- 7 Ocak 2022
- 744
- 1.586
- 63
Kuzum çift miydi senin ?Kızlar sonucum 9. Gün 215 çıktı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum çift miydi senin ?Kızlar sonucum 9. Gün 215 çıktı![]()
Ay süper ne kadar sevindimKızlar sonucum 9. Gün 215 çıktı![]()
Ben yaşadım kuzum bildiğin kanamam vardı ama bebeğin kalp atışını göstermişti doktor çok sukur sağlıklı bir evladım olduTeşekkür ederim kızlar iyi sayılırım ama kanamam hala var doktorum başka şehirde olduğu için yarın çağırdı kanama artmasın diye iğne verdi kan sonucum da çıkmış iki gün önce 900 dü şuan 2500 olmuş düşşe bebek kanda düşerdi değil mi hiç bu şekilde birşey yaşamadım ben
Bende olmuştu kuzum midem çok kaynamıştı bol bol su içKızlar hayırlı olsun pozitif alanlar çok sevindim 4 günüm kaldı heyecanlıyımbelirtileriniz arasında mide yanması var mıydı
Seni öyle iyi anlıyorum ki benim durumda senden farksız değil 5. Deneme 7. Gün sabah test yaptım yine negatifBende ilk günden beri göğüs hassasiyeti vardı ara ara kasık ağrısı ve gaz vardı ama az önce erken gebelikte negatif gördüm moralim çok bozuldu veçen sefer 5.gün çıkmıştı 4.denemem artık çok bunaldım
Beta düştüyse gelme dedi zaten cnm o yüzden yaptırdı çok şükür düşme olmamış yarın sabah belli olur artıkBen yaşadım kuzum bildiğin kanamam vardı ama bebeğin kalp atışını göstermişti doktor çok sukur sağlıklı bir evladım oldu6 haftalıkta baslamıstı ama benim kanama olabilir yani normal hele beta düşmemişse süper zaten bana beta testi de yapılmamıstı sadece kalp atışını göstermişti doktor
Tek embriyo canımKuzum çift miydi senin ?
İnş kuzum yaAyyyy çok güzel artmış Allahın izniyle bişey olmamıştır kuzum![]()
Benimde 10. Gün 278 çıktı ya acaba diyorum benim çift ya ikisinde mi tuttuTek embriyo canım![]()
Cnm kese için konuştun mu? Yoksa test mi istedi tekrar ?Tek embriyo canım![]()
Belirtimi değil mi bilemiyorum ama mide yanması bende de var ilaçlar yapıyor sanırım.Kızlar hayırlı olsun pozitif alanlar çok sevindim 4 günüm kaldı heyecanlıyımbelirtileriniz arasında mide yanması var mıydı
İnşallah kanda pozitif sonuç görürüz herkes görür inşallah çok yorucu bi yol isteyen herkes evladını kucağına alsın inşallahSeni öyle iyi anlıyorum ki benim durumda senden farksız değil 5. Deneme 7. Gün sabah test yaptım yine negatifbende çok yoruldum bunaldım ama elden ne gelir.
kanda değeri görelim netleşsin bakalım ne yapacağımıza.
Sonucunuz çıktı mı ? İnşallah pozitiftirMerhaba 7 Aralık transfer tarihim 5.gun 2 adet embriyo transferi oldu.Yasim 45 7 senedir uğraşıyorduk.9.gun idrar teslim pozitif çıktı.Bugun kan verdik beklemedeyim
Ben 8.gün evde test yaptım Çıkmadı kanda verdim çıktıİnşallah kanda pozitif sonuç görürüz herkes görür inşallah çok yorucu bi yol isteyen herkes evladını kucağına alsın inşallah
Canim onu da düşünüp strese sokma kendini. Daha önce benim de eşim 2 kere hamile kaldım sonucunu göremedik diye sevinemiyor. Ben beklemek istemeyip tüp bebek yaptirdim karnın buyuyene kadar sevinmeye korkuyorum dedi. İlk 3 ay riskli ya kimseye de söylemedik. Senin eşin de sevinmeye korkuyor garanticilik değil kötü söylüyor ki sonu iyi olsunEşim şok oldu tabiilaçlarımı bırakmadım inatla, şimdi de artacak mı bakalım diyor deli edecek beni bu adamın garanticiliği
![]()
İnşallah canımİnşallah kanda pozitif sonuç görürüz herkes görür inşallah çok yorucu bi yol isteyen herkes evladını kucağına alsın inşallah
Canimmmmmmmm ya bak bak görüyorsun dimi Allah’ı ben ne dedim sana ilaçları kullan Allah büyüktür 40 yılda olmayanı bir gece de olu verdirir sonucun zaten pozitifdi çok şükür inancının karşılığını aldın Rabbim sağlıkla kucağına alacağın günü göstersinKızlar testim 196 çıktı inanamıyorum