi ağrılar
ara sıra adet sancısı
ateş basması üşüme
acıkma. özellikle gece 5 gibi mide krampı ve açlık hissi
Yaa söyle dünya kadar derken devlette yapılan işlemlere ve muameleye karşı dünya kadar dedim.Yoksa ilaçlar vs üç aşağı beş yukarı aynı mesela ben daha onceki transfer sonrasi hatırladığım kadarı ile hiç kortizon kullanmadım.5 günlük antibiyotik ve kortizon ilacı kullandım.suan mesela günde 9 tane progestan vajinal fitil kullanıyorum.Yasim 44 belki onunda etkisi olmuş olabilir.2 adet vitamin verdilerFark dünya kadar diyince ayrı bi merak ettim şimdi
Ben son iki demeyi yurt dışında yaptım vitamin vs. Yok ilaç en az seviyede Transfer sonrası duphaston günde bir fitil sadece
Yani zor hasta grubuna giriyoruz yapılan extra bişey yok hep aynı şey tekrarlanıyor belki de doğrudur ama sonuç hep aynı olunca farklı birşeylermi yapılmalı diyorum
İkiz e dogruu yol alıyor ilayyy ne guzelll yaaa çok heyecanlıİkiz mi kız yoksaay çok heyecanlandım kuzum 2 binden sonra net gözüküyormuş bu gidişle sen haftaya kalmadan keseyi göreceksin benim gibi
![]()
Normal kuzum bende yaşadım yan etkisiMerhabalar Estrofem kullanıp yoğun baş ağrısı yaşayan var mı normal mi bu durum
Peki ne kadar süre sonra geçti baş ağrınız acabaNormal kuzum bende yaşadım yan etkisi
Kuzum 7 inci gun de çıkmıyor bazılarında bende çıkmamıştı sakın yapmaaaa kizzzz bekleee bozma moraliniBence en az 7. Gün sabah yap ben bebiş var hissediyorum umarım yanılmam![]()
Anladım canım çok saol bu doktoru duymamıştım şimdi onuda takibe aldım.Yaa söyle dünya kadar derken devlette yapılan işlemlere ve muameleye karşı dünya kadar dedim.Yoksa ilaçlar vs üç aşağı beş yukarı aynı mesela ben daha onceki transfer sonrasi hatırladığım kadarı ile hiç kortizon kullanmadım.5 günlük antibiyotik ve kortizon ilacı kullandım.suan mesela günde 9 tane progestan vajinal fitil kullanıyorum.Yasim 44 belki onunda etkisi olmuş olabilir.2 adet vitamin verdiler
Müsait olup yazabilicekler varmı arkadaşlar, kasık ağrılarım normal mi bilmiyorum ve bu beni strese sokuyorKızlar sabah ikinci kez kan verdim 100 çıktı biliyorsunuz ,normal tarihe göre bu gün adet günümdü ama çok şükür ki hamileyim ,aşıri derecede kasık ağrım var normal mi transferden sonra ilk defa bu kadar çok kasık ağrım oldu
Erken cnm bnmYa kızlar transfer günü dahil 5.gün test için çok mu erken olur ?
Sen yinede moralini bozma benimde 7.gun negatif çıktı 9.gun sabah pozitif gördüm.Belki 8.gun yapsam onda da negatif görecektim.Allahtan ümit kesilmez test gününe kadar bırakma kendini canım dualarım seninle ve tüm isteyenlerleAnladım canım çok saol bu doktoru duymamıştım şimdi onuda takibe aldım.
Sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini
Ben yeni araştırmalara başladım çünkü sabah test yaptım negatif çıktı 8. gündü olsa çıkardı büyük ihtimalle
3 4 gün sürdü cnm benim.migrenim vardı migren ilacımı aldım.mecburPeki ne kadar süre sonra geçti baş ağrınız acaba
Benim 10 gün oldu hala sürüyor bende de sinüzit var ama ilacı yok canım ondan sordum teşekkür ederim3 4 gün sürdü cnm benim.migrenim vardı migren ilacımı aldım.mecbur
Normal canım telaslanma inşaAllah bebiş yerlesiyordurMüsait olup yazabilicekler varmı arkadaşlar, kasık ağrılarım normal mi bilmiyorum ve bu beni strese sokuyor