- 16 Mart 2023
- 655
- 760
- 23
- 35
Cumartesı canımmCanım kaliteye takılma biz ne kalitesizler gördük tutundu ne kaliteliler gördük olmadı
Senin transfer ne zaman ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cumartesı canımmCanım kaliteye takılma biz ne kalitesizler gördük tutundu ne kaliteliler gördük olmadı
Senin transfer ne zaman ?
Biz aynı gün transferiyiz canımKızlar hayırlı olsun pozitif alanlar çok sevindim 4 günüm kaldı heyecanlıyımbelirtileriniz arasında mide yanması var mıydı
Hapyy mom ve Banu çiftçiHamilelik takibi için kullandığınız önerdiğiniz bir uygulama var mı merak ediyorum![]()
Ben de Banu çiftçiyi yükledim beğendim güzelHapyy mom ve Banu çiftçi![]()
Rida ederim hayırlı olsun güzel sonuçlansın inşallahBen de Banu çiftçiyi yükledim beğendim güzel
Diğerine de bakayımteşekkür ederim
![]()
Tebrik ederim kuzummm hayırlı olsun bize de dua et inşallahBende pozitif haberi aldım .11 inde transfer olmuştum değerim 133 çıktı![]()
Kuzummmmm muhtesemmmmmBende pozitif haberi aldım .11 inde transfer olmuştum değerim 133 çıktı![]()
Arkadaşlar merhaba. Beni de listeye ekler misiniz 14 Aralık tek embriyo transfer edildi. En erken ne zaman test yapınca çıkar sizce meraktan çatlıyorum
Merhaba,Bunu doktorunuza söyleyin dediğinizi dikkate alır bence.Merhabalar, 38,5 yaşındayım 2 embriyom donduruldu, 2024 ocak ayında transfer yapılacak, doktorum 2 embriyo transferi önerdi. Ben ikiz olmasından çok korkuyorum, bunun olasılığı ne kadar acaba? İkize maddi manevi fiziksel psikolojik olarak gücüm yok. İstatistiksel bir bilgisi olan var mıdır acaba? Yoksa 2 transfer edilip genelde tekil gebelik çoğunlukta mıdır?
transferden sonra 7.gunde mi bu değer çikti acabaBende pozitif haberi aldım .11 inde transfer olmuştum değerim 133 çıktı![]()
Canım hayırlı olsunBende pozitif haberi aldım .11 inde transfer olmuştum değerim 133 çıktı![]()
8. Gün olacaktı işte ama belirtileri yaşadım birde erken gebelik testi yapmıştım silik çıkmıştı :)transferden sonra 7.gunde mi bu değer çikti acaba
Ah bende 14 aralık, ben perşembe cuma test yapmayı dusunuyorumArkadaşlar merhaba. Beni de listeye ekler misiniz 14 Aralık tek embriyo transfer edildi. En erken ne zaman test yapınca çıkar sizce meraktan çatlıyorum
Arkadaşlar yaşayan yok mu hiç? Yardımcı olabilecek biri?Arkadaşlar merhaba, 14 aralıkta transfer oldum ancak transferden sonra ara ara kaşıntım oluyor mantar problemim de vardı daha önceden. Bugün doktoruma söylediğimde gynomax fitil ve travocort krem yazmış ama korkuyorum kullanmaya. Transfer sonrası kaşıntı yaşayan oldu mu? Bu fitil tutunmaya engel olur mu ki bilen var mı![]()