- 2 Ekim 2018
- 573
- 574
- 103
- 33
Sağlıkla kucagına almak nasip olsun insaallah8. Gün olacaktı işte ama belirtileri yaşadım birde erken gebelik testi yapmıştım silik çıkmıştı :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkla kucagına almak nasip olsun insaallah8. Gün olacaktı işte ama belirtileri yaşadım birde erken gebelik testi yapmıştım silik çıkmıştı :)
5Aa 5 .gündü dayanamadım test yaptım silik çıktı bugünde aşırı midem bulandı bilmiyorum gebeliğe bağlı mı ama kan vereyim dedim bugün çok şükür Allah isteyen herkese versin değerlerimiz yüksek çıksın sağlıkla sıhhatle gelsin bebişlermiz inşallahCanım hayırlı olsunçok sevindim
Kaçıncı gün embryosuydu seninki aynı gün transfer olmuşuz benim kan günüm cumaya
tablo kacinci sayfada acaba bulamadimTopiğimizde taaaam 21 hamile vaaaaaaaarrrr
Artsın eksilmesin inşalllaaaaaaaahhh![]()
Sipere erer hayırlı olsunBende pozitif haberi aldım .11 inde transfer olmuştum değerim 133 çıktı![]()
İnşallah canım Allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin5Aa 5 .gündü dayanamadım test yaptım silik çıktı bugünde aşırı midem bulandı bilmiyorum gebeliğe bağlı mı ama kan vereyim dedim bugün çok şükür Allah isteyen herkese versin değerlerimiz yüksek çıksın sağlıkla sıhhatle gelsin bebişlermiz inşallah
İdrar testi mi kan testi mi düşünüyorsunuz ?Ah bende 14 aralık, ben perşembe cuma test yapmayı dusunuyorum
Birinci sayfaya bakın.tablo kacinci sayfada acaba bulamadim
Sabah saat 9:00 da hem sağlık ocağında hemde özelde kan verdim şansıma ikisinde de sonuç çıkmamış.Stresten olucem artikSonucunuz çıktı mı ? İnşallah pozitiftir![]()
11 aralıkta transfer oldum .16 aralıkta test yaptım gece birde sabah silik çıktı 2. Transferimdi bu arada.Sağlıkla kucagına almak nasip olsun insaallahHangi belirtileri yaşadın kuzum ve kaçıncı gun erken gebelik testi yaptın?
Aralık ayını kaç ile kapatıcaz acabaTopiğimizde taaaam 21 hamile vaaaaaaaarrrr
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım inşallahSipere erer hayırlı olsun![]()
Allah’ım herkesin yüzünü güldürsün inşallah. MaşallahTopiğimizde taaaam 21 hamile vaaaaaaaarrrr![]()
Sabredin inşallah çok güzel sonuçlar alacaksınızİnşallah canım Allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin
Benim 3. gün embriyosu bugün evde test yaptım silik bile çıkmadı ama 3. Gün için erken yaptım diyerek oyalanıyorum şimdilik
Testi gece yaptığınızda hemen silik çizgi çıktı mı ? Yoksa gece çıkmadı sabah mı gördünüz ?11 aralıkta transfer oldum .16 aralıkta test yaptım gece birde sabah silik çıktı 2. Transferimdi bu arada.
Belirti mi bilmiyorum ama ben geceleri aşırı terledim gün içinde de aynı şekilde ayak üşümesi ve terleme oluyordu .
Kasık ağrılarım ve bel ağrım ilk 4 gün çok fazlaydı sonra azaldı birde kasık ve diz kapağı arası bacağım ağrıdı .Dünde aniden batmalar oldu dedim bişey oldu galiba .yattım dinlendim
Son iki gündür grip oldum çok kötüydüm sabahta kalkar kalkmaz kustum afedersiniz birde midem yanıyor gibi de hasta olduğum için olabilir ya da genetik annemde direk böyle belirti yaşamış bilmiyorum ..
Etmez olurcmuyum ben hergün hepimize ediyordum edeceğimde de inanın Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahTebrik ederim kuzummm hayırlı olsun bize de dua et inşallah![]()
İnşallah sonuç güzel olur pozitif haberler verirsinizSabah saat 9:00 da hem sağlık ocağında hemde özelde kan verdim şansıma ikisinde de sonuç çıkmamış.Stresten olucem artik
Seninle birlikte 22 oldu meryemcimmmEtmez olurcmuyum ben hergün hepimize ediyordum edeceğimde de inanın Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ayyy amiiin inşallah çok teşekkür ederimKuzummmmm muhtesemmmmmsağlıkla kucağına alırsın inşallah
![]()
Gece gördüm benTesti gece yaptığınızda hemen silik çizgi çıktı mı ? Yoksa gece çıkmadı sabah mı gördünüz ?